Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

A dispărut Geo. După ce a făcut un adevărat haos pe aici, postând în prostie, acum ... mucles! Putem înțelege că i-au ieșit analizele ok și acum ăi e rușine să spună că a fost cretin. 

Postat

Din motive care nu tin de mine nu am mai putut intra pe forum ca sa va tin la curent cu rez analizelor.

Vad ca au continuat jicnirile asupra mea si pe deasupra vad ca unii colege m.au asociat cu altcineva.

Nu sunt nici cretin nici dobitoc nici cum m.ati mai facut voi pe aici dar oricum va multumesc pentru ofense.

Ps:in legatura cu analizele am sunat la clinica si mi sa spus li sa defectat un aparat si ca din pacate trebuie sa repet recoltarea saptamana viitoare(bineinteles acum nu mai platesc nimic si scuzele de rigoare) si ca rezultatele cele mai concludente sunt abia dupa 6 luni.

Postat

Colegule picon vad ca esti unul dintre cei mai marcanti membri ai forumului si sincer ma asteptam la altceva din partea ta si nu sa ma faci in toate felurile.

• Oras:outside
  • Oras:outside
Postat

Colegule picon vad ca esti unul dintre cei mai marcanti membri ai forumului si sincer ma asteptam la altceva din partea ta si nu sa ma faci in toate felurile.

Nu cred ca Picon te recunoaște CA COleg.

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Opaaaa!

ceavem noi aicişa ? =))

• Oras:Pitești
  • Oras:Pitești
Postat

Geo frate sincer sincer....chiar i.mi pare rau pentru tine si i.ti spun si de ce; prima data pentru ca o sa mai stai stresat inca o saptamana si o sa ne mai stresezi si pe noi.

Postat

Din motive care nu tin de mine nu am mai putut intra pe forum ca sa va tin la curent cu rez analizelor.

Vad ca au continuat jicnirile asupra mea si pe deasupra vad ca unii colege m.au asociat cu altcineva.

Nu sunt nici cretin nici dobitoc nici cum m.ati mai facut voi pe aici dar oricum va multumesc pentru ofense.

Ps:in legatura cu analizele am sunat la clinica si mi sa spus li sa defectat un aparat si ca din pacate trebuie sa repet recoltarea saptamana viitoare(bineinteles acum nu mai platesc nimic si scuzele de rigoare) si ca rezultatele cele mai concludente sunt abia dupa 6 luni.

Auzi mă, tu crezi că avem ciungă-n păr? 

http://sd.keepcalm-o-matic.co.uk/i-w600/calmeaza-te-durex-isi-cere-scuze-pentru-nasterea-ta.jpg

• Like 5
  • Minus 2
  • Oras:Satul cu ministri
  • Oras:Satul cu ministri
Postat

Poate nu esti nici dobitoc nici cretin, dar analfabet, esti cu siguranta si certitudine.

Ca vorba aia, daca ai pula, minte ce-ti mai trebuie ?!.

• Like 1
Postat

Mai am unele greseli de ortografie pentru ca majoritatea postarilor le scriu de pe telefon cand sunt acasa ca va d-ati seama ca nu pot sa intr-u de pe calc cu sotiia si copii acasa

Postat

I-ti multumesc mihai pentru sinceritate din pacate norocul nu este cu mine si trebuie sa mai astept cel putin o saptamana adica sa faca din nou recoltarea si dupa dureaza 3 zile pana cand iese rezultatul dar asta e ma rog in fiecare zi ca totul sa iasa bine si sa scap de toata treaba asta si sa nu va mai stresez si pe voi.

Sa auzim numai de bine.

Postat

Mai am unele greseli de ortografie pentru ca majoritatea postarilor le scriu de pe telefon cand sunt acasa ca va d-ati seama ca nu pot sa intr-u de pe calc cu sotiia si copii acasa

Ne dă-m seama că nu poți să intr-i de pe calc și că ești un cretin congenital. :laugh2

• Like 5
  • Minus 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

"Intr-u" a?

Decat sa mai aberezi pe aici mai bine ai pune mana pe un manual de gramatica jur!

Sincer ai avea nevoie!

• Like 2
Postat

"Intr-u" a?

Decat sa mai aberezi pe aici mai bine ai pune mana pe un manual de gramatica jur!

Sincer ai avea nevoie!

Postat

Dar că ești prost cu flăcări, ai înțeles? 

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Ps:in legatura cu analizele am sunat la clinica si mi sa spus li sa defectat un aparat si ca din pacate trebuie sa repet recoltarea saptamana viitoare

sa le spui sa-ti recolteze din cap :))

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Picon iti multumesc pentru jicniri.

Jigniri, deșteptule! :slap2

• Like 5
  • Minus 2
Postat

Sa moara masa, fratilor eu in viata mea nu am vazut unu mai prost si paranoia si nici cand am facut anumite stagui de practica la obregia nu am inalnit unul ca geom georgica asta. A futut si el acu' 3 luni si a parazita topicul asta de tot, numai el posteaza ba ca facut, ba ca a dres, ba ca-i curg muci, ba ca are diarie el si nevastasa. L-a mancat in cur ca pe zambilica sa taca dracu din gura sa se duca la spovedanie, sa faca analizele atunci cand trebuie si gata, nu ca a facut, ca dres, ca s-a futut nu stiu ce calculator ca se duce din nou si pana mea.

Acum sa vedeti ca o sa posteze ca m-am luat de el si bla bla bla. Vai de tara noastra daca si copii lui sunt la fel.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...