Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Nu te-ai spânzurat încă mă bulache? 

• Oras:In casuta cu alune
Postat

Dacă are vreo pisică sau o cățea, să-i facă și ei analizele și să le posteze. 

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

Genu ce ai facut prietene ai sters poza????

Nu am sters-o eu a sters-o moderatorul acestui forum. Si bine a facut. Oricum era falsa.

Dar sa le luam pe rind:

1. Daca Irina ar fi postat orice buletin de analize cu nume real sau cu numele blurat ORICUM AI FI SPUS CA SINT FALSE.

Putea sa aiba parafele de zece doctori si contrasemnata de directorul Organizatiei Mondiale a Sanatatii plus parafa notariala.

Asa ca nu mai behai ca vrei analizele Irinei.

2. Spui : "Oi fi eu prost dar nici chiar asa stiu sa citesc un buletin de analize pt ca v.am zis ca am facut si eu."

Bun si daca le-ai facut de ce nu le postezi ca sa nu ne mai futi la cap cu toate elucubratiile tale. Ti-am mai spus eu, miine adica vineri, precis vei nascoci o scuza de tot rahatul. Hai pa si nu uita de vizita la Balaceanca.

• Like 1
Postat

da ce treaba ai tu mah pulete cu analizele altora ?

In curand omul :bad ...va cere si analizele voastre...dar mi se pare ca deja a facut-o! 

Vizitator
Reputație: 0
Postat

In curand omul :bad ...va cere si analizele voastre...dar mi se pare ca deja a facut-o! 

e prea prost ptr secolul asta , da`l dreaq de avorton , asta a fost facut ptr alocatie :)))

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Eu tot nu inteleg.daca nevasta lui Geo chiar a facut analizele alea atunci de ce nu le posteaza aici sa le vada toata lumea? Dar cu nume si cu cnp. Ca sa stim o chestie, ca pot fi usor falsificate. Chiar geo, pe tine cum te cheama de fapt? As vrea sa imi dai numele complet si adresa. Si al nevestei. Si numele medicului de familie. Vreau sa ma asigur ca toata familia ta e cu analizele la zi. Daca curvasaresti neprotejat pe unde apuci si pe urma eu ajung din intamplare sa o fut chiar-chiar pe doamna geo? E o posibilitate, la cat de prost esti. Astept info. Ms

• Like 1
Postat

e prea prost ptr secolul asta , da`l dreaq de avorton , asta a fost facut ptr alocatie :)))

Din accident. De cauciuc ...  :laugh2

Postat

Mai domnule draga ce nu intelegi ca degeaba postez eu analizele ca sunt relevante abia dupa 6 luni si de aia insist sa le puna Irina.Doamne si mai zice.ti ca eu sunt batut in cap.

Postat

Mai pulifer tu nu ai cum sa ajungi niciodata la sotia mea nici macar in visele tale si iti spun si de ce pentru ca chiar tu ai recunoscut intr.o postare mai veche ca esti prea timid.

Postat

Mai domnule draga ce nu intelegi ca degeaba postez eu analizele ca sunt relevante abia dupa 6 luni si de aia insist sa le puna Irina.Doamne si mai zice.ti ca eu sunt batut in cap.

Si ale mele sunt relevante?? Ca nu au trecut 6 luni :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 1
Postat

Mai pulifer tu nu ai cum sa ajungi niciodata la sotia mea nici macar in visele tale si iti spun si de ce pentru ca chiar tu ai recunoscut intr.o postare mai veche ca esti prea timid.

Iti spun eu....nici nu-si doreste sa ajunga la sotia ta!  :laugh2 dar poate ma insel...ia pune o poza cu doamna geo.. :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 1
Postat

Irina cred ca si tie iti convine scandalul asta iti mai faci si tu putina reclama si nu cum ziceau alti ca iti face rau ca pierzi clienti gen ionely carea spus in decembrie ca e prima vizita la tine si in martie a spus ca te cunoaste de 3 ani si alte chestii.

Pai alt fel nu inteleg de ce nu pui analizele ca sa scapi de mine si sa nu mai postez pe topicul tau.

Postat

Irina cred ca si tie iti convine scandalul asta iti mai faci si tu putina reclama si nu cum ziceau alti ca iti face rau ca pierzi clienti gen ionely carea spus in decembrie ca e prima vizita la tine si in martie a spus ca te cunoaste de 3 ani si alte chestii.

Pai alt fel nu inteleg de ce nu pui analizele ca sa scapi de mine si sa nu mai postez pe topicul tau.

Mai du-te draq de avorton! EU am facut scandalul?? De ce reclama sa am nevoie ma imbecilule...??? Tu citesti ce scrii?? Ca de gandit...no way!

• Like 1
Postat

Posteaza pe topicul lu` ma-ta...dar iti dau un sfat...mai intai pune mana pe o carte si invata gramatica limbii romane...! Esti 'vai steaua ta'...! Obsedatule! 

• Like 1
Postat

Bai nefericitule,,,tu chiar esti paranoic ! Sa citesti cu atata atentie ce am facut cu fiecare e cel putin...bizar!!!! 

Ipohondru nu mai zic...esti premiant! App...intelegi ce spun??? Ca am scris in limba romana!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

Pai pune alea si scapi de analfabetul de mine.

Plin de calitati! Dupa ce ca esti diliu esti si foarte prost!  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

Nu am sters-o eu a sters-o moderatorul acestui forum. Si bine a facut. Oricum era falsa.

Dar sa le luam pe rind:

1. Daca Irina ar fi postat orice buletin de analize cu nume real sau cu numele blurat ORICUM AI FI SPUS CA SINT FALSE.

Putea sa aiba parafele de zece doctori si contrasemnata de directorul Organizatiei Mondiale a Sanatatii plus parafa notariala.

Asa ca nu mai behai ca vrei analizele Irinei.

2. Spui : "Oi fi eu prost dar nici chiar asa stiu sa citesc un buletin de analize pt ca v.am zis ca am facut si eu."

Bun si daca le-ai facut de ce nu le postezi ca sa nu ne mai futi la cap cu toate elucubratiile tale. Ti-am mai spus eu, miine adica vineri, precis vei nascoci o scuza de tot rahatul. Hai pa si nu uita de vizita la Balaceanca.

Corect!

Postat

Dap mersi ca ma faci in toate felurile dar vad ca eviti esemtialul si te eschivezi mereu si asta e suspiciunea mea cea mare.

Vizitator
Postat

esti asa de prost ca nici nu te mai doare in plm  :laugh2

Vizitator
Postat

Pai pune alea si scapi de analfabetul de mine.

ma-ta stie ce faci tu ?

banuiesc ca la cat de prost esti n-ai nevasta ca nu te-ar lua nici dreaq

Vizitator
Postat

Asta sa crezi tu.

hai sictir in plm de labagiu care esti 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...