picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 7, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 7, 2016 Hai sictir, distrusule!
irina_viilor Reputație: 63 Postat Aprilie 7, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Aprilie 7, 2016 ma-ta stie ce faci tu ?banuiesc ca la cat de prost esti n-ai nevasta ca nu te-ar lua nici dreaq Nu esti singurul care gandeste asa...! Multa lume mi-a spus aceeasi chestie...ca e doar un labagiu fara ocupatie si fara nevasta! :
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 7, 2016 Postat Aprilie 7, 2016 Sictir sa zici la cine vrei tu nu mie. iti cam place sa ne batem pula de tine , arza-te-ar focu de gaozar parlit
irina_viilor Reputație: 63 Postat Aprilie 7, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Aprilie 7, 2016 iti cam place sa ne batem pula de tine , arza-te-ar focu de gaozar parlit Daa...si sa o suga fara sa o uda!!
irina_viilor Reputație: 63 Postat Aprilie 7, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Aprilie 7, 2016 Sictir sa zici la cine vrei tu nu mie. Corect! Tu...nici macar sictir nu meriti!
irina_viilor Reputație: 63 Postat Aprilie 7, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Aprilie 7, 2016 esti asa de prost ca nici nu te mai doare in plm Oare a durut vreodata...prostia??
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 7, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 7, 2016 Daa...si sa o suga fara sa o uda!! Tu reușești? Fără s-o uzi, zic.
irina_viilor Reputație: 63 Postat Aprilie 7, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Aprilie 7, 2016 Tu reușești? Fără s-o uzi, zic. Nuu! Dar el cred ca da!
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 7, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 7, 2016 Eu cred c-o suge în cur.
irina_viilor Reputație: 63 Postat Aprilie 7, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Aprilie 7, 2016 Eu cred c-o suge în cur.
geomgeo Reputație: 0 Postat Aprilie 7, 2016 Postat Aprilie 7, 2016 Eu ti.am zis ca iti faci publicitate cu ajutorul meu uite cata lume posteaza pe topicul tau.
geomgeo Reputație: 0 Postat Aprilie 7, 2016 Postat Aprilie 7, 2016 Ma doare undeva de ce crede.ti voi daca am sau nu familie dar iti zic un singur lucru daca nu o sa iasa totul bine pana la sfarsit o sa fie mare problema si cu asta am terminat cu postarile deocamdata.
irina_viilor Reputație: 63 Postat Aprilie 7, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Aprilie 7, 2016 Tu reușești? Fără s-o uzi, zic. Si nici nu-mi place s-o sug pe uscat...in plus ..pe uscat nu merge deep!
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 7, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 7, 2016 Eu ti.am zis ca iti faci publicitate cu ajutorul meu uite cata lume posteaza pe topicul tau.http://ziaruldevalcea.ro/foto/2011/spanzuratoare.jpg Succes! 6 2
irina_viilor Reputație: 63 Postat Aprilie 7, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Aprilie 7, 2016 Eu ti.am zis ca iti faci publicitate cu ajutorul meu uite cata lume posteaza pe topicul tau. Si...ce vrei...comision? Bai cretinule...posteaza lumea care ma cunoaste...intelegi? Sunt doar niste discutii...nu publicitate...ratatule!
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 7, 2016 Postat Aprilie 7, 2016 Ma doare undeva de ce crede.ti voi daca am sau nu familie dar iti zic un singur lucru daca nu o sa iasa totul bine pana la sfarsit o sa fie mare problema si cu asta am terminat cu postarile deocamdata. esti doar un cacat bolnav la cap de prea multa laba , si te bagi in seama ca taga`n cur , adik cu forta.stai dreaq linistit si i-ati tratamentu`http://www.diseara.ro/images/poza_zilei/3814.jpg
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 7, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 7, 2016 Si...ce vrei...comision? Bai cretinule...posteaza lumea care ma cunoaste...intelegi? Sunt doar niste discutii...nu publicitate...ratatule!Io nu te cunosc.
irina_viilor Reputație: 63 Postat Aprilie 7, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Aprilie 7, 2016 Io nu te cunosc. Corect! In general...lumea care ma cunoaste
irina_viilor Reputație: 63 Postat Aprilie 7, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Aprilie 7, 2016 esti doar un cacat bolnav la cap de prea multa laba , si te bagi in seama ca taga`n cur , adik cu forta.stai dreaq linistit si i-ati tratamentu`http://www.diseara.ro/images/poza_zilei/3814.jpg
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 7, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 7, 2016 Ma doare undeva de ce crede.ti voi daca am sau nu familie dar iti zic un singur lucru daca nu o sa iasa totul bine pana la sfarsit o sa fie mare problema si cu asta am terminat cu postarile deocamdata. Geo, tu ești mă? 5 2
genu genu Reputație: 15 Postat Aprilie 7, 2016 Postat Aprilie 7, 2016 iti cam place sa ne batem pula de tine , arza-te-ar focu de gaozar parlit care foc domle ?asta vrea sa vada avizul ISU inainte.
genu genu Reputație: 15 Postat Aprilie 7, 2016 Postat Aprilie 7, 2016 http://ziaruldevalcea.ro/foto/2011/spanzuratoare.jpg Succes! Sa fim umani,totusi si sandrilãii au dreptul sa nu se chinuie
genu genu Reputație: 15 Postat Aprilie 7, 2016 Postat Aprilie 7, 2016 Sa fim umani,totusi si sandrilãii au dreptul sa nu se chinuie Sa fim umani,totusi si sandrilãii au dreptul sa nu se chinuie Sa fim umani,totusi si sandrilãii au dreptul sa nu se chinuie
irina_viilor Reputație: 63 Postat Aprilie 7, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Aprilie 7, 2016 Geo, tu ești mă?
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 7, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 7, 2016 Sa fim umani,totusi si sandrilãii au dreptul sa nu se chinuie Ai dreptate! https://eufrosin.files.wordpress.com/2010/07/furadan_sheet.jpg
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum