Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Buna ziua.

Chiar sunt curios daca azi Irina se duce sau deja a fost sa isi recolteze probe pentru analize!!!

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Buna ziua.

Chiar sunt curios daca azi Irina se duce sau deja a fost sa isi recolteze probe pentru analize!!!

Prea multă curiozitate dăunează grav sănătății!

P.s. nu te-ai spânzurat mă?

Postat

Nu inca astept sa posteze asa cum a promis Irina analizele si in functie de rezultat nu stiu ce decizie voi lua in legatura cu viitorul meu.

Ma rog in fiecare zi ca totul sa fie bine intr.un sfarsit.

Postat

Spanzura-te oricum, ești prea prost să trăiești!

• Like 6
  • Minus 2
  • Oras:...
  • Oras:...
Postat

Nu inca astept sa posteze asa cum a promis Irina analizele si in functie de rezultat nu stiu ce decizie voi lua in legatura cu viitorul meu.

Ma rog in fiecare zi ca totul sa fie bine intr.un sfarsit.

Viitorul tau e sumbru
  • Like 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Ma rog in fiecare zi sa nu mai fiu prost

post-179235-0-78466300-1460482817_thumb.jpg

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Domnilor oi fi eu prost sau cum mai zice.ti voi dar eu m.am tinut de cuvant acum astept ca si Irina sa se tina si sa puna analizele.

Postat

Azi astept ca Irina sa se tina de cuvant si sa posteze analizele.

Acum sa vedem cat de corecta este pentru ca eu m.am tinut de cuvant.

• Oras:Falastoaca
  • Oras:Falastoaca
Postat

Azi astept ca Irina sa se tina de cuvant si sa posteze analizele.

Acum sa vedem cat de corecta este pentru ca eu m.am tinut de cuvant.

Inteleg ca ti-ai facut analizele si au iesit bune.Ce probleme mai ai ca nu inteleg???

Daca va posta un buletin de analize OK ce garantie ai ca este autentic.Chiar esti prost sau doar te faci?

Intr-un min.iti fac un buletin de analize care poate pacalii si un dr,

• Like 1
Postat

Ok inteleg parerea ta care este corecta numai ca testul hiv este relevant abia dupa 6 luni si eu ultimul l.am facut acum si a trecut decat 4 luni din noiembrie pana acum.

De aia zic ca mai am pana la 6 luni cand este relevant 100% dar in schimb Irina a zis ca se duce marti sa isi faca analizele si azi e joi si ar fi trebuit sa ii iasa asa ca eu inca mai astept sa posteze rezultatele asa cum a promis.

Postat

Tocmai de aceea insist sa posteze Irina analizele ca sa aiba si ea si eu siguranta ca totul e ok ca eu mai am de asteptat inca 2 luni.

Postat

Toti va luati de mine dar de Irina nu se ia nimeni ca doar ea a promis ca va posta anlizele si pana acum vad ca nimic.

Postat

Îmi dictezi tu ce să zic, bulache?  :laugh2

Postat

Îmi dictezi tu ce să zic, bulache?  :laugh2

Toti va luati de mine dar de Irina nu se ia nimeni ca doar ea a promis ca va posta anlizele si pana acum vad ca nimic.

De ce nu faci o cerere la Ministerul Sanatatii. Ti-am mai spus orice ar posta vei behai ca proasta-n pula ca e fals. Du-te si trateaza-te, fa-ti un bine, daca nu ptr. tine macar pentru copii tai. Chiar nu vezi ca esti ridicol? Miine-poiimiine o sa ne spui ca ti-ai pus copchii sa ii spuna la diriga ca tanti Irina nu posteaza analizele.Trezeste-te si nu mai fute lumea la cap cu acest leit motiv de enspe mii de ori.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...