geomgeo Reputație: 0 Postat Aprilie 17, 2016 Postat Aprilie 17, 2016 Nu domnule doamna a promis ca pune analizele,nu eu ,ca sa scape de suspiciuni, intelegi?
ghost 01 Reputație: 2247 Postat Aprilie 17, 2016 Oras:... Oras:... Postat Aprilie 17, 2016 Nu domnule doamna a promis ca pune analizele,nu eu ,ca sa scape de suspiciuni, intelegi?Daca nu pune analizele,ce faci?
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 17, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 17, 2016 Bai nenea cu justitia daca tu ai sfatui-to pe Irina sa faca treaba asta(sa nu mai posteze pe forum)insemna ca si tie si ei va place treaba asta adica sa perpetua-ti situatia asta penibila.Să perpetuați ... în plm. 5 3
geomgeo Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2016 Postat Aprilie 18, 2016 Ghost chai nu stiu ce o sa fac probabil ca o sa astept sa se faca 6 luni si sa repet testul ca altceva nu prea mai am de facut si de spus.Toti colegii de pe acest topic ma injura pe mine dar problema este ca doamna in cauza a PROMIS o chestie si din pacate nu se tine de cuvant; pacat asta denota si caracterul sau rezultatul este naspa si ii e frica sa il posteze.
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 18, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 18, 2016 Nu te înjură nimeni bă, mânca-ne-ai pulile!
geomgeo Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2016 Postat Aprilie 18, 2016 Mersi picon dar acum de ce nu te iei bai frate si de Irina care a promis ca pune analizele si nimic pauza totala; pe bune daca tot esti asa un om cinstit si corect.
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2016 Postat Aprilie 18, 2016 Mersi picon dar acum de ce nu te iei bai frate si de Irina care a promis ca pune analizele si nimic pauza totala; pe bune daca tot esti asa un om cinstit si corect. esti prost si ingust la minte bolnavule. Irina a spus ca daca vrei sa vezi analizele te duci la ea.nu mai suge pula p`aici ca n-o sa vezi nici o analiza , asa ca date`n in sloboz si sange sa te bata de labar si muist care esti 1 1
geomgeo Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2016 Postat Aprilie 18, 2016 Bai frate citez din nou din ce a scris Irina prima data:PE DATA DE 12 APRILIE M.AM PROGAMAT LA V.BABES PENTRU ANALIZE IAR REZULTATUL IL VETI AFLA IN TIMP UTIL, asa ca nu mai vorbi daca nu sti toata discutia de la inceput asa a scris ea nu eu ce ca a zis ca i.sa luat de toate acuzatiile astea nefondate si ca vrea sa scape de orice suspiciune intelegi???
geomgeo Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2016 Postat Aprilie 18, 2016 Si inca ceva justitiarule daca tot zici ca ai fost la Irina(desi nu prea cred ca nu ai facut recenzie) ti.a aratat tie analizele de esti asa sigur???
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 18, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 18, 2016 Mersi picon dar acum de ce nu te iei bai frate si de Irina care a promis ca pune analizele si nimic pauza totala; pe bune daca tot esti asa un om cinstit si corect.Băi bulache, mă iau de cine merită! Capisci?
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2016 Postat Aprilie 18, 2016 Si inca ceva justitiarule daca tot zici ca ai fost la Irina(desi nu prea cred ca nu ai facut recenzie) ti.a aratat tie analizele de esti asa sigur??? pai io zic sa-mi sugi pula sa vezi daca sant sanatos si tie iti fac si recenzie 1 1
geomgeo Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2016 Postat Aprilie 18, 2016 Inteleg Picon dar pe mine ma bate.a.ti la cap sa pun analizele dar vad in schimb ca lui Irina nu ii zici nimic in legatura cu chestia asta ca de pe 12 pana acum cu siguranta i.au iesit rezultatele.
geomgeo Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2016 Postat Aprilie 18, 2016 Pai zi tu bai justitiarule daca esti un om corect si cinstit de ce nu posteaza rezultatele ca doar irina a zis nu eu si nu cred ca a fortat.o nimeni sa faca treaba asta sau ai iesit ceva rau in buletinul de analize si ii e rusine sau frica sa posteze.
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 18, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 18, 2016 Băi analfabetule, ia marș în pulile noastre, futu-te-n gură de retardat! Ai făcut varză topicul fetei ăsteia!
geomgeo Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2016 Postat Aprilie 18, 2016 Daca posteaza analizele asa cum a PROMIS JUR ca nu mai scriu nimic.
geomgeo Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2016 Postat Aprilie 18, 2016 Irina inca astept sa te ti de promisiune dar vad ca nici macar nu mai intri pe forum inseamna ca analizele ti.au iesit RAU si i.ti e frica sa le postezi.Alta explicatie nu gasesc ca nici macar pe forumnu mai intri.
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2016 Postat Aprilie 18, 2016 Irina inca astept sa te ti de promisiune dar vad ca nici macar nu mai intri pe forum inseamna ca analizele ti.au iesit RAU si i.ti e frica sa le postezi.Alta explicatie nu gasesc ca nici macar pe forumnu mai intri. labagiu analfabet 1 1
geomgeo Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2016 Postat Aprilie 18, 2016 Nu frate chiar nu sunt dar in schimb sunt un om de cuvant spre deosebire de altii.Daca posteaza analizele JUR ca nu mai scriu nimic.De ce nu le pune asa cum a promis; inseamna ca are ceva de ascuns.
hormi Reputație: 787 Postat Aprilie 18, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 18, 2016 Bai omule...tu intelegi ca nu ai absolut niciun control fata de ce analize ar putea pune ea aici.Zic asta si referitor la alte cereri de acest tip...este normal ca tipa sa doreasca sa le puna cenzurate pentru a nu-si declina identitatea. Si atunci ce te incanta pe tine o hartie scanata pe care va scrie ca cineva este sanatos tun....atata timp cat tu nu vei stii niciodata 100% ca analize ar fi ale ei.Chiar daca ea ar trimite analizele necenzurate unui moderator (chiar, mai exista asa ceva pe site-ul asta) sau admin/ pisicuts...tu tot vei avea o problema....pentru ca va trebui sa te increzi in cuvantul unui om pe care nu l-ai vazut in viata ta, nul-l cunosti, nu te cunoaste.Deci inceteaza odata cu stupiditatea asta de cerere care dureaza de 15 pagini. Ti-as mai spune inca o data sa te spanzuri....insa familia ta nu are nevoie de asta. Revino-ti, du-te la munca si ai grija de copiii aia care nu au nicio vina ca tu esti atat de dus pentru viata si vremurile astea. 2
genu genu Reputație: 15 Postat Aprilie 18, 2016 Postat Aprilie 18, 2016 Ba are ca asa a promis.Cel putin o obligatie morala.Să stai prost pe faţa pământului nu costă nimic şi în plus beneficiezi gratuit, în fiecare an, de o călătorie în jurul Soarelui. 2
geomgeo Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2016 Postat Aprilie 18, 2016 Dap colegule asa este ai dreptate dar de ce a mai promis daca stia ca nu se tine de cuvant?Macar sa le dea la un admin sa le posteze macar daca ea nu vrea sa puna personal.
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2016 Postat Aprilie 18, 2016 Dap colegule asa este ai dreptate dar de ce a mai promis daca stia ca nu se tine de cuvant?Macar sa le dea la un admin sa le posteze macar daca ea nu vrea sa puna personal.Aici adminii mananca sarmale...
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2016 Postat Aprilie 18, 2016 Aici adminii mananca sarmale... si chiftele cu sos la felu II 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2016 Postat Aprilie 18, 2016 Nu frate chiar nu sunt dar in schimb sunt un om de cuvant spre deosebire de altii. esti o pula
geomgeo Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2016 Postat Aprilie 18, 2016 Problema colegule hormi este ca sunt multe pareri impartite in legatura cu relevanta testului hiv unii spun ce este relevant la 3 luni altii la 6 altii spun ca dupa 8 luni si la mine au trecut decat 5 luni de la contact si ultima analiza a fost la 4 luni.De asta tot insist sa posteze analizele ca sa nu mai traiesc atata in stres si incertitudine si nici sa va mai stresez pe voi cu problemele mele.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum