Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Eu cred ca esti un guvid din partea concurentei,,,dar fara sanse..!!  :laugh2  :laugh2

eu zic ca e tot prostu ala de geomgeo , ii place muia colectiva :)))

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Doamna Irina este ceva aproape iesit din comun😨😨😨.... am vizitat-o de mai multe ori,si cred ca prima oara acum ceva ani buni...si nu m-am îmbolnăvitðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜.

Vizitator
Postat

Nu a mai postat geomgeo? INCREDIBIL!!

vezi mai in spate # 896

• Oras:In casuta cu alune
Postat

Doamna Irina este ceva aproape iesit din comun.... am vizitat-o de mai multe ori,si cred ca prima oara acum ceva ani buni...si nu m-am îmbolnăvit.

Merci!

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

A se citi cu atentie detaliile din anunt...IMI SELECTEZ PARTENERII DE JOACA! Multumesc pt. intelegere! :bye

Irina ceva poze noi nu postezi si tu?
Postat

Irina in primul rand i-ti spun ca nu fac parte din "afacerea" asta gen concurenta sau mai stiu yooo, in al doilea rand vezi cu jignirile....ca pot sa cobor nivelul discutiei foarte jos iar in al treilea rand i-ti zic sigur ca am fost la tn si cand te-am intrebat de analize raspunsul tau a fost cel care l-am scris mai sus, asa ca nu o mai da in barci cu mn!!!!

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Aceleași greșeli de ortografie ca și Geomgeo, aceeași frazare, același stil! Concluzia? :slap2  

Postat

Plm vrei sa i-ti zic si detalii despre locatie ca e vis-a-vi de statia de tranvai nr la interfon,scara, etaj(parter) usa, sau cum mai e prin casa eu zic ca nu are rost ca nu cred ca intereseaza pe nimeni dar zic toate acestea ca sa vezi ca am fost la tn si ca nu mint.

Ps:Cred ca Geo are dreptate in legatura cu analizele!!!!

Postat

Maestre Picon nu am nici o treaba cu Geo eu zic doar ce mi-a spus Irina in leg cu analizele ei.

Fiecare e liber sa creada si sa aiba opinia lui.

Vizitator
Postat

Maestre Picon nu am nici o treaba cu Geo eu zic doar ce mi-a spus Irina in leg cu analizele ei.

Fiecare e liber sa creada si sa aiba opinia lui.

geo ce boala ai pa tine mah ?

Postat

Aceleași greșeli de ortografie ca și Geomgeo, aceeași frazare, același stil! Concluzia? :slap2  

Buna! Vreau un sfat de la un tip neutru (care nu ma cunoaste personal)... crezi ca va fi ok daca postez analizele? Merci! 

App...respectivul "plimbaret" nu m-a vizitat in acea zi...!

Postat

Mai oamenilor voi nu intelege.ti ca nu am treaba cu Geo eu povestesc strict ce mi sa intamplat mie.

Sincer nu inteleg la ce iti folosesc atatea minciuni !!!

Postat

Surprinzator este faptul ca de cand Irina a spus ca are analizele si ca le arata in locatie, nu a venit nimeni cu nici o recenzie in care sa confirme ca a vazut si analizele desi Irina a spus ca a avut o gramada de clienti de atuncu pana acum.

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Geo, mars in pizda ma-tii de aici. Nu e nimeni atat de prost incat sa nu vada ca esti tu. Esti singurul imbecil de pe forumul asta care scrie "intelegeti" asa.

Asta scriai acum cateva saptamani:

"Mai oameni buni nu am nimic cu Irina nici rau nu vreau sa ii fac ca nu am nici un interes chiar nu intelege.ti treaba asta?
Nu vreu ca Irina sa ma bage pe mine personal in seama dar ma intriga o singura chestie ca nu i.si respecta promisiune facuta in fata la atati forumisti si anume sa posteze analizele."

Iar acum:

"Mai oamenilor voi nu intelege.ti ca nu am treaba cu Geo eu povestesc strict ce mi sa intamplat mie."

• Like 2
Vizitator
Postat

Surprinzator este faptul ca de cand Irina a spus ca are analizele si ca le arata in locatie, nu a venit nimeni cu nici o recenzie in care sa confirme ca a vazut si analizele desi Irina a spus ca a avut o gramada de clienti de atuncu pana acum.

pai bai geo , ce e in capu tau , de ce ar trebuii sa scrie toti ?

eu de ex nu mai scriu de foarte mult timp tocmai din cauza unor labari ca tine si a unor jeguri de oameni care nu merita osteneala.

nu generalizez , sunt foarte multi ok , dar mai mult de 80% sunt pleava

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Geo, mars in pizda ma-tii de aici. Nu e nimeni atat de prost incat sa nu vada ca esti tu. Esti singurul imbecil de pe forumul asta care scrie "intelegeti" asa.

Asta scriai acum cateva saptamani:

"Mai oameni buni nu am nimic cu Irina nici rau nu vreau sa ii fac ca nu am nici un interes chiar nu intelege.ti treaba asta?

Nu vreu ca Irina sa ma bage pe mine personal in seama dar ma intriga o singura chestie ca nu i.si respecta promisiune facuta in fata la atati forumisti si anume sa posteze analizele."

Iar acum:

"Mai oamenilor voi nu intelege.ti ca nu am treaba cu Geo eu povestesc strict ce mi sa intamplat mie."

Buna! Le postez sau nu? Merci!

Vizitator
Postat

Buna! Le postez sau nu? Merci!

nu ,

• Oras:Pitești
  • Oras:Pitești
Postat

Irina parerea mea personala este sa postezi analizele ca sa le da.i peste nas la toti nebunii astia si daca si dupa mai posteaza un admin sa ii BANEZE DEFINITIV.

Sfat:sa maschezi cnp si numele lasi decat prenumele si sa se vada parafa ca sa nu mai zica ca nu stiu ce si cum!!!!

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...