Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Neatza tuturor!

Am vazut ca m.ati atribuit cu alte persoane(plimbaret) si ca as mai avea conturi false si de aceea tin sa va contrazic nu mai am nici un cont in afara de cel stiut de toata lumea.

Să-ți moară pula?  :laugh2

• Like 5
  • Minus 3
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Colegule nu cer imposibilul cer decat sa fim oameni si atata tot.

Nu vre.ti sa scapati de mn.

o sa scapam , sida te mananca incet dar sigur :))))

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Falastoaca
  • Oras:Falastoaca
Postat
geomgeo,stai in genunchi si repeta dupa mine.

Doamne, viforul necazurilor se ridica asupra mea si duhurile necurate nu-mi dau pace, dar intru Tine imi pun toata nadejdea si pazei Tale ma incredintez intreg (intreaga), ca Tu cunosti pricina raului care ma bantuie si esti dezlegarea tuturor legaturilor necurate. La Tine toti perii capului meu sunt numarati. De Tine toti demonii stiu si se cutremura. Deci pe Tine Te rog, Doamne, Atotputernicule, sa indepartezi de la mine orice duh necurat si orice rau pierzator de suflet, scotandu-ma pe mine biruitor peste toata facatura diavoleasca,

AMIN!

• Like 1
Postat

Colegule crede.ma ca ma rog in fiecare zi sa fie bine ca sa pot sa imi cresc copii linistiti.

Ma rog in fiecare zi ca Irina sa binevoiasca sa posteze analizele ca sa scap si eu de orice grija si ea de orice banuiala.

Vizitator
Postat

Colegule crede.ma ca ma rog in fiecare zi sa fie bine ca sa pot sa imi cresc copii linistiti.

Ma rog in fiecare zi ca Irina sa binevoiasca sa posteze analizele ca sa scap si eu de orice grija si ea de orice banuiala.

mori tu fara grija ca-i adoptam pe forum si o sa le fie mai bine decat cu un descreierat ca tine  :laugh2

Vizitator
Postat

Cum postez imagine analizelor? cu copy paste din calculator vad ca nu merge....

apesi pe foloseste editor complet dupa care pe click pentru a atasa fisierele

• Oras:In casuta cu alune
Postat

Mai du-te draq de labagiu!

Postat

Unde apas...?  :laugh2  :laugh2

Vizitator
Postat

Ca nu gasesc! :laugh2

pune mausu pe o postare noua si da un click ca sa apara ce-am zis

Postat

Irina i.ti promit ca dupa ce vei posta analizele bineinteles daca ai amabilitatea si daca vrei sa faci un gest frumos nu o sa mai postez nimic la adresa ta si o sa imi cer scuze fata de tine in fata la toti forumistii pentru toate neplacerile create de catre mine si cu ocazia asta sper sa scap de toata paranoia asta din capul meu.

Postat

Să-ți moară pula?  :laugh2

post-193600-0-66231200-1461575205_thumb.jpg

• Like 1
Vizitator
Postat

Asa e ok?  :laugh2

nu trebuia sa le pui 

Postat

Daca analizele sunt adevarate si din cate vad par ok I.ti multumesc pentru amabilitate si i.mi cer inca odata SCUZE pentru toate neplacerile create de catre mine.

Postat

Daca analizele sunt adevarate si din cate vad par ok I.ti multumesc pentru amabilitate si i.mi cer inca odata SCUZE pentru toate neplacerile create de catre mine.

Da ale mele sunt reale...nu facute din pix ca ale tale!! 

Vizitator
Postat

Asa il vad eu pe disperatu asta  :laugh2

post-179235-0-07315300-1461575979_thumb.jpg

Postat

Esti doar o mare mizerie...un gunoi...labagiu si paranoic cum ai spus chiar tu de multe ori!! Acum ce motive mai ai sa scrii diverse aberatii???

Postat

Da recunosc ca am facut o paranoia din treaba cu hiv-ul.

Tu ai spus ca ai progamare pe 12 la Babes si analizele sunt recoltate pe data de 14 dar in fine...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...