Sari la conținut

Postări Recomandate

Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

ce-ai patit mah , ai baut apa de la caine ?

Era stricat Parbrizolul și mai era și frig pe balcon.  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 5
  • Minus 6
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Era stricat Parbrizolul și mai era și frig pe balcon.  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Si nu mai are nici borcanu cu el ! :(

• Like 2
Postat

Nu, că ăsta intră mai rar, când e în crize!  :laugh2

• Like 6
  • Minus 6
  • Oras:pe forum
Postat

Nici macar sa te injur nu meriti mos cacacios .Aveam pretentii la tine dar observ ca esti la fel ca ceilalti Inteleg de la votca ti se trage ,tarami-as coaiele prin ciorba ta ...

Postat

Nici macar sa te injur nu meriti mos cacacios .Aveam pretentii la tine dar observ ca esti la fel ca ceilalti Inteleg de la votca ti se trage ,tarami-as coaiele prin ciorba ta ...

...

Vizitator
Postat

vorbeste frumos in plm ca nu esti pe topicu lu lorena

Postat

Si nu mai are nici borcanu cu el ! :(

Nici acolo in Franta nu ai stare? Esti deosebit de atenta si ma bucur obor ca ma urmaresti --Taci draku panarama mica ..

Vizitator
Postat

Nici acolo in Franta nu ai stare? Esti deosebit de atenta si ma bucur obor ca ma urmaresti --Taci draku panarama mica ..

Vai de tine! Nici sa te jignesc nu am cum...si-a batut soarta( Lorena)destul joc de tine!  :slap2

• Like 2
Postat

Vai de tine! Nici sa te jignesc nu am cum...si-a batut soarta( Lorena)destul joc de tine!  :slap2

Oare ? eu sunt acelasi si ea la fel .Exact ca atuncic cand am cunoscut-o saraca ,pe strada si .....Habar n-ai dar te bagi in seama cu toate ca ai afirmat ca nu o cunosti Repet eu sunt acelasi si sunt ff bine ,imi este mila de ea dar imi pare rau de data asta nu o mai ajut .Sa o ia astia care plang dupa ea macar o saptamana fiecare .Eu sunt scarbit dupa cinci ani si bucuros ca am scapat de asemenea exemplar Iti dau nr ei si poate o ajuti insa ea este in Germania.Nu faci decat doua ore cu trenul din Paris pana la ea..

Postat

nu e in germania :)))

I-ai dat-o la temelie!  :laugh2

• Like 5
  • Minus 6
  • Oras:Pitești
  • Oras:Pitești
Postat

Azi in Sfanta zi de Sarbatoare e pacat si nu are rost sa ma enervez pentru un prost asa ca....!

• Like 1
Postat

Toata lumea nu i.mi da mie dreptate dar din nou mie mi.a aparut un herpes la gura si din nou sotia are probleme cu stomacul clar astea sunt semne ale imunitatii scazute chiar nu stiu ce sa mai zic.

Acum sper sa nu ma injure din nou toata lumea de pe forum.

Sanatate doresc la toti.

Postat

Iar ai apărut bă? Fute-m-aș în norocul tău!

• Like 6
  • Minus 6

Vizitator
Postat

Toata lumea nu i.mi da mie dreptate dar din nou mie mi.a aparut un herpes la gura si din nou sotia are probleme cu stomacul clar astea sunt semne ale imunitatii scazute chiar nu stiu ce sa mai zic.

Acum sper sa nu ma injure din nou toata lumea de pe forum.

Sanatate doresc la toti.

nu mai da limbi pa centura si dupa ce pui mana la pizda in metrou nu mai baga degetele`n gura

• Like 2
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...