trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 31, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 31, 2016 Totul ok p'aicişa? Deja-l regret pe Tracekyra 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 31, 2016 Postat Mai 31, 2016 Deja-l regret pe Tracekyra Nu prea-l cunosc pă distinsu'
picon Reputație: 1046 Postat Mai 31, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 31, 2016 Nu prea-l cunosc pă distinsu' E o legendă vie! 2 22
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 31, 2016 Postat Mai 31, 2016 E o legendă vie! E musai să mă documentez
geomgeo Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2016 Postat Iunie 1, 2016 Gata am luat rezultatul.A iesit ca:0,07 si intervalul este negativ mai mic de 1 si pozitiv mai mare de 1.Acum ma nelinisteste foarte mult acel 0,07.Chiar nu e caterinca e pe bune. 1
geomgeo Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2016 Postat Iunie 1, 2016 Chiar nu stiu ce sa mai zic simt ca o iau razna pe bune.
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 1, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 1, 2016 Ieși mă futu-te-n gură de dement! 5 22
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Iunie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 1, 2016 Gata am luat rezultatul.A iesit ca:0,07 si intervalul este negativ mai mic de 1 si pozitiv mai mare de 1.Acum ma nelinisteste foarte mult acel 0,07.Chiar nu e caterinca e pe bune.Si doctorul ce ti-a spus? Mai scapi? 7 1
geomgeo Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2016 Postat Iunie 1, 2016 Mai omule nu sunt dement doar spun ce a iesit la analize si ma ingrijoreaza foarte mult acel 0,07.Nu am buletinul de analize tiparit ca am intrat online dar maine o sa iau si hartia si o sa vedeti ca nu mint.
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Iunie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 1, 2016 Mai omule nu sunt dement doar spun ce a iesit la analize si ma ingrijoreaza foarte mult acel 0,07.Nu am buletinul de analize tiparit ca am intrat online dar maine o sa iau si hartia si o sa vedeti ca nu mint.Decat sa te agiti pe aici de pomana, mergi si discuta cu personalul medical despre acea valoare. Sa vezi daca reprezinta un real motiv de ingrijorare sau nu.
cassy Reputație: 16361 Postat Iunie 1, 2016 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Iunie 1, 2016 Mai omule nu sunt dement doar spun ce a iesit la analize si ma ingrijoreaza foarte mult acel 0,07.Nu am buletinul de analize tiparit ca am intrat online dar maine o sa iau si hartia si o sa vedeti ca nu mint.Si de ce pana mea nu ai intrebat vreun doctor sa-ti explice ce e cu aia 0.07? 3
geomgeo Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2016 Postat Iunie 1, 2016 Pentru ca am accesat saitul clinicii inca nu am apucat sa ma duc personal la clinica.
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Iunie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 1, 2016 Pentru ca am accesat saitul clinicii inca nu am apucat sa ma duc personal la clinica.Du-te neaparat. Si discuta cu cineva de specialitate toate nelamuririle. Pune toate intrebarile pe care le vrei. Alfla care e situatia ta in mod real. Si actioneaza in consecinta.
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 1, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 1, 2016 Pentru ca am accesat saitul clinicii inca nu am apucat sa ma duc personal la clinica.Du-te mă, du-te la Bellu! 5 22
geomgeo Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2016 Postat Iunie 1, 2016 Ce sa mai ca sunt terminat psihic o sa ma duc azi sa vad ce si cum. 1
irina_viilor Reputație: 63 Postat Iunie 1, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Iunie 1, 2016 Pentru ca am accesat saitul clinicii inca nu am apucat sa ma duc personal la clinica. Ba nenorocitule de cand se afiseaza analizele personale pe site-ul clinicii?? Nu vezi ca te contrazici?? Ba ai fost ba nu ai fost! Vino cu o dovada concreta...cum am facut eu! Posteaza draq analizele si nu mai manca cacat aiurea!
irina_viilor Reputație: 63 Postat Iunie 1, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Iunie 1, 2016 Ce sa mai ca sunt terminat psihic o sa ma duc azi sa vad ce si cum.Eu cred ca esti terminat psihic demult...in alta parte ar trebui sa mergi pt analize...la Obregia!
geomgeo Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2016 Postat Iunie 1, 2016 Dupa recoltare mi.a dat un cod si cu cnp poti sa intri sa vizualizezi mai repede buletinul de analize.
irina_viilor Reputație: 63 Postat Iunie 1, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Iunie 1, 2016 Mai omule nu sunt dement doar spun ce a iesit la analize si ma ingrijoreaza foarte mult acel 0,07.Nu am buletinul de analize tiparit ca am intrat online dar maine o sa iau si hartia si o sa vedeti ca nu mint. Nu...nu esti dement...si eu sunt regina Angliei...ma crezi?
irina_viilor Reputație: 63 Postat Iunie 1, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Iunie 1, 2016 Dupa recoltare mi.a dat un cod si cu cnp poti sa intri sa vizualizezi mai repede buletinul de analize. Ti-a dat muie...aia ti-a dat! Mincinos...cretin...Marsh la nebuni...obsedatule!
geomgeo Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2016 Postat Iunie 1, 2016 Eu nu zic ca am ceva ca noimal daca o iei logic a iesit negativ ca de la 0,07 pana la 1 e cale lunga dar ma pune pe ganduri acel 0,07.
geomgeo Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2016 Postat Iunie 1, 2016 O sa intreb azi la clinica si o sa pun si analizele ca sa vezi ca nu mint.
irina_viilor Reputație: 63 Postat Iunie 1, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Iunie 1, 2016 Dupa recoltare mi.a dat un cod si cu cnp poti sa intri sa vizualizezi mai repede buletinul de analize. La clinici particulare rezultatele se dau intr-un interval de 3-5 zile nu de pe o zi pe alta! Asa ca nu mai manca cacat aiurea!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum