Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Totul ok p'aicişa? :)

Vizitator
Postat

Deja-l regret pe Tracekyra :)

Nu prea-l cunosc pă distinsu' :)

Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Nu prea-l cunosc pă distinsu' :)

E o legendă vie!  =))

• Like 2
  • Minus 22
Vizitator
Postat

E o legendă vie!  =))

E musai să mă documentez :)

Postat

Gata am luat rezultatul.

A iesit ca:0,07 si intervalul este negativ mai mic de 1 si pozitiv mai mare de 1.

Acum ma nelinisteste foarte mult acel 0,07.

Chiar nu e caterinca e pe bune.

• Minus 1
Postat

Ieși mă futu-te-n gură de dement! 

• Like 5
  • Minus 22
  • Oras:Bucuresti
Postat

Gata am luat rezultatul.

A iesit ca:0,07 si intervalul este negativ mai mic de 1 si pozitiv mai mare de 1.

Acum ma nelinisteste foarte mult acel 0,07.

Chiar nu e caterinca e pe bune.

Si doctorul ce ti-a spus? Mai scapi? :laugh2

• Like 7
  • Minus 1
Postat

Mai omule nu sunt dement doar spun ce a iesit la analize si ma ingrijoreaza foarte mult acel 0,07.

Nu am buletinul de analize tiparit ca am intrat online dar maine o sa iau si hartia si o sa vedeti ca nu mint.

Postat

Mai omule nu sunt dement doar spun ce a iesit la analize si ma ingrijoreaza foarte mult acel 0,07.

Nu am buletinul de analize tiparit ca am intrat online dar maine o sa iau si hartia si o sa vedeti ca nu mint.

Decat sa te agiti pe aici de pomana, mergi si discuta cu personalul medical despre acea valoare. Sa vezi daca reprezinta un real motiv de ingrijorare sau nu.

Reputație: 16361
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Si de ce pana mea nu ai intrebat vreun doctor sa-ti explice ce e cu aia 0.07? 

• Like 3
Postat

Pentru ca am accesat saitul clinicii inca nu am apucat sa ma duc personal la clinica.

Du-te neaparat. Si discuta cu cineva de specialitate toate nelamuririle. Pune toate intrebarile pe care le vrei. Alfla care e situatia ta in mod real. Si actioneaza in consecinta.

Postat

Pentru ca am accesat saitul clinicii inca nu am apucat sa ma duc personal la clinica.

Du-te mă, du-te la Bellu!

• Like 5
  • Minus 22
  • Oras:In casuta cu alune
Postat

Ba nenorocitule de cand se afiseaza analizele personale pe site-ul clinicii?? Nu vezi ca te contrazici?? Ba ai fost ba nu ai fost! Vino cu o dovada concreta...cum am facut eu! Posteaza draq analizele si nu mai manca cacat aiurea!

Postat

Ce sa mai ca sunt terminat psihic o sa ma duc azi sa vad ce si cum.

Eu cred ca esti terminat psihic demult...in alta parte ar trebui sa mergi pt analize...la Obregia!

Postat

Dupa recoltare mi.a dat un cod si cu cnp poti sa intri sa vizualizezi mai repede buletinul de analize.

Postat

Nu...nu esti dement...si eu sunt regina Angliei...ma crezi? :laugh2

Postat

Dupa recoltare mi.a dat un cod si cu cnp poti sa intri sa vizualizezi mai repede buletinul de analize.

Ti-a dat muie...aia ti-a dat! Mincinos...cretin...Marsh la nebuni...obsedatule!

Postat

Eu nu zic ca am ceva ca noimal daca o iei logic a iesit negativ ca de la 0,07 pana la 1 e cale lunga dar ma pune pe ganduri acel 0,07.

Postat

La clinici particulare rezultatele se dau intr-un interval de 3-5 zile nu de pe o zi pe alta! Asa ca nu mai manca cacat aiurea!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...