miky77 Reputație: -1394 Postat Iunie 5, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iunie 5, 2016 Ce sa mai ca sunt terminat psihic o sa ma duc azi sa vad ce si cum.Du-te ma si ia-ti niste scandura trasa de brad , tapana , d'aia prevopsita si juma' de kil de cuie 27 17
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2016 Postat Iunie 5, 2016 Da asa e si mi.am cerut scuze pentru treaba asta.O sa mai fac un singur test la cap peste o luna si gata. fa-ti mai multe 3 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Iunie 5, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iunie 5, 2016 Asta e bolnav din cap pana in picioare , in pana mea . Saracu , cum naiba de la primit si aia sa dea la rame ? :laugh2 :laugh2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2016 Postat Iunie 5, 2016 Asta e bolnav din cap pana in picioare , in pana mea . Saracu , cum naiba de la primit si aia sa dea la rame ? :laugh2 :laugh2 n-a dat decat limbi 3 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Iunie 5, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iunie 5, 2016 n-a dat decat limbiLa subrat , cred 26 17
miky77 Reputație: -1394 Postat Iunie 5, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iunie 5, 2016 In primul rand nu a futut cu capul gol! In al doilea rand...nu te baga daca nu stii despre ce e vorba. O zi buna sa ai!am citit , dar am zis la misto. Acum te-ai convins ?Bai colegule in primul si in primul rand daca ai citi mai bine tot ce e scris ai vedea ca nu am zis ca am futut am avut parte de un oral si eu la randul meu am facut cunni asa ca fi mai atent inainte de a te pronunta.cred ca de la limbi in ceasca i se trage , mai mult ca sigur :laugh2
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 5, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 5, 2016 Gata frate, lăsați-l dracu' ! Nu-l mai zgândăriți că iar apare și-mi bag toată pula-n creșterea lui!
victorino Reputație: 9 Postat Iunie 6, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 6, 2016 Asa cum am promis.Astia sunt cu Hexi Pharma! Analizele sunt diluate. Mergi si in alta parte. Parerea mea!
pulifer Reputație: 870 Postat Iunie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 6, 2016 Vad ca acum dupa ce am postat analizele nu mai are nimeni nimic de zis in special Irina si ma intreb de ce? Ce pula mea sa iti mai zica? Ti-a zis si ea si ti-am zis noi toti ca esti un imbecil. Acum ai confirmarea. 1
geomgeo Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2016 Postat Iunie 7, 2016 Colegule ma refer la faptul ca pana acum toti m.ati acuzat ca nu am facut analizele ca una ca alta si acum ca am postat analizele nimeni nu mai zice nimic.
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 7, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 7, 2016 Colegule ma refer la faptul ca pana acum toti m.ati acuzat ca nu am facut analizele ca una ca alta si acum ca am postat analizele nimeni nu mai zice nimic.Ba îți zicem: ieși, futu-te-n noroc! 5 23
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2016 Postat Iunie 7, 2016 Colegule ma refer la faptul ca pana acum toti m.ati acuzat ca nu am facut analizele ca una ca alta si acum ca am postat analizele nimeni nu mai zice nimic.Felicitări Geo!Sunt mândru de tine 3 14
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 7, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 7, 2016 Felicitări Geo!Sunt mândru de tine Se simte cã umblã cu mine, haaa???
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2016 Postat Iunie 7, 2016 Se simte cã umblã cu mine, haaa??? Pai te mint io ?!?!
indestructibilul Reputație: 225 Postat Iunie 7, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Iunie 7, 2016 Merci! Subscriu si eu cele scrise de Iepurila ,esti o adevarata doamna cu talent si atitudine
irina_viilor Reputație: 63 Postat Iunie 8, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Iunie 8, 2016 Subscriu si eu cele scrise de Iepurila ,esti o adevarata doamna cu talent si atitudine Merci...dar nu e cazul..din moment ce nu ne stim real.
iepulila Reputație: -14 Postat Iunie 8, 2016 Oras:CCCP Oras:CCCP Postat Iunie 8, 2016 nu mai fii rea cu potentialii client ! )) ca te musc de tate! ) pup !
indestructibilul Reputație: 225 Postat Iunie 8, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Iunie 8, 2016 Merci...dar nu e cazul..din moment ce nu ne stim real. NU te mai zgaii asa ca imi curg lacrimile
irina_viilor Reputație: 63 Postat Iunie 8, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Iunie 8, 2016 NU te mai zgaii asa ca imi curg lacrimile Si mie! Recunoaste ca nu ne-am vazut si nici nu e cazul! O seara buna!
irina_viilor Reputație: 63 Postat Iunie 9, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Iunie 9, 2016 nu mai fii rea cu potentialii clienti ! )) ca te musc de tate! ) pup ! Nee...nu sunt rea! Doar ca nu vreau sa ma bag peste Lorena!
iepulila Reputație: -14 Postat Iunie 9, 2016 Oras:CCCP Oras:CCCP Postat Iunie 9, 2016 :boob am inteles
irina_viilor Reputație: 63 Postat Iunie 9, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Iunie 9, 2016 :boob am inteles
dragos_ender Reputație: 26 Postat Iunie 9, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Iunie 9, 2016 sarut mana Irina ma intereseaza si pe mine serviciile tale si as vrea sa stiu si cat costamultumesc
indestructibilul Reputație: 225 Postat Iunie 16, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Iunie 16, 2016 Esti rautacioasa
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum