petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Iulie 13, 2016 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Iulie 13, 2016 Daca si testul asta iese ok o sa scap de toate grijile si o sa imi vad de familia si de viata mea.Si astfel o sa ne lasi in pace definitiv??? 1 1
hormi Reputație: 787 Postat Iulie 13, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 13, 2016 Daca si testul asta iese ok o sa scap de toate grijile si o sa imi vad de familia si de viata mea.Eu zic ca nu scapi. Recomand si un control la cap... 1
geomgeo Reputație: 0 Postat Iulie 13, 2016 Postat Iulie 13, 2016 Am facut 4 teste pana acum si au fost toate negative sper si asta de acum sa fie tot negativ si dupa scap de orice grija.In legatura cu capul, aici e o problema de la atata stres dar sper sa scap si de problema asta cu timpul.
thelitllebig Reputație: 88 Postat Iulie 13, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 13, 2016 Fratioare, sa-ti traiasca ce vrei tu pe lumea asta , inclusiv testele de sange si alte secretii ..... nu vrei tu sa-ti deschizi un topic al tau si numai al tau cu un titlu frumos , bolduit sau cum vrea mushkiu tau si sa nu mai postezi sute de mesaje aberante pe topicul Irinei ? Macar acum in ultimul ceas ....noi intram aici sa mai schimbam o impresie despre doamna din titlu , sa mai aflam o noutate in meniu, sa mai vedem o tzatza, o buca, o buza, .... si cand colo dam de testele tale interminabile ... pai las-o naibii de socoteala ! 1
geomgeo Reputație: 0 Postat Iulie 13, 2016 Postat Iulie 13, 2016 Colegule am zis ca nu mai postez decat cand o sa am rezultatul adica vineri si gata daca iese ok.Va multumesc pentru intelegere si rabdare. Ps:Ai fost si tu la Irina ca nu am vazut nici o recenzie in legatura cu treaba asta!
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 13, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 13, 2016 Colegule am zis ca nu mai postez decat cand o sa am rezultatul adica vineri si gata daca iese ok.Va multumesc pentru intelegere si rabdare.Ps:Ai fost si tu la Irina ca nu am vazut nici o recenzie in legatura cu treaba asta!Zaaaattt...
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 13, 2016 Postat Iulie 13, 2016 Colegule am zis ca nu mai postez decat cand o sa am rezultatul adica vineri si gata daca iese ok.Va multumesc pentru intelegere si rabdare.Ps:Ai fost si tu la Irina ca nu am vazut nici o recenzie in legatura cu treaba asta!Bă ce dor mi-a fost dă tine .... unde pula mea umblii?? 1 15
geomgeo Reputație: 0 Postat Iulie 14, 2016 Postat Iulie 14, 2016 Colegule marean am promis ca nu o sa mai postez si din cate vezi m-am tinut de cuvant.Maine o sa aflu rezultat la o ultima analiza si daca iese ok si acesta o sa scapati definitiv de mine.Va sal si o zi buna tuturor!
hormi Reputație: 787 Postat Iulie 14, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 14, 2016 Lasa-ne si tu un email, un numar de telefon...mai vorbim si noi din cand in cand. In plm...o sa ne fie asa dor de tine!!! 1
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Iulie 14, 2016 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Iulie 14, 2016 Colegule marean am promis ca nu o sa mai postez si din cate vezi m-am tinut de cuvant.Maine o sa aflu rezultat la o ultima analiza si daca iese ok si acesta o sa scapati definitiv de mine.Va sal si o zi buna tuturor!Eu sincer sper sa iti iasa ok si ultima analiza si sa te tii de cuvant si sa ne lasi pe noi cu ale noastre. Si ca sfat....nu mai merge la femei ca nu e o treaba buna si sigura. Sunt numai pericole la tot pasul. Mai bine ia drumul barbatilor ca iesi mai castigat! 3 1
andrei8686 Reputație: 4 Postat Iulie 14, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 14, 2016 Nu scapam mai mult ca sigur o sa zica ca tre sa repete iar:)) 1
geomgeo Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2016 Postat Iulie 18, 2016 Buna seara,desi am zis ca o sa va comunic vineri rezultatul din pacate nu am avut timp.Dar astazi am fost la clinica ca sa iau rez si din nou a iesit NEGATIV.Dat fiind faptul ca am repetat testul la 7 luni și o saptamana cred ca este foarte concludent si cu asta am terminat cu stresul si cu teama.Va multumesc tuturor celor care mi.ati dat sfaturi tuturor care m.ati suportat dar multumesc chiar si celor ce m.ati injurat.Dar in special multumesc Irinei pentru rabdarea acordata.Va sal cu respect si va doresc multa sanatate.!
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2016 Postat Iulie 18, 2016 Buna seara,desi am zis ca o sa va comunic vineri rezultatul din pacate nu am avut timp.Dar astazi am fost la clinica ca sa iau rez si din nou a iesit NEGATIV.Dat fiind faptul ca am repetat testul la 7 luni și o saptamana cred ca este foarte concludent si cu asta am terminat cu stresul si cu teama.Va multumesc tuturor celor care mi.ati dat sfaturi tuturor care m.ati suportat dar multumesc chiar si celor ce m.ati injurat.Dar in special multumesc Irinei pentru rabdarea acordata.Va sal cu respect si va doresc multa sanatate.!Acum la ce fata mergi ? 1 15
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 18, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 18, 2016 Acum la ce fata mergi ? La cur mișto...recomand 1 2
catalin_blondu Reputație: 11 Postat Iulie 18, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 18, 2016 dragi colegi,eu o frecventez de ceva vreme pe irina...adica a trecut un an sigur de la prima vizita si de prima data i am facut cunnilingus.acum 2-3 sapt sotia si a facut toate analizele si au iesit toate ok!acum ce dracu sa ma fac ca am fost iar azi si i am dat limbi iar!!!geo!!!ce ma fac frate ca intru in paranoia!!plm!daca ar fi fost sa aiba ceva irina crede ma ca s ar fi aflat pe acest forum...cum se afla la alte dameze...bafta in continuare!!
geomgeo Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2016 Postat Iulie 18, 2016 Dap asa este Catalin dar probabil paranoia mea este cauza.I.ti multumesc mult pentru informatie si pentru faptul ca ti.ai pierdut din timpul tau pentru a.mi da aceste informatii.Sanatate multa
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 18, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 18, 2016 Dap asa este Catalin dar probabil paranoia mea este cauza.I.ti multumesc mult pentru informatie si pentru faptul ca ti.ai pierdut din timpul tau pentru a.mi da aceste informatii.Sanatate multa Care-i urmãtoarea pã listã? 1 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2016 Postat Iulie 18, 2016 Care-i urmãtoarea pã listã?Manuela dă la Top ??? 1 15
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 18, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 18, 2016 Manuela dă la Top ??? Area boala copiilor aia, îl dã-n spume Like...poola...sarmale
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2016 Postat Iulie 18, 2016 Area boala copiilor aia, îl dã-n spume Like...poola...sarmale Le-am termenat amândoi odată =))
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 18, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 18, 2016 Le-am termenat amândoi odată =))Plus
geomgeo Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2016 Postat Iulie 18, 2016 Catalin a facut cumva sotia ta si testul hiv!!??Astept raspuns te rog,la aceasta ultima intrebare a mea.Multumesc anticipat!Bafta si sa auzim numai de bine si sanatate maxima!!!!
money_talks Reputație: -236 Postat Iulie 18, 2016 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Iulie 18, 2016 Catalin a facut cumva sotia ta si testul hiv!!??Astept raspuns te rog,la aceasta ultima intrebare a mea.Multumesc anticipat!Bafta si sa auzim numai de bine si sanatate maxima!!!!A facut si testul hiv si test de intelegenta si test de matematica.....nu cred ca a ratat niciun test! Tu esti bine Geo? 7 6
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 18, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 18, 2016 Catalin a facut cumva sotia ta si testul hiv!!?? Vaaaai ce urât...întrebare interpretabilã Sã-ți fie rușine!!!
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 18, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 18, 2016 A facut si testul hiv si test de intelegenta si test de matematica.....nu cred ca a ratat niciun test! Tu esti bine Geo? E bine, mai nou îl intereseazã soarta nevestelor...mare curv 2 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum