douazeci2 Reputație: 7 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Ianuarie 18, 2016 Oral neprotejat....cu finalizare oral.....
mihaimih80 Reputație: 17 Postat Ianuarie 19, 2016 Oras:Pitești Oras:Pitești Postat Ianuarie 19, 2016 Recenzie ca la carte domnule;ca la carte.
irina_viilor Reputație: 63 Postat Ianuarie 28, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Ianuarie 28, 2016 Recenzie ca la carte domnule;ca la carte.Da...ca la carte!
laury Reputație: 24071 Postat Ianuarie 28, 2016 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Ianuarie 28, 2016 Bai dar sti uitat toti cadoul! Unde este pretul in recenzie....sa fie ca la carte!
irina_viilor Reputație: 63 Postat Ianuarie 28, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Ianuarie 28, 2016 Bai dar sti uitat toti cadoul! Unde este pretul in recenzie....sa fie ca la carte! Corect! )) Iti spun eu ca l-au dat...! dar la cat de ametiti au plecat...li s-a parut doar GFE...sau mai binezis...my teacher...fuck`d me! :-p
irina_viilor Reputație: 63 Postat Ianuarie 28, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Ianuarie 28, 2016 Buna ziua tuturor in sfarsit am ajuns la Irina si am beneficiat de serviciile ei vreau sa reparc oralul care este foarte ok dar in rest nu este ceva iesit din comun pertotal a fost ok dar cred ca nu voi mai merge a doua oara.va sal pe toti.Multumesc pt. vizita!
mihaimih80 Reputație: 17 Postat Ianuarie 29, 2016 Oras:Pitești Oras:Pitești Postat Ianuarie 29, 2016 Cu placere Irina.Desi am zis ca s-ar putea sa nu mai trec totusi o sa iti mai fac i vizita cat de curand pot pt ca acum nu sunt in buc.Ps:ma bucur ca relationezi pe forum si in special pe topicul tau.
mihaimih80 Reputație: 17 Postat Februarie 2, 2016 Oras:Pitești Oras:Pitești Postat Februarie 2, 2016 Irina ti.ai schimbat nr de tel??Am sunat si e inchis!
plimbaret Reputație: 0 Postat Februarie 28, 2016 Postat Februarie 28, 2016 Buna ziua dragi compatrioti!Ca si colegul de mai sus am si eu o mica dilema hotarat mana l urma ca sa merg la dameza ca tot ma tin demult sa ii fac o vizita am incercat sao contactez atat ieri cat si azi si cand colo ce sa vezi;tel este inchis.Deci stie cineva mai presteaza sau la sfarsitul saptamanii are liber????
guga Reputație: 0 Postat Martie 3, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 3, 2016 oare sea scimbat numaru de telefon irina sun si nu raspunde
plimbaret Reputație: 0 Postat Martie 3, 2016 Postat Martie 3, 2016 Am sunat si yo ieri (de o sapt tot sun si nimic) si prima data a sunat ocupat na am zis ca probabil are treaba am mai astepta o ora pt ca tot aveam treaba in zona si sunat iar dar din pacate nu a mai ras.inseamna ca e foarte ocupata zic yo.Din pacate vine sfarsitul de sapt si nu mai pot sa vizitez.Daca reusesti u sa dai de dameza poate cu binevointa postezi vreo recenzie despre ce si cum.Bafta!!!!
irina_viilor Reputație: 63 Postat Martie 3, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Martie 3, 2016 Buna seara! Rog un moderator sa-mi actualizeze nr. de telefon. Cel nou: 0724.155.874. Multumesc!
irina_viilor Reputație: 63 Postat Martie 3, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Martie 3, 2016 Matura-47 de ani…Perversa cand am cu cine !! Sex oral deepthroat, ball licking, sex normal protejat, sex intre sani, 69, jucarii erotice pt. mine/pt. tine,masturbare, dirty talking, face sitting,cunni. anni. fantezii lesbi si bisexuale dupa solicitare,strap-on games, distractii cu cupluri sau cu tipe solo. Nu raspund cand sunt in prezenta unui client si nici la nr privat . Multumesc pt. intelegere. Zona Eroii Revolutiei. Irina. 0724.155.874. 1
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 3, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 3, 2016 Matura-47 de ani…Perversa cand am cu cine !! Sex oral deepthroat, ball licking, sex normal protejat, sex intre sani, 69, jucarii erotice pt. mine/pt. tine,masturbare, dirty talking, face sitting,cunni. anni. fantezii lesbi si bisexuale dupa solicitare,strap-on games, distractii cu cupluri sau cu tipe solo. Nu raspund cand sunt in prezenta unui client si nici la nr privat . Multumesc pt. intelegere. Zona Eroii Revolutiei. Irina. 0724.155.874.Wow ,sa moara dusmanii .Iti trag o vizita ff curand .Succes !!
irina_viilor Reputație: 63 Postat Martie 4, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Martie 4, 2016 Buna seara! Rog un moderator sa-mi actualizeze nr. de telefon. Cel nou: 0724.155.874. Multumesc! Multumesc!
irina_viilor Reputație: 63 Postat Martie 4, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Martie 4, 2016 Wow ,sa moara dusmanii .Iti trag o vizita ff curand .Succes !! Asa..asa...! :bye
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 4, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 4, 2016 Asa..asa...! :byeEu ma tin de cuvant poate chiar azi
mathis27 Reputație: 1227 Postat Martie 4, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 4, 2016 Oral neprotejat....cu finalizare oral.....Cat a costat distractia?
irina_viilor Reputație: 63 Postat Martie 4, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Martie 4, 2016 Cat a costat distractia? Nu e mai simplu sa ma intrebi pe mine la tel?
liviu58 Reputație: -7337 Postat Martie 4, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Martie 4, 2016 Cred ca o să te vizitez.Duminică lucrezi?
irina_viilor Reputație: 63 Postat Martie 4, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Martie 4, 2016 Cred ca o să te vizitez.Duminică lucrezi? Da...lucrez zilnic! :bye
liviu58 Reputație: -7337 Postat Martie 4, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Martie 4, 2016 Mulțumesc te pup
irina_viilor Reputație: 63 Postat Martie 4, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Martie 4, 2016 Cat a costat distractia? Ca sa ne lamurim; Matura-47 de ani…Perversa cand am cu cine !! Sex oral deepthroat protejat, ball licking, sex normal protejat, sex intre sani, 69, jucarii erotice pt. mine/pt. tine,masturbare, dirty talking, face sitting, fantezii lesbi si bisexuale dupa solicitare, distractii cu cupluri sau cu tipe solo. Nu raspund cand sunt in prezenta unui client si nici la nr privat . Multumesc pt. intelegere. Zona Eroii Revolutiei. Irina. 0724.155.874. Totul protejat! Cadou; 80 de ron fin. 130 de ron ora. 1
irina_viilor Reputație: 63 Postat Martie 4, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Martie 4, 2016 Mulțumesc te pupCu placere!
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Martie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 4, 2016 Buna Irina,Se poate 3 finalizari intr-o ora? Prima data termin ff repede ...1-2 minute.Multumesc. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum