Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

Bai dar sti uitat toti cadoul! Unde este pretul in recenzie....sa fie ca la carte!

:)

• Oras:In casuta cu alune
Postat

Bai dar sti uitat toti cadoul! Unde este pretul in recenzie....sa fie ca la carte!

:)

Corect! :))) Iti spun eu ca l-au dat...! dar la cat de ametiti au plecat...li s-a parut doar GFE...sau mai binezis...my teacher...fuck`d me! :-p

Postat

Buna ziua tuturor in sfarsit am ajuns la Irina si am beneficiat de serviciile ei vreau sa reparc oralul care este foarte ok dar in rest nu este ceva iesit din comun pertotal a fost ok dar cred ca nu voi mai merge a doua oara.va sal pe toti.

Multumesc pt. vizita! 

• Oras:Pitești
  • Oras:Pitești
Postat

Cu placere Irina.

Desi am zis ca s-ar putea sa nu mai trec totusi o sa iti mai fac i vizita cat de curand pot pt ca acum nu sunt in buc.

Ps:ma bucur ca relationezi pe forum si in special pe topicul tau.

Postat

Buna ziua dragi compatrioti!

Ca si colegul de mai sus am si eu o mica dilema hotarat mana l urma ca sa merg la dameza ca tot ma tin demult sa ii fac o vizita am incercat sao contactez atat ieri cat si azi si cand colo ce sa vezi;tel este inchis.

Deci stie cineva mai presteaza sau la sfarsitul saptamanii are liber????

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

oare sea scimbat numaru de telefon irina sun si nu raspunde

Postat

Am sunat si yo ieri (de o sapt tot sun si nimic) si prima data a sunat ocupat na am zis ca probabil are treaba am mai astepta o ora pt ca tot aveam treaba in zona si sunat iar dar din pacate nu a mai ras.inseamna ca e foarte ocupata zic yo.

Din pacate vine sfarsitul de sapt si nu mai pot sa vizitez.

Daca reusesti u sa dai de dameza poate cu binevointa postezi vreo recenzie despre ce si cum.

Bafta!!!!

Postat

Buna seara! Rog un moderator sa-mi actualizeze nr. de telefon. Cel nou: 0724.155.874. Multumesc!

Postat

Matura-47 de ani…Perversa cand am cu cine  :cool: !! Sex oral deepthroat, ball licking, sex normal protejat, sex intre sani, 69, jucarii erotice pt. mine/pt. tine,masturbare, dirty talking, face sitting,cunni. anni. fantezii lesbi si bisexuale dupa solicitare,strap-on games, distractii cu cupluri sau cu tipe solo. Nu raspund cand sunt in prezenta unui client si nici la nr privat . Multumesc pt. intelegere. Zona Eroii Revolutiei. Irina. 0724.155.874.

• Like 1
  • Oras:pe forum
  • Oras:pe forum
Postat

Matura-47 de ani…Perversa cand am cu cine  :cool: !! Sex oral deepthroat, ball licking, sex normal protejat, sex intre sani, 69, jucarii erotice pt. mine/pt. tine,masturbare, dirty talking, face sitting,cunni. anni. fantezii lesbi si bisexuale dupa solicitare,strap-on games, distractii cu cupluri sau cu tipe solo. Nu raspund cand sunt in prezenta unui client si nici la nr privat . Multumesc pt. intelegere. Zona Eroii Revolutiei. Irina. 0724.155.874.

Wow ,sa moara dusmanii .Iti trag o vizita ff curand .Succes !! :atm  :atm

Postat

Buna seara! Rog un moderator sa-mi actualizeze nr. de telefon. Cel nou: 0724.155.874. Multumesc!

Multumesc!  :ellao

Postat

Wow ,sa moara dusmanii .Iti trag o vizita ff curand .Succes !! :atm  :atm

Asa..asa...!  :bye

• Oras:In inima femeilor
  • Oras:In inima femeilor
Postat

Cred ca o să te vizitez.Duminică lucrezi?

Postat

Cred ca o să te vizitez.Duminică lucrezi?

Da...lucrez zilnic!  :bye

Postat

Cat a costat distractia?

Ca sa ne lamurim; 

Matura-47 de ani…Perversa cand am cu cine  :yl2jump!! Sex oral deepthroat protejat, ball licking, sex normal protejat, sex intre sani, 69, jucarii erotice pt. mine/pt. tine,masturbare, dirty talking, face sitting, fantezii lesbi si bisexuale dupa solicitare, distractii cu cupluri sau cu tipe solo. Nu raspund cand sunt in prezenta unui client si nici la nr privat . Multumesc pt. intelegere. Zona Eroii Revolutiei. Irina. 0724.155.874.

Totul protejat! Cadou; 80 de ron fin. 130 de ron ora. 

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...