Sari la conținut

îmi bag ....in Presto Pizza

Vizitator deliaro

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu poate! Ești.

Îmi cer scuze, n-am vrut să te insult.

Iartă-mă, te rog.

În concluzie... nu trebuie să mă mai fac pe proasta. Trebuie să îmi ignor prostia pâna în punctul în care ajung să mă ia râsul doar pentru că m-am împiedicat de piciorul scaunului. Recent pe baza acestei sinteze de idei... am găsit o explicație la un fapt care demonstra doar că sunt idioata. Dar eu nu eram mulțumită doar cu atât... Si intr-un moment de inspirație, fără să stau prea mult pe gânduri am aflat de ce mă împiedic de mobilă intr-o casă nouă în primele săptămâni. Deci prostia imi ajută, mă folosesc de ea... cât timp simt că nu-mi stă în fire, căci lasă loc inspirației de a se răspândi în viața mea cât mai mult.
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Alt topic serios de care si-a batut joc vistantric... Rusine! :D

Nu îmi bat joc răule... Nu am făcut nimic rău.

... Că si eu sunt de acord cu faptul ca tipsurile să fie trecute pe factură dar să nu fie impozitate. Este bine pentru lucrător, îi conferă si lui un statut... dar acest statut nu poate si nu trebuie să fie impozitat. Si vorba celor care au comentat la cele spuse de mine ieri seară... că statul trebuie sa-si păstreze si el statutul si nu poate să facă abstractie față de nici o sursă de venit. Statul mai ia în considerare că se poate strecura o fraudă, o infracțiune printre aceste tipsuri care dacă se notează pe factură si nu ajung să fie declarate... să nu se poată observa când apare ceva neobișnuit.

La fel si prostituata poate să fie un bun tranzactionar... un spălător de bani ideal, multe figuri se pot face prin intermediul ei. Mie mi s-a propus în strainatate să intru in lumea afacerilor cu banii cuiva...

Deci nu sunt rea... dacă am rămas fara explicații despre faptul că un om vrea sa meargă la psiholog pentru că se gândește la mine zi de zi timp de zece ani. Mă jigneste practic... pentru că stie că înțeleg totul si sunt constientă de tot ceea ce trăiesc. Sau că fac sex fără complicații cu necunoscuți timp de 15 ani si statul decide că eu intr-o zi as putea comite o infracțiune... si pe baza acestei presupuneri să îmi ia din bani. Deci caut explicații care cam au legătură între ele... si mă ajuta să găsesc o soluție în caz că ceva mă va deranja pe viitor si plus că în singuratatea mea este plăcut să stau la soare sa-mi beau cafeaua si uneori să intru în piscină, să mă asez în plută, să privesc cerul fără un gând si să las totul să se sedimenteze. Ceva ce alții fac înainte de somn si apoi se miră că au coșmaruri sau în timpul zilei si nu realizează că nu dau randament în activitățile lor sau nu au căi de acces spre o mai bună implicare.

Nu văd ce formulă consacrată de-a lungul timpului de marii filozofi ai lumii permite statului asa ceva... si in istorie se vede clar că nu a ieșit bine pentru cei care au încălcat un drept uman sau vreo lege nescrisă care nu tine de gândirea omului.

.

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

În concluzie... nu trebuie să mă mai fac pe proasta. Trebuie să îmi ignor prostia pâna în punctul în care ajung să mă ia râsul doar pentru că m-am împiedicat de piciorul scaunului. Recent pe baza acestei sinteze de idei... am găsit o explicație la un fapt care demonstra doar că sunt idioata. Dar eu nu eram mulțumită doar cu atât... Si intr-un moment de inspirație, fără să stau prea mult pe gânduri am aflat de ce mă împiedic de mobilă intr-o casă nouă în primele săptămâni. Deci prostia imi ajută, mă folosesc de ea... cât timp simt că nu-mi stă în fire, căci lasă loc inspirației de a se răspândi în viața mea cât mai mult.

Ești. Idioată, zic. Pai ia cetește tu atent și observă că nu sunt același în cele două postări! Cretinul ăla, asta vrea: să creeze confuzii! Evident, că cineva cu creierii capului funcționali, observă repede. Idioții, nu. Tu ai fost prima.

• Like 3
  • Minus 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Corect...

Reprosati-mi... ca eu sa intensific si mai tare senzatia de care ma bucur.

ne mai futem si noi ? :)

• Like 2
  • Oras:Falastoaca
Postat

Nu am treaba cu interesele unuia sau altuia... dar intr-o zi o sa o plătească toți cei care au pus crucea pe spinarea unui simplu act, unui act sexual. Sa incurci borcanele... si sa te faci ca nu vezi!

Spune si despre neveste ca isi fac meseria de a creste un copil, a face menaj si mâncare si a presta diverse servicii sexuale... si crede-ma ca primeste bani pentru toate acestea. Caci altfel nici una nu ar sta fara iubire sau fara sa fie fortate. Eu aceasta spun... Toate-s femei si toate-s... sexul slab!

Draga mea Clarice,majoritatea postărilor tale schizoidoimbecile,m-au amuzat foarte tare,uneori chiar îmi erai simpatica,dar azi ai luat-o mult prea tare pe arătură.

Cum iti permiți fa dejecție umana sa jignești toti membrii de pe acest site,care  au o familie,cum poți sa compari sexul făcut pe bani de o zdreanță ca tine cu ce fac doi oameni căsătoriți care se iubesc si se respecta?

Fa răpciugă,in multe cupluri ambii soți au același venit pentru ca s-au cunoscut acolo unde muncesc,alți au ajuns in timp la același nivel,sunt multe cupluri care au un business unde sunt parteneri egali si muncesc cot la cot,sunt si femei care câștigă mult mai mult ca partenerii lor............. 

Fa basitura afumata,eu am cunoscut si femei pe care le-am invitat in club/restaurant si am plătit nota de plata Nemțește ca nu au acceptat sa plătesc eu tot.

Atât timp cât tu nu știi ce înseamnă familie,taci dracu' si vezi-ti de suptul pulilor la toți jegoșii care iti bagă o fisa in cur.

PS. Scuze de limbaj,dar am nervi la stomac. :laugh2  :pope

• Like 10
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ești. Idioată, zic. Pai ia cetește tu atent și observă că nu sunt același în cele două postări! Cretinul ăla, asta vrea: să creeze confuzii! Evident, că cineva cu creierii capului funcționali, observă repede. Idioții, nu. Tu ai fost prima.

Nu vreau sa-ti dau replica pentru ca iti respect trecutul... si voiam sa trec doar un zâmbet sub forma unui emoticon ca poate iti trecea prin gand ca nu am nimic cu tine. Deci nu ai temere pentru prostia mea... ca daca eu nu am frică totul este bine pentru toate lumea. Si daca vrei sa iti demonstrez ceva... iti spun ca am observat inclusiv ca replica respectivului este copia exactă a unor cuvinte spuse undeva de mine in filele acestui forum. Am o memorie perfecta si fara limita... a emoțiilor, cuvintelor si a substratului lor. In schimb imi golesc mintea intr-un ritm alert... de numere, nume si emotiile negative care-s create de alții.

De exemplu... din cand in cand imi aleg câte o prietenă care sa-mi citească horoscopul si anul acesta, tipa respectivă imi zice in fiecare zi ca o sa întâlnesc un om cu care voi avea o relație de amor. Eu ma feresc in fiecare zi sa nu se întâmple si doar imi iau tot ceea ce e bun din această posibilitate... Si astăzi, dupa aceleasi vesti... discutăm despre una si alta, am ras de ceea ce citeam pe forum. Ea ma intreaba de ce rad... ii spun un pic si apoi o întreb daca pe ziua de astăzi imi stie horoscopul. Mi-am dat imediat seama ca imi spusese deja... si ea a râs.

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Fiind clientă fidelă ăstora până în seara asta.

. Când vine unul cu comanda la ușă nervos agitat că îi dau tips doar 5 lei la o comandă de 70 de lei in plm,așa că multă m**e Presto pizza!!!

Eu nu mananc decat Pizza facuta acasa ......da  Kitros  baaaa !!! :)

• Like 14
  • Minus 16
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Draga mea Clarice,majoritatea postărilor tale schizoidoimbecile,m-au amuzat foarte tare,uneori chiar îmi erai simpatica,dar azi ai luat-o mult prea tare pe arătură.

Cum iti permiți fa dejecție umana sa jignești toti membrii de pe acest site,care au o familie,cum poți sa compari sexul făcut pe bani de o zdreanță ca tine cu ce fac doi oameni căsătoriți care se iubesc si se respecta?

Fa răpciugă,in multe cupluri ambii soți au același venit pentru ca s-au cunoscut acolo unde muncesc,alți au ajuns in timp la același nivel,sunt multe cupluri care au un business unde sunt parteneri egali si muncesc cot la cot,sunt si femei care câștigă mult mai mult ca partenerii lor.............

Fa basitura afumata,eu am cunoscut si femei pe care le-am invitat in club/restaurant si am plătit nota de plata Nemțește ca nu au acceptat sa plătesc eu tot.

Atât timp cât tu nu știi ce înseamnă familie,taci dracu' si vezi-ti de suptul pulilor la toți jegoșii care iti bagă o fisa in cur.

PS. Scuze de limbaj,dar am nervi la stomac. :laugh2 :pope

Degeaba te obosesti sa gândesti urat despre mine, caci daca eu am chef sa fac sex si imi place, nu tu decizi termenul de comparatie... ci MOMENTUL! Esti doar o ființă firavă... îmi pare rău pentru tine.
Vizitator deliaro
Postat

M-am învățat minte! Părinte nu mă mai certa,am băgat la cap tot ce ai scris ;)

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

ne mai futem si noi ? :)

Da! Dar nu diseară... ca sunt fată cuminte. M-au invitat ai mei la teatru...
  • Like 6
  • Minus 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Vistantric, trezește-te în plua meaðŸ˜

Din ce? ðŸ˜
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Clarisa, ce droguri iei?

Numai CLARă nu ești

In raport cu ce?
Postat

Baieti aia traiesc mai mult din tips, puteai si tu sa ii lasi 10-15 lei ca doar faci 200 de lei in 30 de minute :slap2

Daca nu vrei sa dai tips iti misti matale curul pana la pizzerie si gata, daca va comenteaza cineva preturile sariti de cur in sus dar va cacati pe voi la un tips de 5 lei

Bacșisul minim în România este de 10% din valoarea comenzii (restaurant sau livrare). Din tipsuri trăiesc o grămadă de oameni: banii se colectează și se împart la ospătari (livratori), bucătari, ajutori de ospătari, femei de serviciu etc. Salariul unui amărât d-ăsta e de 6-700 lei/lună. Dacă nu te duce capu' și stai prost cu bunul simț, ia-o la modul practic: nu lași bacșiș decât pe unde nu mai ai de gând să calci (comanzi), deoarece, dacă te dai șmecher(ă) și mai și comentezi, te vei trezi cu diverse "adaosuri" în mâncare și băutură: colecție de muci, flegme, pișat șamd.

Vorba lu' @delrey, desfășori o activitate infracțională, din care câștigi salariul + tipsurile amărâtului care-ți aduce crăpelnița în câteva ore de "muncă".

E grele astea cu tipsul din Romania  Dupa cum bine zici Machucambo si Del Rey , majoritatea  prestatorilor de  servicii de catering sau restaurante si ma refer strict la livratori si ospatari traiesc pe salariu minim pe economie (max 1000 lei) plus tips (valoare care se poate ridica la cel putin dublu salariului) . Bucatarii (salariul in acest caz  este de  cel putin 2.000 lei , in functie de locatii)  si  femeile de servici au salariu fix .

Am intalnit asemenea basinosi preponderent la mare (Mamaia),  care in momentul in care se asezau la masa emiteau zeci de pretentii (ba ca nu este mancarea incalzita suficient , ba ca friptura nu este facuta cum trebuie ...etc)   , dar nu erau in stare sa lase la final  nici macar  un leu spaga (pe genul lui User_X asta , care nu prea stie corect metodele de plata /castig din alimentatie publica , ca de el se considera d'ala "cititu" si ar desconsidera ori de cate ori are ocazia o pers. inferioara lui prin simplul fapt ca "muta mancarea de colo colo"  )

No da chitre mai sunt romanasii acestia cand ies la pravalie .

Vorba aceea : "e usor cand iei/ceri/emiti pretentii , mai greu este de dat/oferit  ceva la schimb"  :no2 :slap2

• Like 17
  • Minus 15
Postat

E grele astea cu tipsul din Romania Dupa cum bine zici Maciucambo si Del Rey , majoritatea prestatorilor de servicii de catering sau restaurante si ma refer strict la livratori si ospatari traiesc pe salariu minim pe economie (max 1000 lei) plus tips (valoare care se poate ridica la cel putin dublu salariului) . Bucatarii (salariul in acest caz este de cel putin 2.000 lei , in functie de locatii) si femeile de servici au salariu fix .

Am intalnit asemenea basinosi preponderent la mare (Mamaia), care in momentul in care se asezau la masa emiteau zeci de pretentii (ba ca nu este mancarea incalzita suficient , ba ca friptura nu este facuta cum trebuie ...etc) , dar nu erau in stare sa lase la final nici macar un leu spaga (pe genul lui User_X asta , care nu prea stie corect metodele de plata /castig din alimentatie publica , ca de el se considera d'ala "cititu" si ar desconsidera ori de cate ori are ocazia o pers. inferioara lui prin simplul fapt ca "muta mancarea de colo colo" )

No da chitre mai sunt romanasii acestia cand ies la pravalie .

Vorba aceea : "e usor cand iei/ceri/emiti pretentii , mai greu este de dat/oferit ceva la schimb" :no2 :slap2

Sa-si caute alta meserie aia care traiesc din bacsis. Altfel spus, aia traiesc pe banii celor care apeleaza la serviciile lor, servicii deja achitate. Ia zi, la ce cantina servesti?

Postat

Oricum, salariul lor nu mai de mult 600-700 lei, pentru program întreg, ci cam dublu. Din șpagă, după împărțeală, le rămâne aproape încă un salariu. Știu asta de la un puști din vecini. Oricum, majoritatea sunt puști, care stau cu părinții. Hai mă nene ...

Nu e chiar asa . Salariul este max. 1000 lei . Cu spaga/tipsul  intradevar se duce uneori peste dublu , cu o conditie trebuie sa alergi si sa ai talent cand te prezinti la masa clientului . Daca mai bagi si o poanta intre turele de du-te vino si nu te prezinti cu fata crispata ai si mai mult de castigat la final .

• Like 15
  • Minus 15
  • Oras:Bucuresti
Postat

Cum iti permiți fa dejecție umana sa jignești toti membrii de pe acest site,care  au o familie,cum poți sa compari sexul făcut pe bani de o zdreanță ca tine cu ce fac doi oameni căsătoriți care se iubesc si se respecta?

Omule scuze ca intervin....dar Tipa se josca si provoaca la modul sa descopere ce este mai urit la om....Daca este singura se plictiseste si intra pe forum si intarita...asfel descopera si partea intunecata a celor care au vizitat o sau ar fi interesati sa o viziteze...iar jignirile

care sunt in parte adevarate mai ales din prisma unui ,,parinte,,nu sunt pentru Ea decit un pahar de tarie dat pe git rapid...

Tipa pe undeva uraste barbatii...a avut o cotitura in viata acum 15 ani...din cauza unui barbat si acum se razbuna activ...a devenit o masina perfecta de sex...Acum 15 ani cind era o floare un barbat a distrus o.Acum se excita la maxim cind stie ca enerveaza barbati...Dar cam pe la 45 ani o sa si dea cu tesla in pizda ca nu a prostit un fraier bogat cind oferta era pe val....Crede ca tot timpul va fi ca acum....cind copilul Ei va creste mare ...vrea masina de la 20.000 euro in sus casa ....bani pentru fete...Oare va avea bani sa i de a....? Va bea apa plata si se va gondi cu nostalgie la tinerete ce oferte

avea....Acum se descurca...dar este foarte tinara....Oare cum va fi la 50....60 ani fara venit si fara contributie la pensie...

Oare ai pasa....?

• Like 2
Postat

Omule scuze ca intervin....dar Tipa se josca si provoaca la modul sa descopere ce este mai urit la om....Daca este singura se plictiseste si intra pe forum si intarita...asfel descopera si partea intunecata a celor care au vizitat o sau ar fi interesati sa o viziteze...iar jignirile

care sunt in parte adevarate mai ales din prisma unui ,,parinte,,nu sunt pentru Ea decit un pahar de tarie dat pe git rapid...

Tipa pe undeva uraste barbatii...a avut o cotitura in viata acum 15 ani...din cauza unui barbat si acum se razbuna activ...a devenit o masina perfecta de sex...Acum 15 ani cind era o floare un barbat a distrus o.Acum se excita la maxim cind stie ca enerveaza barbati...Dar cam pe la 45 ani o sa si dea cu tesla in pizda ca nu a prostit un fraier bogat cind oferta era pe val....Crede ca tot timpul va fi ca acum....cind copilul Ei va creste mare ...vrea masina de la 20.000 euro in sus casa ....bani pentru fete...Oare va avea bani sa i de a....? Va bea apa plata si se va gondi cu nostalgie la tinerete ce oferte

avea....Acum se descurca...dar este foarte tinara....Oare cum va fi la 50....60 ani fara venit si fara contributie la pensie...

Oare ai pasa....?

Postat

Nu te-am certat,ti-am transmis in stilul meu ceea ce scrie si in Sfânta Scriptura:

Nu ai o meserie de care sa fii mandra,prin urmare,discreția,modestia,decenta........te v-a ajuta foarte mult.

Doamne ferește sa te vad peste 1-2 ani cu postări de genul celor făcute de Vistantric,Amanda,Siana,Anonna......... :pope

Stiu ca esti o tipa inteligenta,dar ai nevoie si de putina experiență de viata.

Dumnezeu sa-ti călăuzească pașii! :pope

• Like 8
Postat

Sa-si caute alta meserie aia care traiesc din bacsis. Altfel spus, aia traiesc pe banii celor care apeleaza la serviciile lor, servicii deja achitate. Ia zi, la ce cantina servesti?

Daca nu cunosti procedeul  din alimentatie e bine sa te abti  .In Romania s-a incercat anul trecut printr-o lege de impozitare a bacsisului , dupa care s-a renuntat  sii aici ma refer strict la alimentatie publica (restaurante , catering...etc)  In multe state tipsul este inclus oficial  in nota de plata si se incadreaza intre 2-10 % din nota de plata , care ulterior se varsa sub forma de salariu  angajatilor  

Am sa-ti argumentez si cu un ex:  : eram  intr-un restaurant de afara acum mai bine de 10 ani si cand a venit nota de plata eu hop sa-i las bacsis omului ca asa era procedura din Romania iar acesta se comportase destul de exemplar , cu mult peste comportamentul ospatarilor din Romania (trebuie sa recunosc , ca multi angajati de acum nici macar nu detin calificare din care ar putea sa mai deprinda  cate ceva)  , el politicos incearca sa ma refuza si imi explica : "Nene , bacsisul meu este deja inclus in nota de plata , iar eu ma comport astfel cu orice client indiferent daca imi lasa sau nu ceva suplimentar peste nota de plata "(deci si acolo se practica , totusi) .  Pana la urma l-am convins si i-a luat .

• Like 16
  • Minus 16
  • Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

Ai hardu" corespunzător ?

• Like 1
Vizitator deliaro
Postat

Ai hardu" corespunzător ?

Adică?

Vizitator deliaro
Postat

Să bagi la cap !

va urma...:D
  • Like 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...