Sari la conținut

îmi bag ....in Presto Pizza

Vizitator deliaro

Postări Recomandate

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

De la McDonald's Unirii până la zepter un taximetrist cere și 40 de lei :) mai faci și figuri? Te înjură :)))

cred ca te urci in acelea "pirat" fara emblema/licenta  si cu "maimuta" pregatita :)

incearca data viitoare Meridian si ai sa vezi ca nu-ti cer atat 

• Like 11
  • Minus 16
Vizitator deliaro
Reputație: 0
Postat

cred ca te urci in acelea "pirat" fara emblema/licenta  si cu "maimuta" pregatita :)

incearca data viitoare Meridian si ai sa vezi ca nu-ti cer atat

dacă am fost proastă și nu am luat permisul,asta e! Merg pă jos,fac peceorul frumos..
  • Like 4
  • Oras:Falastoaca
  • Oras:Falastoaca
Postat

Omule scuze ca intervin....dar Tipa se josca si provoaca la modul sa descopere ce este mai urit la om....Daca este singura se plictiseste si intra pe forum si intarita...asfel descopera si partea intunecata a celor care au vizitat o sau ar fi interesati sa o viziteze...iar jignirile

care sunt in parte adevarate mai ales din prisma unui ,,parinte,,nu sunt pentru Ea decit un pahar de tarie dat pe git rapid...

Tipa pe undeva uraste barbatii...a avut o cotitura in viata acum 15 ani...din cauza unui barbat si acum se razbuna activ...a devenit o masina perfecta de sex...Acum 15 ani cind era o floare un barbat a distrus o.Acum se excita la maxim cind stie ca enerveaza barbati...Dar cam pe la 45 ani o sa si dea cu tesla in pizda ca nu a prostit un fraier bogat cind oferta era pe val....Crede ca tot timpul va fi ca acum....cind copilul Ei va creste mare ...vrea masina de la 20.000 euro in sus casa ....bani pentru fete...Oare va avea bani sa i de a....? Va bea apa plata si se va gondi cu nostalgie la tinerete ce oferte

avea....Acum se descurca...dar este foarte tinara....Oare cum va fi la 50....60 ani fara venit si fara contributie la pensie...

Oare ai pasa....?

Eu zic sa nu pui botul asa ușor la poveștile prostituatelor,toate au in repertoriu 2 povesti standard.

1.Povestea cu nenorocitul care i-a făcut 1 copil si apoi a părăsit-o,lăsând-o in sărăcie crunta.

2.Eroina care isi sacrifica pizda pentru familia de la țara care trăiește in sărăcie si bineînțeles cu probleme grave de sănătate.

Sigur ca sunt si situații reale,dar nu uita ca viata este o lupta,universal valabila.Unii aleg calea grea,sa lupte si apoi usor usor ajung sa prospere. Altii aleg calea cea mai ușoară,sa se victimizeze si apoi sa se prostitueze.

Sunt si cazuri când chiar nu au alternative,dar alea isi rezolva treaba in 1-2 ani si apoi dispar.

Daca Vis are o plăcere prin a se răzbuna pe bărbați,atunci merita o palma peste ceafa s-o trezim la realitate.

• Like 10
Postat

Alt topic serios de care si-a batut joc vistantric... Rusine! :D

E Troll cu acte in regula ......am derulat 4 pagini de baliverne  fara sa clipesc  :laugh2

• Like 15
  • Minus 16
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Nu vreau sa-ti dau replica pentru ca iti respect trecutul... si voiam sa trec doar un zâmbet sub forma unui emoticon ca poate iti trecea prin gand ca nu am nimic cu tine. Deci nu ai temere pentru prostia mea... ca daca eu nu am frică totul este bine pentru toate lumea. Si daca vrei sa iti demonstrez ceva... iti spun ca am observat inclusiv ca replica respectivului este copia exactă a unor cuvinte spuse undeva de mine in filele acestui forum. Am o memorie perfecta si fara limita... a emoțiilor, cuvintelor si a substratului lor. In schimb imi golesc mintea intr-un ritm alert... de numere, nume si emotiile negative care-s create de alții.

De exemplu... din cand in cand imi aleg câte o prietenă care sa-mi citească horoscopul si anul acesta, tipa respectivă imi zice in fiecare zi ca o sa întâlnesc un om cu care voi avea o relație de amor. Eu ma feresc in fiecare zi sa nu se întâmple si doar imi iau tot ceea ce e bun din această posibilitate... Si astăzi, dupa aceleasi vesti... discutăm despre una si alta, am ras de ceea ce citeam pe forum. Ea ma intreaba de ce rad... ii spun un pic si apoi o întreb daca pe ziua de astăzi imi stie horoscopul. Mi-am dat imediat seama ca imi spusese deja... si ea a râs.

Ce vină am eu, că ești blambeacă și postezi tâmpenii? Ce vină am eu, că ești amețită și nu vezi că ăla e o clonă cretină, care și-a pus la avatar, avatarul meu și nick-ul asemănător? 

• Like 5
  • Minus 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Eu zic sa nu pui botul asa ușor la poveștile prostituatelor,toate au in repertoriu 2 povesti standard.

1.Povestea cu nenorocitul care i-a făcut 1 copil si apoi a părăsit-o,lăsând-o in sărăcie crunta.

2.Eroina care isi sacrifica pizda pentru familia de la țara care trăiește in sărăcie si bineînțeles cu probleme grave de sănătate.

Sigur ca sunt si situații reale,dar nu uita ca viata este o lupta,universal valabila.Unii aleg calea grea,sa lupte si apoi usor usor ajung sa prospere. Altii aleg calea cea mai ușoară,sa se victimizeze si apoi sa se prostitueze.

Sunt si cazuri când chiar nu au alternative,dar alea isi rezolva treaba in 1-2 ani si apoi dispar.

Daca Vis are o plăcere prin a se răzbuna pe bărbați,atunci merita o palma peste ceafa s-o trezim la realitate.

Subscriu la ce zice parintele. Oricum , multi de pe forum nu stiu ca lui Vistantric ii place sa traiasca pe picior mare si  in trecut (acum nu stiu daca mai e la fel ) spargea cat salariul unora de aici intr-o singura zi.

• Like 5
  • Minus 7
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Omule scuze ca intervin....dar Tipa se josca si provoaca la modul sa descopere ce este mai urit la om....Daca este singura se plictiseste si intra pe forum si intarita...asfel descopera si partea intunecata a celor care au vizitat o sau ar fi interesati sa o viziteze...iar jignirile

care sunt in parte adevarate mai ales din prisma unui ,,parinte,,nu sunt pentru Ea decit un pahar de tarie dat pe git rapid...

Tipa pe undeva uraste barbatii...a avut o cotitura in viata acum 15 ani...din cauza unui barbat si acum se razbuna activ...a devenit o masina perfecta de sex...Acum 15 ani cind era o floare un barbat a distrus o.Acum se excita la maxim cind stie ca enerveaza barbati...Dar cam pe la 45 ani o sa si dea cu tesla in pizda ca nu a prostit un fraier bogat cind oferta era pe val....Crede ca tot timpul va fi ca acum....cind copilul Ei va creste mare ...vrea masina de la 20.000 euro in sus casa ....bani pentru fete...Oare va avea bani sa i de a....? Va bea apa plata si se va gondi cu nostalgie la tinerete ce oferte

avea....Acum se descurca...dar este foarte tinara....Oare cum va fi la 50....60 ani fara venit si fara contributie la pensie...

Oare ai pasa....?

Cunosti tu omul... dar nu cunosti exceptia. Eu am primit singura palmă in viata mea de la un bărbat cand aveam 26 de ani... si mi-am zis atunci ca am trecut cu mult de varsta in care ma jucam cu bărbații. Asa ca in noaptea respectivă am urcat la părinții lui la etaj sa dorm... iar dimineața la cafea am discutat cu ei si apoi nu l-am mai vazut niciodată pe acel om. Problema lui era ca părinții lui puneau presiune pe el sa fie la fel de bogat ca ei intr-un timp foarte scurt. Iar eu am primit palma pentru ca nu am vrut sa il sărut...
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Subscriu la ce zice parintele. Oricum , multi de pe forum nu stiu ca lui Vistantric ii place sa traiasca pe picior mare si in trecut (acum nu stiu daca mai e la fel ) spargea cat salariul unora de aici intr-o singura zi.

ðŸ˜
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ce vină am eu, că ești blambeacă și postezi tâmpenii? Ce vină am eu, că ești amețită și nu vezi că ăla e o clonă cretină, care și-a pus la avatar, avatarul meu și nick-ul asemănător?

Nu se numește vină... 😅
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Cine crezi că ar vrea să creadă ca eu mă răzbun? Mă faci să râd...
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

E Troll cu acte in regula ......am derulat 4 pagini de baliverne fara sa clipesc :laugh2

Troli suntem toți?

• Like 8
  • Minus 3
Postat

Troli suntem toți?

Corect ...dar unii mai sunt si cu talent  :laugh2

• Like 15
  • Minus 15
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Corect ...dar unii mai sunt si cu talent :laugh2

😕 Dacă ziceai altfel te credeam:

"Corect... dar unii sunt si cu mai talent."

Postat

Dacă ziceai altfel te credeam:

"Corect... dar unii sunt si cu mai talent."

deja te-ai incurcat in cuvinte , de a trebuit sa editezi  :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 11
  • Minus 16
  • Oras:Ucea
Postat

Toti suntem platiti pentru munca noastra, mai mult sau mai putin, conform pregatirii, experientei, norocului, pietii muncii etc. Eu nu am nicio vina ca acel livrator, in loc sa invete, o ardea prin cluburi, iar acum face o munca necalificata si e platit la salariul minim (care a ajund la 166 lei, nu la 6-7 lei, cat scria mai sus un forumist).

Bacsisul este un prost obicei pe care noi, fiecare, il perpetuam. Nu sunt obligat sa dau nici 10%, nici 5%, nici 1%. Las bacsis daca vreau eu.

Patronii care isi incurajeaza salariatii sa primeasca bacsis gresesc. La un moment dat, salariatii se obisnuiesc, devin blazati, cred ca li se cuvine, adopta o atitudine de genul celei descrise de @deliaro, apoi firma pierde clienti.

Dormi, bă, liniștit! Cine spune că greșești?

Poate-i mai bine să-ți verifici mâncarea pe viitor. Să nu prezinte urme de "îmbunătățiri"...

• Like 4
  • Minus 2
  • Oras:N.Dame
  • Oras:N.Dame
Postat

Dormi, bă, liniștit! Cine spune că greșești?

Poate-i mai bine să-ți verifici mâncarea pe viitor. Să nu prezinte urme de "îmbunătățiri"...

Te rog sa folosesti formulele astea de adresare cu persoane de nivelul tau!

• Like 2
Postat

Fasolea tot frecata o halesti?

Postat

Bacșisul minim în România este de 10% din valoarea comenzii (restaurant sau livrare). Din tipsuri trăiesc o grămadă de oameni: banii se colectează și se împart la ospătari (livratori), bucătari, ajutori de ospătari, femei de serviciu etc. Salariul unui amărât d-ăsta e de 6-700 lei/lună. Dacă nu te duce capu' și stai prost cu bunul simț, ia-o la modul practic: nu lași bacșiș decât pe unde nu mai ai de gând să calci (comanzi), deoarece, dacă te dai șmecher(ă) și mai și comentezi, te vei trezi cu diverse "adaosuri" în mâncare și băutură: colecție de muci, flegme, pișat șamd.

Vorba lu' @delrey, desfășori o activitate infracțională, din care câștigi salariul + tipsurile amărâtului care-ți aduce crăpelnița în câteva ore de "muncă".

Avand in vedere ca Romania nu are acea lege care permite adaugarea tipsului in nota de plata bacsisul minim in Romania e fix 0%. Las tips daca sunt multumit sunt de serviciile care imi sunt oferite. Iar acel procent de 10% e doar orientativ. Am vazut oameni care au cumparat o shaorma de 15 lei si au lasat tips 10 lei, mi se pare sub nivelul penibilului, indiferent de cati bani ai avea. Acei "amarati" la care te referi tu pleaca acasa cu minim 150 de lei si sunt osparari care lucreaza in locuri de unde pleaca acasa si cu 500 de lei. Si sa fim seriosi, nu mai sunt de ceva ani salarii de 700 de lei. Nu am nimic cu nimeni, fiecare isi poate "arunca" banii cum doreste dar hai sa avem un gram de judecata.

Spor

• Like 1
Postat

Avand in vedere ca Romania nu are acea lege care permite adaugarea tipsului in nota de plata bacsisul minim in Romania e fix 0%. Las tips daca sunt multumit sunt de serviciile care imi sunt oferite. Iar acel procent de 10% e doar orientativ. Am vazut oameni care au cumparat o shaorma de 15 lei si au lasat tips 10 lei, mi se pare sub nivelul penibilului, indiferent de cati bani ai avea. Acei "amarati" la care te referi tu pleaca acasa cu minim 150 de lei si sunt osparari care lucreaza in locuri de unde pleaca acasa si cu 500 de lei. Si sa fim seriosi, nu mai sunt de ceva ani salarii de 700 de lei. Nu am nimic cu nimeni, fiecare isi poate "arunca" banii cum doreste dar hai sa avem un gram de judecata.

Spor

Chiar așa, hai...!

Se vede din avion că "n-ai nimic cu nimeni".

• Oras:Acolo unde se da ora exacta
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta
Postat

La prestatoare lasam bacsis sau e tarif fix? :)

Lasam bacsis doar cand suntem pe deplin multumiti si satisfacuti😃

Dar in cele mai multe cazuri ar trebui sa mai cerem inapoi din bani😩

• Like 9
  • Minus 10

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...