Sari la conținut

îmi bag ....in Presto Pizza

Vizitator deliaro

Postări Recomandate

Vizitator deliaro
Reputație: 0
Postat

Din moment ce facem meseria asta nu suntem dive in plm! Divele au fost și sunt cele care cântă pe marile scene ale lumii! De vina sunt unii bărbați care le tratează ca pe niște dive! Știi cum mai văd eu o divă? O sotie iubitoare, dedicată familiei și soțului,care trece prin focul iadului sa ii fie bine copilului sau familiei in general!

• Like 5
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Ne bagam si in istoria religiilor. Crede-ma ca am tot ce-mi trebuie pt o asemenea discutie. Si nu e nici o forma de fanatism, sunt doar realist. Azi observ ca e la moda sa se spuna - religia e inventata de oameni pt a controla alti oameni, mai slabi. Pe undeva e adevarat dar sa negi existenta unor forme superioare fiintei umane, este prostie crasă.

Iar legat de spirit, nu ai cum sa-ti controlezi spiritul pt ca TU esti spiritul. Iar demonii pot fi controlati dar doar de anumite persoane. Regele Solomon era una dintre ele.

Cu ceva timp in urmă, pe alte topicuri, s-a mai discutat subiectul "religie". Atunci am intervenit, când ateii, îi jigneau, la modul general, pe credincioși, făcându-i prosti, inculți etc. Acuma, mă văd nevoit să intervin iar, dar în sens contrar.

Nu e un semn de civilitate, să-i desconsideri și jignești, pe cei ce au altă opinie decât a ta.

• Like 3
  • Minus 1
  • Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

Din moment ce facem meseria asta nu suntem dive in plm! Divele au fost și sunt cele care cântă pe marile scene ale lumii! De vina sunt unii bărbați care le tratează ca pe niște dive! Știi cum mai văd eu o divă? O sotie iubitoare, dedicată familiei și soțului,care trece prin focul iadului sa ii fie bine copilului sau familiei in general!

Vei ajunge derect în Raiu' curvelor.

• Like 3
  • Minus 3
Vizitator deliaro
Postat

Vei ajunge derect în Raiu' curvelor.

stai liniștit că te iau după mine maestre ;)
  • Like 4
Vizitator deliaro
Postat

Am fost deja. Dupaia am devenit nemuritor.

oare? Prea frumos sa fie adevărat...
Vizitator
Postat

Am fost deja. Dupaia am devenit nemuritor.

un fel de Dracula ca Highlander e la ailaltii :))

• Oras:Be'er Shachath
Postat

Cu ceva timp in urmă, pe alte topicuri, s-a mai discutat subiectul "religie". Atunci am intervenit, când ateii, îi jigneau, la modul general, pe credincioși, făcându-i prosti, inculți etc. Acuma, mă văd nevoit să intervin iar, dar în sens contrar.

Nu e un semn de civilitate, să-i desconsideri și jignești, pe cei ce au altă opinie decât a ta.

Ai dreptate. M-am exprimat gresit. Nu e vorba de prostie ci de teribilism, infatuare, senzatia ca esti mai presus decat "turma" care crede intr-o fiinta superioara, lipsa de informare, superficialitate s.a.m.d.

• Like 4
  • Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare
Postat

Vreau sa te contrazic. Un tips de 5 lei la o livrare de fast food e foarte decent. Nu face decat sa imi aduca o punga cu mancare. Si daca are 20 de livrari pe zi, presupunand ca nu ia tips de 5 lei de la fiecare eu zic ca mai face jumatate de salariu. Ca salariul e o mizerie este altceva si nu sunt eu ca, client vinovat de asta. Asta e doar parerea mea.

Cu respect...

Salariu la un livrator probabil e de 1000-1200 ron

Daca primeste tips 5 lei / comanda livrata si are 20 livrari / zi si lucreaza 15 zile / luna, e foarte simplu:

5 x 20 = 100 ron / zi (tips)

100 x 15(zile)=1500 ron

...deci,face tips mai mult de 1 salariu nu doar jumatate!

Deci ar fi convebabil sa lucrezi 15 zile / 12h /zi si sa faci vreo 2700 lei !

Multa sanatate!

• Like 2
Postat

Arată urgent articolul de lege unde este menționat că trebuie să lași 10% bacșiș?

În țara asta de căcat în care salariul raportat la cheltuieli este cel mai mic din Uniunea Europeană, este normal să lași bacșiș celor din industria serviciilor, pentru că amărâții ăia stau pe salariu minim, dar asta nu înseamnă că e vina mea sau Deliei că pe ăla nu il duce capul și lucrează ca șofer de livrare sau ca ospătar și nu este nimeni obligat să lase bacșiș.

Parcă și în RRomânia vroiau să impoziteze bacșișul dar au sărit "patronii" de restaurante, care defapt sunt niște interlopi care își deschid tot felul de biznisuri, de spălat banii, văd că restaurantele și cluburile sunt la modă

Ai sa razi,tu razi de soferi si de ospatari ca nu ii duc capul si daia lucreaza acolo,dar te inseli amarnic,nu stiu ce meserie ai tu la baza si ca ce lucrezi acum dar sa stii ca se fac bani frumosi din meseria de ospatar / barman! (lucrez in domeniu) si crede-ma ca ma duce capul (cel de sus) foarte mult,dar deocamdata imi place ceea ce fac!

Nu mai face greseala in viitor sa ii bagi pe toti in aceeasi oală ca te pacalesti singur.

Bafta!

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Salariu la un livrator probabil e de 1000-1200 ron

Daca primeste tips 5 lei / comanda livrata si are 20 livrari / zi si lucreaza 15 zile / luna, e foarte simplu:

5 x 20 = 100 ron / zi (tips)

100 x 15(zile)=1500 ron

...deci,face tips mai mult de 1 salariu nu doar jumatate!

Deci ar fi convebabil sa lucrezi 15 zile / 12h /zi si sa faci vreo 2700 lei !

Multa sanatate!

De acord cu tine, eu am luat in calcul ca primeste tips mai putin sau deloc la unele livrari. Evident ca poate primi si mai mult.

Numai bine.

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Parerea mea...la punctele tale.

1. Daca are aere de mare diva de cand ai intrat pe usa, poti fi sigur ca o sa le aiba si in timpul prestarii serviciilor. Asa ca faci cale intoarsa, indiferent cat de bine arata respectiva diva, te mai dor un pic coitele pana gasesti alta care este ok. Ca e plin :)

2. Daca a reusit sa te vrajeasca initial si dupa ce ti-a luat banii se transforma in diva care te grabeste...nu prea ai ce sa faci. Banii daca ii ceri inapoi exista 99% sanse sa nu ii mai vezi, nici macar jumatate (mai ales pentru ca "iubi" in bucatarie si tu, ca om ok, posibil si casatorit nu vrei scandal si probleme) si...pleci. Nervos, futi doua picioare in usa liftului si faci o laba acasa, recomandat pe kink.com si iti inchipui ca aia legata si chinuita din video e aia care te-a tepuit.

3 - as adauga eu. Recenzii negative dar adevarate? Degeaba. Sa presupui ca nu are iubi si sa ii rupi mufa...te cobori mult mai jos sub nivelul unei centuriste cu locatie. Dar rau se poate face, nu neaparat fizic ;)

Te pup sub sutana :D

Eu am probat o teorie... am ales bărbați care nu doreau sub nici o formă sa aibă un moment intim cu o alta domnisoara decat mine, o domnișoară care sa aibă o condiție mai joasă decât cea aleasă de ei la o femeie... si am pregătit pe o domnișoară din salonul de masaj unde eram, pe bărbat si momentul de relaxare la un ceai, la un apus de soare frumos cu multa liniste. Si... a funcționat excelent! Nu spun cum i-am pregătit pe amândoi... pentru ca tine de discretie, si nu am facut-o doar o dată ci în mod constant cat am fost in acel salon. Asa am eu sentimentul de colegialitate... prin faptul ca si alta domnișoară sa aibă sansa sa conștientizeze ca ceea ce e bun exista prin toată aceea diversitate de bărbați si sa aibă asa posibilitatea sa-si formeze in alte directii caracterul, sa se cizeleze in contact cu oameni de calitate. Ideea e ca acel contact trebuie avut constant pe toate planurile vieții... inclusiv interior, in contact cu observatii, impulsuri, intuiții si gânduri.

Cred totusi in vorbele acestea din citat...

PS. Eu nu-ti zic ca te pup sub fustita caci nu am nici un interes, cu toate ca poate sa fie un trend drăguț intr-un anumit cerc restrâns, cu asemenea activitati cum e nimfomane. Ba nu, nici asa... că la femeie spus, e o senzatie de intim si nu merge spus de o alta femeie în public.

post-143417-0-02701200-1490208586_thumb.jpg

... si mai este aceasta, care țin ca parintelul nostru drag sa nu o uite indiferent de ceea ce se laudă el ca face...post-143417-0-92278700-1490208924_thumb.jpg

• Like 5
  • Minus 3
Postat

un fel de Dracula ca Highlander e la ailaltii :))

CORECT!

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Am 2 amici care fiecare are firma de inchirieri ospatari si pot sa va zic ca nu are rost sa comparati pe cel care duce pizza cu ospatarul . Ospataria nu inseamna doar sa duci cateva farfurii , ci si sa cari baxuri de marfa la bucatarie . mai ales cand sunt nunti , de accea nu prea se cauta fete ca nu pot sa care. De asemenea la un eveniment un ospatar sta si 17 ore la munca , deci imaginati-va cand se descalta ala.

Ca bani , un ospatar la evenimente face cam 150 - 200 de lei per eveniment (8 - 12 ore de obicei), ca si comparatie o curva face banii astia intr-o ora fara sa care vreun bax de pepsi ,ci doar un organ de cateva grame la gura.

Majoritatea celor recrutati sunt de la tara si chemati de obicei cand sunt evenimente (nunti botezuri, taieri de mot etc). Acestia nu au niciun fel de pregatire de ospatar , tocmai si de aceea serviciul prestat este de toata jena. Imi ziceau amicii astia : frate unii vin mirosind a transpiratie, altii cu unghile negre netaiate, dar nu avem ce face, nu gasim oameni.

Sa nu mai vorbim ca la nuntile de tigani ii sclavagesc de ii rup (tiganii , nu patronii), deci asa stau lucrurile in bransa asta

Sunt in domeniu si ai perfecta dreptate..mai pot adauga cate ceva la cele spuse de tine:

Ospatarii / Barmanii care au calificare si experienta nu sunt platiti cum trebuie,daia vezi oameni neexperimentati si neingrijiti la evenimente,pt ca acei oameni muncesc si pe putin constienti fiind de "experienta" lor!

Postat

S-A ales prafu' de topingu meu cu pița :)))))

Te-aș lua si eo dar n'am mălai !

ÃŽți fac curat pân casă ! 😂

Postat

Ce jignire ? :hmmm

Chiar creștea vite acolo, cu asta se ocupa ;) eu doar făceam o paralelă ca acolo unde este acum plin de fițe, arfe și figuri nu a fost decât o simplă zonă agricolă :)

Imi cer scuze del rey....agricultura inseamna ...cultivarea plantelor...iar cresterea vitelor pe tapsan...inseamna pasune....Ca sa exstindem ce era acolo unde este mall baneasa...

pe timpul lui stra..starbunicu meu era un codru des....in care starstrabunicamiu era haiduc si ,,muncea,,in zona....Iar in timpul lui Burebista exista un post de paza si supraveghere...sau gasit monedecind au sapat la canalizarea mallu lui.

• Oras:outside
  • Oras:outside
Postat

S-A ales prafu' de topingu meu cu pița :)))))

Din cauza lu' tanti Tantrica.

• Like 1
Postat

Te-aș lua si eo dar n'am mălai !

Îți fac curat pân casă !

Fara sa fiu obraznic...dechide unul cu ,,spaghete,,...poate merge alfel....?

Apropoo dar tu cind ai de gind sa raspunzi la telefon...pentru programarii...fata care esti fata... esti pe lista...

sau procedam precum la trupa din Chsinau prin sms....? Ce faci Tu cu limba se numeste arta...iar cine este domn si se respecta....

trebuie sa te viziteze....

Postat

Fara sa fiu obraznic...dechide unul cu ,,spaghete,,...poate merge alfel....?Apropoo dar tu cind ai de gind sa raspunzi la telefon...pentru programarii...fata care esti fata... esti pe lista...sau procedam precum la trupa din Chsinau prin sms....? Ce faci Tu cu limba se numeste arta...iar cine este domn si se respecta....trebuie sa te viziteze....

Puștanu87 e prestatoate?

• Like 5
  • Minus 1
Postat

Eu am probat o teorie... am ales bărbați care nu doreau sub nici o formă sa aibă un moment intim cu o alta domnisoara decat mine, o domnișoară care sa aibă o condiție mai joasă decât cea aleasă de ei la o femeie... si am pregătit pe o domnișoară din salonul de masaj unde eram, pe bărbat si momentul de relaxare la un ceai, la un apus de soare frumos cu multa liniste. Si... a funcționat excelent! Nu spun cum i-am pregătit pe amândoi... pentru ca tine de discretie, si nu am facut-o doar o dată ci în mod constant cat am fost in acel salon. Asa am eu sentimentul de colegialitate... prin faptul ca si alta domnișoară sa aibă sansa sa conștientizeze ca ceea ce e bun exista prin toată aceea diversitate de bărbați si sa aibă asa posibilitatea sa-si formeze in alte directii caracterul, sa se cizeleze in contact cu oameni de calitate. Ideea e ca acel contact trebuie avut constant pe toate planurile vieții... inclusiv interior, in contact cu observatii, impulsuri, intuiții si gânduri.

Cred totusi in vorbele acestea din citat...

PS. Eu nu-ti zic ca te pup sub fustita caci nu am nici un interes, cu toate ca poate sa fie un trend drăguț intr-un anumit cerc restrâns, cu asemenea activitati cum e nimfomane. Ba nu, nici asa... că la femeie spus, e o senzatie de intim si nu merge spus de o alta femeie în public.

attachicon.gif67278.jpg

... si mai este aceasta, care țin ca parintelul nostru drag sa nu o uite indiferent de ceea ce se laudă el ca face...attachicon.gif76962.jpg

A intrebat Valak de tine.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

A intrebat Valak de tine.

Mi-a placut cel mai mult... acela cu criza de râs:

https://youtu.be/uwz_mvosyeI

M-am trezit fără motiv pe la 5 dimineața... atunci a intrebat de mine? In rest am dormit bine si odihnitor, mersi de intrebare.

Postat

Mi-a placut cel mai mult... acela cu criza de râs:

M-am trezit fără motiv pe la 5 dimineața... atunci a intrebat de mine? In rest am dormit bine si odihnitor, mersi de intrebare.

In jur de ora 5, ora ta, da. Și nu-l mai lua în râs pt ca deja te-a însemnat. Vei fi una din femeile care îi vor dărui nefilimi în viitorul apropiat.

http://i67.tinypic.com/11lr0u8.png

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

In jur de ora 5, ora ta, da. Și nu-l mai lua în râs pt ca deja te-a însemnat. Vei fi una din femeile care îi vor dărui nefilimi în viitorul apropiat.

http://i67.tinypic.com/11lr0u8.png

Cam așa? 😅

https://youtu.be/J4CRZyOZORI

Adevărul e că în București, în jurul orei cinci aveam un preferat ales special de mine cu care să fac sex în jurul acelei ore... ÃŽn Vâlcea încă nu am găsit nimic potrivit.

ÃŽn rest nu știu despre ce vorbești... doar îți spun să ai grijă în ceea ce crezi, că de câteva ori pe an mă trezesc inexplicabil noaptea... apoi aflu de oameni care au murit fix la aceea oră. Și nu întâmplător aflu de ei... că am si visele specifice fiecăruia. E nasol... dar nu mă deranjează senzația din acele vise.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...