Sari la conținut

Spune un simplu Da!

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Puteai sa o dai pe "mute" pe respectiva domnișoară... si reactiile lui Bendeac in momentul cand il apuca rasul imi făceau cu siguranță seara.
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Ce facusi mai domne... Daca imi pui un video cu un asemenea titlul, deja mi-am imaginat tot, am ras... am dat drumul la video, am ascultat 7 secunde si am pus pauza, amanand video-ul pentru mai tarziu.
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Ce facusi mai domne... Daca imi pui un video cu un asemenea titlul, deja mi-am imaginat tot, am ras... am dat drumul la video, am ascultat 7 secunde si am pus pauza, amanand video-ul pentru mai tarziu.

tine-l pe mai tarziu.comedie tata :)

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

tine-l pe mai tarziu.comedie tata :)

O sa incerc... 😑
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

De aici mi se trage clar... pentru ca eu ma credeam grozavă si nu stiam cine e bendeac, nu auzisem de numele lui... si ma credeam grozavă spunând unei prietene intr-o seara ca la mine nu se transmite râsul.

Prietena respectiva este foarte ranjita, deranjant de vesela... rade tot timpul. Singura solutie care am gasit-o pentru ca eu sa nu ma simt deranjata de rasul ei, cum se simteau altii... a fost sa-i starnesc crize de ras in mod constant. Am performat de-a lungul timpului... si acum doar daca ma uit in ochii ei cand rade, intra in criza.

Sa revin la Bendeac, cautam in acea seara cu prietena mea crize de ras pe youtube... si am dat de acest video:

https://youtu.be/tqkicY38RVY

... Si nu m-am putut abtine pur si simplu! Dar l-am vazut pe cel de langa cum isi studia degetele de la mâini si m-am prins de figura. Apoi am putut sa privesc in siguranta a doua oară video-ul.

Link spre comentariu
  • Oras:Comuna cu Tramvai
  • Oras:Comuna cu Tramvai

Eu nu mi-am cumparat placerea. Am avut răbdare si am experimentat, cu încredere totala în viața ce mi-a oferit Dumnezeu. Preferi sa-ti exprim in cuvinte ceva care sa faca referire la plăcerea mea din timpul actului sexual? Te întreb... pentru ca alt rost nu gasesc întrebării tale.

Ai dreptate și tu, ce sa zic ? :habarnam

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Ai dreptate și tu, ce sa zic ? :habarnam

Nu am spus ca tu ai dreptate.
Link spre comentariu
  • Oras:Jamaica

Nu. Hai sa închei pagina aceasta cu ceva: https://youtu.be/7oOfVU8LL8s

Am râs.

Serios acum, o vânzătoare de pâine de la nonstop ar putea pune aceeași întrebare clienților: "îți place pâinea?"

Încearcă tu un răspuns vânzătoarei. Îs ochi și urechi; dacă e interesant răspunsul tău, revin cu feedback.

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Am râs.

Serios acum, o vânzătoare de pâine de la nonstop ar putea pune aceeași întrebare clienților: "îți place pâinea?"

Încearcă tu un răspuns vânzătoarei. Îs ochi și urechi; dacă e interesant răspunsul tău, revin cu feedback.

Doar pentru anumiti barbati are relevantă faptul ca o femeie are placere... si nu spun aceasta pentru ca gandesc despre ceilalti urat.

Am vazut bărbați care isi cer scuze pentru nimicuri... chiar daca este evident ca eu fac totul cu placere.

Sunt povesti si povesti... iar tu astepti doar un raspuns.

• Like 4
  • Minus 3
Link spre comentariu

Doar pentru anumiti barbati are relevantă faptul ca o femeie are placere... si nu spun aceasta pentru ca gandesc despre ceilalti urat.

Am vazut bărbați care isi cer scuze pentru nimicuri... chiar daca este evident ca eu fac totul cu placere.

Sunt povesti si povesti... iar tu astepti doar un raspuns.

Eu nu aștept nimic. Tu ești cea care a cerut răspunsuri.

Link spre comentariu
  • Oras:Falastoaca
  • Oras:Falastoaca

Spune da!

Răspunde cu un da la întrebarea mea. Îți place să te fuți?

Ești bărbat și poți recunoaște cu ușurință că îți place...

Nu trebuie ca prostul să te coboare spunând pe aici domnișoarelor că tu de fapt îți satisfaci doar o nevoie în wc-urile publice. Așa suntem noi numite în mod constant de proștii forumului... wc-uri publice.

Cred că aceasta este o problemă și vreau să treceți în comentarii un simplu... da!

Restul e can-can...

Văd că eşti foarte opărită că ţi-am lipit pe cur acea etichetă pe care scrie WC public,te irită tare pe anus şi eşti disperată s-o dezlipești.
Cucoană,un WC public este un loc unde oricine poate băga o fisă să-şi facă nevoile fiziologice şi chiar cele sexuale.Prestaţia multor prostituate este de nivelul unei labe făcute în WC.Până şi ştersul la cur cu hârtie igenică poate fi comparat cu anilingusul făcut de voi.
Dacă tu te simţi jignită,atunci cum trebuie să se simtă milioanele de femei măritate pe care tu le-ai făcut prostituate? Multe dintre ele n-au făcut niciodată compromisuri,au muncit pe brânci să ajungă medici,profesori,magistraţi......Chiar şi cele cu job-uri mărunte merită tot respectul.Aceste femei fac sacrificii imense să-şi crească copiii,să-i educe şi să le ofere un trai decent.Despre femeile astea spui tu fă basitura că sunt PROSTITUATE?
Ţine minte fă rapciuga,dacă eu te jignesc,o fac pentru că îmi permit şi am tot dreptul asta.Voi avea dreptul ăsta atât timp cât tu eşti un parazit care trăieşti pe spinarea noastră a celor care plătesc taxe şi impozite.Când mergi la spital pentru despăduchere,acei medici sunt plătiţi de noi,nu de tine.Toate instituţiile care fac să funcţioneze acest Stat sunt plătite de noi,nu de tine.
  • Like 3
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Si toti lingăii sa asiste.

😅 Ioi! Esti nebun? Bine ca ai spus aceasta... pentru ca eu nu ii imaginasem si pe ei in timp ce imi compuneam un răspuns. Deci e mai bine sa-mi schimb discursul... e preferabil sa te vad cum te scarpini tu pe limba.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...