craiova31 Reputație: 166 Postat Iulie 14, 2024 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Iulie 14, 2024 E smechera asta inseamna ca e pe forum poate chiar aia de a intrebat mai sus de clara dupa a pus la misto pozele ei poate prosteste pe cineva
Nairamlv Reputație: 17 Postat Iulie 14, 2024 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Iulie 14, 2024 Frumos ar fi ca domnisoara Clara sa ne lase aici un mesaj dacă mai activează sau nu pe viitor sau orice detaliu nu doar sa între sa citească mesajele și sa nu răspundă!
Geo1993 Reputație: 88 Postat Iulie 14, 2024 Postat Iulie 14, 2024 Acum 5 ore, craiova31 a spus: E smechera asta inseamna ca e pe forum poate chiar aia de a intrebat mai sus de clara dupa a pus la misto pozele ei poate prosteste pe cineva Sau poate este chiar ea si nu vrea sa si plătească, contul!🤷
Marri Reputație: 3 Postat Septembrie 22, 2024 Telefon: 07.......4😉 Oras:Slatina Telefon: 07.......4😉 Oras:Slatina Postat Septembrie 22, 2024 Salut!!! Mai activează tipa asta drăguță? Una din preferatele mele. Nu mai știu nimic de ea. Poate știe vreun coleg ceva sau poate ne răspunde chiar ea.
alexandru126 Reputație: 8 Postat Septembrie 26, 2024 Oras:craiova Oras:craiova Postat Septembrie 26, 2024 La 22.09.2024 la 23:12, Marri a spus: Salut!!! Mai activează tipa asta drăguță? Una din preferatele mele. Nu mai știu nimic de ea. Poate știe vreun coleg ceva sau poate ne răspunde chiar ea. nu mai activeaza este bine sanatoasa este acasa nu stiu daca o sa mai revina 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum