Sari la conținut

burleanu groparul nationalei

Postări Recomandate

• Oras:N.Dame
  • Oras:N.Dame
Postat

Acum, pe bune, nu este Burleanu unicul vinovat! Nu mai avem jucatori de valoare deosebita, cei care sunt convocati nu sunt foarte interesati sa evolueze la turatie maxima pentru ca deja au echipe de club care platesc bine.

Conducatorii de cluburi joaca murdar, manati exclusiv de mercantilism.

Prin aducerea lui Daum s-a incercat sa se evite selectiile facute pe relatii/simpatii.

Cine crede ca venirea lui Hagi la Nationala ar face minuni, se inseala!  Numirea lui ca selectioner poate ar creea premisele pentru inchegarea unei echipe nationale de valoare medie cam in cinci ani.

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Dă-te cămibagpula-n Burleanu șin familia lui dă fraer care nu știe joaca. Tot respectul pt șefu Mircea a lu Sandu care știa cum și cefel să facă cu naționala.

Acum, pe bune, nu este Burleanu unicul vinovat! Nu mai avem jucatori de valoare deosebita, cei care sunt convocati nu sunt foarte interesati sa evolueze la turatie maxima pentru ca deja au echipe de club care platesc bine.

Conducatorii de cluburi joaca murdar, manati exclusiv de mercantilism.

Prin aducerea lui Daum s-a incercat sa se evite selectiile facute pe relatii/simpatii.

Cine crede ca venirea lui Hagi la Nationala ar face minuni, se inseala!  Numirea lui ca selectioner poate ar creea premisele pentru inchegarea unei echipe nationale de valoare medie cam in cinci ani.

N-ai bre cu cine, n-ai cu cine ! Nu-ti vine nici Lucescu, nici Hagi, nici un alt nume mai mare de antrenor din fotbalul romanesc, pentru ca nu le place sa se umple de c..acao. Lucescu a zis clar ca indiferent de ce i se propune nu va antrena Nationala. Nici macar Cornel Dinu nu se baga, Iordanescu cred ca ar zice pas chiar daca i s-ar propune.... Nu se poate, efectiv nu poti, pentru ca nu ai cu cine, te lovesti de un zid. A, daca ar fi la Federatie sef un Gica Popescu sau Hagi, ar fi alta treaba... Dar asa, cu Burleanu = PSD = Dra©gnea, ce sa iasa, iese o p*#a :no2 :no2 :no2 ....

• Like 2
  • Oras:NY
  • Oras:NY
Postat

N-ai bre cu cine, n-ai cu cine ! Nu-ti vine nici Lucescu, nici Hagi, nici un alt nume mai mare de antrenor din fotbalul romanesc, pentru ca nu le place sa se umple de c..acao. Lucescu a zis clar ca indiferent de ce i se propune nu va antrena Nationala. Nici macar Cornel Dinu nu se baga, Iordanescu cred ca ar zice pas chiar daca i s-ar propune.... Nu se poate, efectiv nu poti, pentru ca nu ai cu cine, te lovesti de un zid. A, daca ar fi la Federatie sef un Gica Popescu sau Hagi, ar fi alta treaba... Dar asa, cu Burleanu = PSD = Dra©gnea, ce sa iasa, iese o p*#a :no2 :no2 :no2 ....

Da, Gica Popescu ar fi bun la FRF dar alt antrenor la nationala...ai dreptate, e greu. Nu vrea nimeni sa preia acest circ de echipa. Lucescu spre exemplu a spus clar ca el NU va antrena nationala niciodata.

• Like 2
  • Minus 3
Vizitator stau de sase
Postat

Inca un campionat mondial la tv( r )!

#rezist

• Like 3
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Din câte știam eu, Burleanau a fost omul lui Băsescu, nu al PSD.

• Like 2
  • Minus 2
Vizitator
Postat

Din câte știam eu, Burleanau a fost omul lui Băsescu, nu al PSD.

Nu stiu ce sa zic... oricum politica e un gunoi, si daca se mai baga (si) in fotbal, atunci e vai-s-amar.... :(

Burleanu l-a tradat pe Basescu: alianta FRF – PSD!

2016-08-09 · 19:36:57 | Autor: National

Ne-am obisnuit sa vedem politicieni de prim rang imbrancindu-se sa urce in avionul echipei nationale la marile meciuri, dar parca apropierea asta a ajuns prea departe. Bunaoara, Liviu Dragnea pare ca s-a transformat in noul protector al presedintelui Razvan Burleanu, altfel cum sa interpretam relatia care se deruleaza intre cei doi?!

http://www.national.ro/wp-content/uploads/2016/08/burleanu-dancu-dragnea1.jpgIn acest weekend, Burleanu si-a trimis omul de baza, pe Gabriel Bodescu, sa premieze invingatoarea din Cupa Teleormanul, o competitie de amatori, cu necunoscuta Rapid Buzescu invingatoare. Si, totusi, ceva tot a dat importanta acestei intreceri derulate la nivelul satelor si comunelor din judetul Teleorman: finala s-a jucat la Saelele, sat in care fix atunci se afla si liderul PSD! Liviu Dragnea venise acolo la inaugurarea unui camin de batrani si a profitat de ocazie pentru a merge si la finala Cupei Teleormanul. Presa locala a relatat de nenumarate ori ca s-au bagat in jur de 16 milioane de euro in complexul sportiv de la Saelele, dar noi nu credem tot ce se scrie. Rautacisme!

http://www.national.ro/wp-content/uploads/2016/08/1470660392a86e6366.jpg9.000 de lei a oferit FRF invingatoarei din Cupa Teleormanul, echipa de amatori Rapid Buzescu! 3.000 de lei a mai dat si AJF Teleorman

Sa revenim la ale noastre. Cica duminica a fost mare vanzoleala pe noul stadion din Saelele, cu Gabriel Bodescu flancandu-l pe Liviu Dragnea. Din peisaj nu a lipsit nici fostul arbitru Stan Prodan, presedintele AJF Teleorman. Ce tablou minunat, in care doi reprezentanti ai fotbalului (Bodescu este chiar numarul 3 in FRF!) pun tara la cale impreuna cu liderul celui mai important partid din Romania!

Prin targ umbla vorba ca, de fapt, actiunea „Cupa Teleormanul” ar face parte din noua strategie gandita de Razvan Burleanu. Chiar daca a fost propulsat spre FRF de Palatul Cotroceni si locatarul sau din vremea aceea (Traian Basescu), Burleanu s-a cam hotarat sa schimbe macazul si, iata, o coteste spre PSD. Noua alianta pare a fi benefica ambelor tabere: sub conducerea directa a FRF, Asociatiile Judetene de Fotbal (controleaza toate cluburile de la sate si comune) ar urma sa faca lobby partidului lui Liviu Dragnea la alegerile parlamentare din aceasta toamna; la schimb, cica PSD il va sustine pe Razvan Burleanu in 2018 pentru un nou mandat de presedinte al FRF.

Tradarea lui Traian Basescu, mai treaca-mearga, insa nu stim cu ce ochi va fi primita la Nyon apropierea FR Fotbal de politic, pe care vedem ca Razvan Burleanu o tot incearca. Este de notorietate faptul ca UEFA se opune implicarii politicului in fotbal, in trecut existand destule cazuri in care forurile nationale au fost pedepsite fix pentru asa ceva.

• Atat presedintele FRF, cat si secretarul general Radu Visan au fost propulsati la „Casa Fotbalului” de Palatul Cotroceni;
  • Acum, Razvan Burleanu duce Federatia intr-o alta directie si uita de Traian Basescu, mai vechiul sau protector;
  • Se pare ca deja s-a pus la cale o alianta FRF – PSD, benefica ambelor tabere;
  • Nu putem sa nu ne intrebam oare ce crede UEFA despre relatia politicului cu fotbalul in Romania, derulata la liber.
Postat

Eh... nu eram cu evenimentele la zi!

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:bacau
  • Oras:bacau
Postat

Adevarul este ca nici nu avem echipa nationala,actula echipa este ne inchegata. Legat de meciul de aseară(Romania-Danemarca 0-0)puteam castiga dar la fel de bine,puteam pierde.

Burleanu este ne potrivit pentru postur de președinte FRF

asa-i cand pui securistul sa conduca orice ! Mai ales fotbalul !
Vizitator
Postat

Hai ma băieți,ce Popescu,ce Hagi...or fi fost ei fotbaliști,dar cam atât.Cum sa punem analfabeții în fruntea fotbalului?

Vizitator
Postat

Hai ma băieți,ce Popescu,ce Hagi...or fi fost ei fotbaliști,dar cam atât.Cum sa punem analfabeții în fruntea fotbalului?

De ce crezi ca Gica a luat o condamnare penibila si puerila exact in perioada alegerilor de la FRF ??? Pentru ca era clar ca el ar fi fost ales Presedintele Federatiei.... cauta pe net tolo.ro, blog-uri, ziare, daca zici ca vorbesc aiureli. Am un prieten, patron al unui lant de restaurante, s-a intalnit cu Gica prin 2009-2010 (nu mai tin minte) la o Gala a Industriasilor romani la care atat firma amicului asta cat si firma lui Gica (un lant de hoteluri de pe litoral daca nu ma insel, acum nu mai are nimic, totul a fost preluat de stat cat a stat in inchisoare) primisera nu stiu ce premiu. La speech-ul tinut cu ocazia inmanarii premiului cica Gica Popescu a ridicat sala in picioare. Nu a citit de pe foi, nu s-a balbait, nu a folosit itortocheli si texte de luat perna si dormit, si o parte a discursului l-a tinut in engleza (pentru ca era si Pres. Camerei de Comert a USA acolo in sala). A fost singurul discurs care nu a plictisit, in acea seara....

Deci, despre ce vorbim ??...

• Like 1
Vizitator
Postat

De ce crezi ca Gica a luat o condamnare penibila si puerila exact in perioada alegerilor de la FRF ??? Pentru ca era clar ca el ar fi fost ales Presedintele Federatiei.... cauta pe net tolo.ro, blog-uri, ziare, daca zici ca vorbesc aiureli. Am un prieten, patron al unui lant de restaurante, s-a intalnit cu Gica prin 2009-2010 (nu mai tin minte) la o Gala a Industriasilor romani la care atat firma amicului asta cat si firma lui Gica (un lant de hoteluri de pe litoral daca nu ma insel, acum nu mai are nimic, totul a fost preluat de stat cat a stat in inchisoare) primisera nu stiu ce premiu. La speech-ul tinut cu ocazia inmanarii premiului cica Gica Popescu a ridicat sala in picioare. Nu a citit de pe foi, nu s-a balbait, nu a folosit itortocheli si texte de luat perna si dormit, si o parte a discursului l-a tinut in engleza (pentru ca era si Pres. Camerei de Comert a USA acolo in sala). A fost singurul discurs care nu a plictisit, in acea seara....

Deci, despre ce vorbim ??...

Ca a scris cu mânuța lui cererea de eliberare. Și ce sa vezi? Băiatul nu stia sa scrie!

Și a apărut în presă, nu am scos-o eu de la mine.

Vizitator
Postat

Ca a scris cu mânuța lui cererea de eliberare. Și ce sa vezi? Băiatul nu stia sa scrie!

Și a apărut în presă, nu am scos-o eu de la mine.

Ehhh... presa... :no2 Presa din Romania.... In fine, nu are rost.... :no2 :no2

Vizitator
Postat

Ehhh... presa... :no2 Presa din Romania.... In fine, nu are rost.... :no2 :no2

Trebuie sa fim cinstiți dacă tot vorbim de o...regenerare a fotbalului românesc.

Hagi-știm cu toții ca a fost jucător.În rest...

Popescu și-a săpat singur groapa în secunda în care s-a asociat cu cei doi muschetari.

Vreau sa-ți spun ca-i respect.Le mulțumesc pentru ce au făcut,dar atât.

• Like 1
Vizitator
Postat

Jos Burleanu, sus Gica Popescu !

Mai degrabă as miza pe Ilie Dumitrescu. Dar nu știu dacă s-ar băga.

• Like 1
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Cine e Burleanu?

Un nimeni.

• Like 1
  • Minus 4

Vizitator
Postat

Un nimeni.

Ești generos :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...