Sari la conținut

Steaua nu mai este.

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

UTA ARAD ; POLI TIMISOARA ; PETROLUL PLOIESTI ; RAPID BUCURESTI ;UNIVERSITATEA CRAIOVA ; U CLUJ ; OTELUL GALATI ;FC VASLUI; FARUL CONSTANTA ; SPORTUL STUDENTESC...acum STEAUA si probabil nu scapa nici Dinamo.

Aceste echipe nu mai sunt s-au joaca prin ligi inferioare sau urmeaza sa se aleagă praful de ele.

Aceste echipe aveau suporteri,foarte multi suporteri.

Aceste echipe aduceau bucurie in urbele de unde proveneau.

Aceste echipe au contribuit din plin la istoria fotbalului românesc.

Conducatorii pulii n-au făcut nimic pt a nu ajunge in situatii disperate.

Conducătorii pulii n-au dat socoteala pentru nepăsarea lor.

De data asta vorbim despre fotbal dar se aplica si pt alte domenii:social,economic etc.

Urate vremuri trăim!!

*Sunt cam depresiv,trebuie sa merg la curve.

Va salut!!

• Like 4
  • Minus 6
  • Oras:bucharest
Postat

Tie iti place sa te uiti la un meci fara suporteri  daca nu ar fi lume pe stadion nu ar mai exista fotbalul .

Dar eu nu ma uit la meciuri de fotbal...

• Like 4
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

UTA ARAD ; POLI TIMISOARA ; PETROLUL PLOIESTI ; RAPID BUCURESTI ;UNIVERSITATEA CRAIOVA ; U CLUJ ; OTELUL GALATI ;FC VASLUI; FARUL CONSTANTA ; SPORTUL STUDENTESC...acum STEAUA si probabil nu scapa nici Dinamo.

Aceste echipe nu mai sunt s-au joaca prin ligi inferioare sau urmeaza sa se aleagă praful de ele.

Aceste echipe aveau suporteri,foarte multi suporteri.

Aceste echipe aduceau bucurie in urbele de unde proveneau.

Aceste echipe au contribuit din plin la istoria fotbalului românesc.

Conducatorii pulii n-au făcut nimic pt a nu ajunge in situatii disperate.

Conducătorii pulii n-au dat socoteala pentru nepăsarea lor.

De data asta vorbim despre fotbal dar se aplica si pt alte domenii:social,economic etc.

Urate vremuri trăim!!

*Sunt cam depresiv,trebuie sa merg la curve.

Va salut!!

Like!

Dar eu nu ma uit la meciuri de fotbal...

Dacă nu te interesează subiectul, de ce ai intrat să ne spui că nu te interesează? Era evident subiectul, din titlul său, ce dezbate, așa că ... 

Oare nouă, ne este permis să-ți spunem că nu ne interesează, că pe tine nu te interesează?  :laugh2

• Like 3
Postat

Like!

Dacă nu te interesează subiectul, de ce ai intrat să ne spui că nu te interesează? Era evident subiectul, din titlul său, ce dezbate, așa că ... 

Oare nouă, ne este permis să-ți spunem că nu ne interesează, că pe tine nu te interesează?  :laugh2

Da,va este permis sa-mi spuneti,ca pe voi nu va intereseaza,ce nu ma intereseaza pe mine.

• Like 1
Postat

Da,va este permis sa-mi spuneti,ca pe voi nu va intereseaza,ce nu ma intereseaza pe mine.

Mulțumim!

• Like 2
  • Oras:Krung Thep
Postat

- UEFA, pe site-ul ei, a precizat că palmaresul rămâne le Gigi, cel puțin până la o decizie definită a Justiției. Care poate fi și ea atacată atât la UEFA, cât și la Haga.

Mai ușor, Moș Teacă, cu "tribunalili enternaționale", pentru că domnii ceia de la Haga soluționează dispute intre state, nu persoane fizice.

• Like 1
Postat

Mai ușor, Moș Teacă, cu "tribunalili enternaționale", pentru că domnii ceia de la Haga soluționează dispute intre state, nu persoane fizice.

Da.

• Like 2
  • Oras:Here and there
  • Oras:Here and there
Postat

asa mai dilibau cum e becali a tinut echipa sus.plus campionate,cupe si jocuri bune in cupele europene. si asta o spune un dinamovist.fara becali si banii lui, echipa steaua ajungea pe urmele echipei rapid.din pacate armata in loc sa-si vada de avioane si tancuri(cum ii e menirea ) vrea sa aiba si o echipa de fotbal.pana si la rusi echipele departamentale sunt acum proprietatea miliardarilor autohtoni.ca la noi la nimeni.

Cum sa ajunga ca Rapid? Voi ganditi ce spuneti? Steaua avea cei mai multi suporteri, cel mai targetabil brand dintre echipele sportive, cea mai mare recunostinta internationala, ar fi fost cumparata de investitori straini sau romani. Singura echipa care putea sa isi asigure peste 25% din buget doar din marketing si bilete. Multumita lui Becali nu mai are nici suporteri nici marketing. Nu spune nimeni ca inaptul nu a bagat bani dar nu stie sa ii investesca cu cap pe termen lung.

Postat

Data viitoare sa fii mai atent.Diletantism.

S-a inteles?

Sugi pula. Poponar.

S-a înțeles? 

• Like 1
Postat

Sugi pula. Poponar.

S-a înțeles?

Gogule, eu inteleg, te roade ca te-am prins cu diletantismul.

Nu era nevoie sa injuri.

Dar daca atâta poți, vezi ca merg la Haga!

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Hei, Otelul nu a murit ! Se numeste Socio Club Otelul Galati (SCOG), este pe primul loc in Liga a IV-a, sezonul 2017-2018 va promova in Liga a III-a iar din 2020 se spera sa revina in Liga 1 ! ;)

Este singurul club din Ro. (din ce stiu eu) la aceasta ora pe sistem "socio".

Postat

Gogule, eu inteleg, te roade ca te-am prins cu diletantismul.

Nu era nevoie sa injuri.

Dar daca atâta poți, vezi ca merg la Haga!

Nu ai prins nimic, fraiere! Am alte treburi, decât să ma preocup de Haga, CEDO și alte alea!

Sugi pula! Atata poți tu să intelegi.

Marș dracu' și nu te mai băga in seamă cu mine, că te bag eu altundeva. S-a înțeles! Executarea!

• Like 2
Postat

Nu ai prins nimic, fraiere! Am alte treburi, decât să ma preocup de Haga, CEDO și alte alea!

Sugi pula! Atata poți tu să intelegi.

Marș dracu' și nu te mai băga in seamă cu mine, că te bag eu altundeva. S-a înțeles! Executarea!

D-aia ai scris ditamai postarea, ca ai alte treburi.

Mars la farmacie dupa Aspacardin.

Hai, executarea!

• Oras:Splaiul Unirii
  • Oras:Splaiul Unirii
Postat

Hei, Otelul nu a murit ! Se numeste Socio Club Otelul Galati (SCOG), este pe primul loc in Liga a IV-a, sezonul 2017-2018 va promova in Liga a III-a iar din 2020 se spera sa revina in Liga 1 ! ;)

Este singurul club din Ro. (din ce stiu eu) la aceasta ora pe sistem "socio".

"Socio", dar cine e patron Romică Țociu ? =))

Postat

D-aia ai scris ditamai postarea, ca ai alte treburi.

Mars la farmacie dupa Aspacardin.

Hai, executarea!

Sugi pula! S-a înțeles?
  • Like 3
  • Minus 1
Postat

Sugi pula! S-a înțeles?

Conțopistule, pica-ți-ar țăcălia-n vinul ăla de 5 lei carafa, te dai viteaz?

Postat

Conțopistule, pica-ți-ar țăcălia-n vinul ăla de 5 lei carafa, te dai viteaz?

Sugi pula!

Tu ești deja satul de supt?

Și tu!
  • Like 3
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...