Sari la conținut

O tânără a ajuns desfigurată la spital, după ce a refuzat avansurile unui individ într-un club

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Eu nu vă înțeleg pe voi, cei ce postați diferite știri ce apar în mass-media, de parcă ceilalți ar trăi sun pământ. 

• Like 3
  • Oras:Splaiul Unirii
  • Oras:Splaiul Unirii
Postat

Eu nu vă înțeleg pe voi, cei ce postați diferite știri ce apar în mass-media, de parcă ceilalți ar trăi sun pământ.

Ăsta e impresia privind forumul din afara =))

• Like 4
  • Oras:bucharest
  • Oras:bucharest
Postat

Oare cu ce o fi babtu-o pe saraca fata???

Cu penisu-l?S-a speriat saraca fata in club,cand i-a aratat asta pula...

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Sigur nu ia facut omul cinste cu vreo sampanie de 1 000 de lei si dupaia la lasat cu buza umflata ?

• Like 5
  • Minus 7
Postat

Lasă beutura,iar ești beat😂

Sau te-ai băgat "sub" pat

• Minus 1
  • Oras:belgravistan
  • Oras:belgravistan
Postat

E bine bre. Io nu prind antena 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8...

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Eeeeee....

Am avut și io una d-asta prin 2000.La a 3-a întâlnire,o chem acasă(eram in delegatie la Brașov), ne mozolim, ne dezbracam, când sa i-o var(era pa drum) ea "ca nu pot,ca-s virgina, ca..." Și s-a ghemuit jos,probabil aștepta bătaia de rigoare,semn ca o mai patise. Eu,gentleman da capitală, am liniștit-o,am poftit-o sa se îmbrace,i-am dat o țigară și ceva dă băut,i-am explicat ca nu suntem toți ghiolbani, dar sa nu mai facă asa ceva.

• Like 1
Postat

"Mi-a adresta fel de fel de injurii"asa incepe stirea...........cacat-de ce oare?NU zice ea ce a facut?????statea ea asa tacuta si se uita cu ochi duiosi la ala ?sau poate povesteau de vreme si dintr-o data el a inceput sai adreseze fel de fel de injurii....Mortii masii de curva.Data viitoare se va gandi de zece ori inainte sa-si bata joc de barbati

• Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

"Mi-a adresta fel de fel de injurii"asa incepe stirea...........cacat-de ce oare?NU zice ea ce a facut?????statea ea asa tacuta si se uita cu ochi duiosi la ala ?sau poate povesteau de vreme si dintr-o data el a inceput sai adreseze fel de fel de injurii....Mortii masii de curva.Data viitoare se va gandi de zece ori inainte sa-si bata joc de barbati

Crek citea dân Baudelaire, ceva.

• Like 3
  • Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...