Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 31, 2017 Postat Martie 31, 2017 Virgină nu mai e aia de multă vreme... Dar dacă vrea sa-l facă,am auzit da mic copil,tehnici da prostire cu sânge da iepure și "balon" da peste.Cat despre "strâmtă"...e deajuns sa stea doo luni pa uscat.Ma da prostu ala....să dai 2,3 bulioane? Da banii aia loam 100! Sa nu ziceți daunde...
picon Reputație: 1046 Postat Martie 31, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 31, 2017 Picoaie,ești puțin dezamăgit!ÃŽngândurat,ce ți-ai zis tu in sinea ta,mai bine ceream si eu mai mult când am fost deflorat in dos😂Dezamăgirea mea e că ești mai prost decât imaginabilul. La școala ajutătoare, ai fost? Nu au putut face nimic pentru tine, este?
promovator Reputație: -530 Postat Martie 31, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 31, 2017 Românca Alexandra Khefren și-a vândut virginitatea pentru 2,3 milioane de euro Te-ai gandit mult frate sa pui o astfel de stire aici ? Nu realizezi ca sunt in stare astea sa isi taie venele de ciuda ca aia futand un singur client fac mai multi bani decat toata cariera lor ? 4 7
traminer Reputație: 1806 Postat Martie 31, 2017 Oras:Jamaica Oras:Jamaica Postat Martie 31, 2017 Spălare de bani.
vistantric Reputație: -3413 Postat Martie 31, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Martie 31, 2017 Te-ai gandit mult frate sa pui o astfel de stire aici ? Nu realizezi ca sunt in stare astea sa isi taie venele de ciuda ca aia futand un singur client fac mai multi bani decat toata cariera lor ?Depinde...
topgun123 Reputație: 22 Postat Martie 31, 2017 Postat Martie 31, 2017 Pai voi credeti ca e muritor de foame ca voi ?? Pentru el 2 milioane de euro o fi cum ar fi pt voi 1000 de lei..cred ca multi ar platii sa dezvirgineze o bunaciune daca si ar permite..in ziua de azi astea se fut de la 13, 14 ani cu putoi de 15, 16, 17..si pe la 19,20 au pizda cat galeata
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 31, 2017 Postat Martie 31, 2017 Pai voi credeti ca e muritor de foame ca voi ?? Pentru el 2 milioane de euro o fi cum ar fi pt voi 1000 de lei..cred ca multi ar platii sa dezvirgineze o bunaciune daca si ar permite..in ziua de azi astea se fut de la 13, 14 ani cu putoi de 15, 16, 17..si pe la 19,20 au pizda cat galeataMuritor de foame nu.Dar Prostul Galaxiei,da.Nu mai e nevoie sa dezvolt.... 1
topgun123 Reputație: 22 Postat Martie 31, 2017 Postat Martie 31, 2017 In ziua de azi te duci la curve, femei banale, le dai 150, 200 de lei pt o ora , iti face o muie , sta putin capra si gata ..crede ca au facut destul. Ar trebuii sa munceasca la covrigarie sau la orice munca 10, 12 ore pe zi pt 70, 80 de lei pe zi sa vada ce e munca. Dar asta e din vina fraierilor care cica sunt barbati, dar sunt mai curve decat ele.
topgun123 Reputație: 22 Postat Martie 31, 2017 Postat Martie 31, 2017 Stai cuminte ca daia nu e ala mare barosan ca il crezi tu prostul galaxiei ))) e vorba aia..cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia ))
topgun123 Reputație: 22 Postat Martie 31, 2017 Postat Martie 31, 2017 ChuCk shurley daca iti da ala 100.000 de mii de euro cred ca ii suflii putin in cimpoi ))))
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 31, 2017 Postat Martie 31, 2017 Stai cuminte ca daia nu e ala mare barosan ca il crezi tu prostul galaxiei ))) e vorba aia..cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia ))Nu e el grija mea,sunt doar simple observații.Apoi nimeni nu vede dincolo de iluzia "marelui barosan".Adică,sa ai atâția bani,sa stai 10-16 ore într-un birou în fiecare zi.Sa stai într-o casa ultra-securizată într-un oraș de căcat, ca un pușcăriaș.Ar trebui sa fii omul lumii.
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 31, 2017 Postat Martie 31, 2017 ChuCk shurley daca iti da ala 100.000 de mii de euro cred ca ii suflii putin in cimpoi ))))Vezi de treaba,pan la mine găsește ala milioane care sa-i sufle-n cimpoi pe mult mai puțin.
topgun123 Reputație: 22 Postat Martie 31, 2017 Postat Martie 31, 2017 E mai bine sa lucrezi pe un salariu de cacat 12 ore pe zi din care abia sa platesti datoriile si atat ..si sa mergi odata pe an la mare sau la munte ))))) ba eu as vrea sa fiu milionar ca prostul galaxiei )))
topgun123 Reputație: 22 Postat Martie 31, 2017 Postat Martie 31, 2017 E vorba ca ai sufla si tu , da nu iti da nimeni bani ))))
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 31, 2017 Postat Martie 31, 2017 E mai bine sa lucrezi pe un salariu de cacat 12 ore pe zi din care abia sa platesti datoriile si atat ..si sa mergi odata pe an la mare sau la munte ))))) ba eu as vrea sa fiu milionar ca prostul galaxiei )))Atunci fa-te milionar.Dar de la un punct,sa știi sa și trăiești.
topgun123 Reputație: 22 Postat Martie 31, 2017 Postat Martie 31, 2017 De unde stii tu ca ala nu stie sa traiasca ??? Fiecare traieste viata in felul sau..ala traieste la un nivel ff ridicat ..tu cum o traiesti..dai 100 de lei la curve pt un nr ? ))) 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 31, 2017 Postat Martie 31, 2017 De unde stii tu ca ala nu stie sa traiasca ??? Fiecare traieste viata in felul sau..ala traieste la un nivel ff ridicat ..tu cum o traiesti..dai 100 de lei la curve pt un nr ? )))În principiu,evenimentele se repeta,au același tipar.Dacă Adamescu(care avea 700 milioane de euro sub perna) trăia ca un pușcăriaș, a și ajuns unul...sau Țiriac, care tot prost trăiește stand la birou cât e ziua de lunga...Crezi ca,dacă te îmbraci de la Prada, mănânci la 5 stele,te duci de 2-3 ori pe an la câte o chermeza și stai într-o viloaie înconjurat numai de lingăi,duci o viata la alt nivel?Nu. 3
promovator Reputație: -530 Postat Martie 31, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 31, 2017 duci o viata la alt nivel?Nu.Da , duc . Ca sa judeci ca banii nu aduc fericirea trebuie sa ii fi avut ca sa zici asta. Saracia aduce mai multe frustrari si neimpliniri . decat bogatia, restul ca toata lumea are caderi in viata este fiecare cu norocul lui, indiferent ca e bogat sau sarac.
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 31, 2017 Postat Martie 31, 2017 Da , duc . Ca sa judeci ca banii nu aduc fericirea trebuie sa ii fi avut ca sa zici asta. Saracia aduce mai multe frustrari si neimpliniri . decat bogatia, restul ca toata lumea are caderi in viata este fiecare cu norocul lui, indiferent ca e bogat sau sarac.Ca unul care am fost de câteva ori la un mic pas....Ce m-a determinat sa renunț la "ce făceam"?Mi-am dat seama ca voi fi alt om.Ca ma voi schimba radical,inevitabil. Și nu în bine. 1
topgun123 Reputație: 22 Postat Martie 31, 2017 Postat Martie 31, 2017 Ba las o in pula mea de treaba ..ai dat o pe exemplu cu dan adamescu ))) unu mai batran si mai bolnav nu gaseai ?? ))) sunt sute de mii de milionari in euro ..sportivi, cantareti, actori, oameni de afaceri, printi, seici, patroni de cluburi, etc etc...cred ca toti au o viata de cacat )) cred ca e tare nasol sa mergi in vacante oriunde in lume, la cele mai tari petreceri, cu cei mai tari oameni, sa mananci ce vrei, sa bei ce vrei , sa conduci ce vrei , sa te imbraci cu ce vrei , sa futi ce vrei aprope...cred ca e nasol sa traiesti in lumea asta buna..mai bine in fata blocului la o bere sau la niste mici cu mustar sau pe la mall ))))
topgun123 Reputație: 22 Postat Martie 31, 2017 Postat Martie 31, 2017 Banii aduc fericirea si numarul lor te fac si mai fericit )))
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 31, 2017 Postat Martie 31, 2017 Ba las o in pula mea de treaba ..ai dat o pe exemplu cu dan adamescu ))) unu mai batran si mai bolnav nu gaseai ?? ))) sunt sute de mii de milionari in euro ..sportivi, cantareti, actori, oameni de afaceri, printi, seici, patroni de cluburi, etc etc...cred ca toti au o viata de cacat )) cred ca e tare nasol sa mergi in vacante oriunde in lume, la cele mai tari petreceri, cu cei mai tari oameni, sa mananci ce vrei, sa bei ce vrei , sa conduci ce vrei , sa te imbraci cu ce vrei , sa futi ce vrei aprope...cred ca e nasol sa traiesti in lumea asta buna..mai bine in fata blocului la o bere sau la niste mici cu mustar sau pe la mall ))))Da,ia scrie-i tu lui Cristiano Ronaldo sau lui Messi,sa-ți dea programul lor deja făcut pe un an,cel puțin.Scrie-i și Rihannei.Sau lui Jennifer Lopez. Oricui vrei tu.Apoi vino aici.Și dezbatem cât dorești. 1
promovator Reputație: -530 Postat Martie 31, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 31, 2017 Banii aduc fericirea si numarul lor te fac si mai fericit )))Mai conteaza si cum ii faci . Daca ii faci fiind presul cuiva sau la mai multi , pot sa fiu de acord ca ala sau aia nu e o persoana asa fericita.
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 31, 2017 Postat Martie 31, 2017 "nu sufăr de niciun complexȘi n-am de gând sa ma-ngrop la mână cu vreun Rolex "Paraziții -Categoria Grea
masaj_iony Reputație: -425 Postat Martie 31, 2017 Postat Martie 31, 2017 Dezamăgirea mea e că ești mai prost decât imaginabilul. La școala ajutătoare, ai fost? Nu au putut face nimic pentru tine, este? Lasă tătăițule,vb cu Siana,la următoarea vizita la ea,o rog,înainte de penetrarea dosuli,să-ți pună pe frunte o bancnota de un bulion!😂 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum