Sari la conținut

0728524104-Ana (Dristor 2)

Postări Recomandate

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Deci fără pic de tate😂😂😂

Postat

Am fost si eu astazi, o experienta fada, fara sare si piper, oralul de nota 5, la normal destul de uscata, isi da cu saliva si degeaba, sanii destul de mici si moi, curul ce e bombat si e ok. Am achitat 80lei la inceput, eu n.as recomanda, mi se pare o experienta slaba.

• Like 8
  • Minus 7
  • Oras:Dristor 2
Postat

Am fost si eu astazi, o experienta fada, fara sare si piper, oralul de nota 5, la normal destul de uscata, isi da cu saliva si degeaba, sanii destul de mici si moi, curul ce e bombat si e ok. Am achitat 80lei la inceput, eu n.as recomanda, mi se pare o experienta slaba.

Imi pare rau pt experienta neplacuta atat a ta cat si a mea, nu intru in detalii...stii in ce conditi ai venit la mine. Mult succes pe mai departe

Postat

Buna seara, confutaciosi!

Vizitat Alexa sapt trecuta,locatie celebrul bloc de gars de la dristor2

Prog sms+apel,destul de usor.

Ajuns,am asteptat cca 5 mn apoi am urcat,portar neindiscretðŸ˜

Pitita dupa usa cand a deschis insa dupa parearea mea nu are de ce sa stea pitita,este foarte ok ,draguta ,joviala, corp frumos.

Sch 2 -3 vb,dus scurt ,trecut la actiune...oral bun np,cu presiune,atentie la outze,apoi 69,apoi normal.

Stramta cooperanta,sch 2-3 pozitii..(deh..fiecare cu fanteziile sale) ,in dreptul patului o oglinda de efect..finalizat doggy

2nd nr a decurs cam la fel,socializat UmPic intre nre,de data asta m-am folosit de oglinda la maxim cu Alexa On Top,receptiva...

Pompat puternic si finalizat exploziv....in preze(noroc ca n-a cedat ca avea tripleti la ora asta)

Note:

Loc: 9 e accesibil parerea mea dr 2 chiar la gura de metrou

Fata: 9 draguta, arata bine ,zambet feciorelnic, una peste alta futabila rau

Oral:zici ca era la bac si treb neaparat sa il ia...mie mi-a placut.un oral corect np,muuuulta atentie la outze, daca o lasi prea mult risti sa te termine rpd.

Normal:pasa f potrivita pt un futai decent,nu comenteaza la pozitii,doggy rulez (priveliste faina).

Igiena:impecabila.

Gfe:hai sa zic un 8: no fk insa pupat pe gat,urechi...etc ,

Per total o experienta nesperat de placuta

Eu sigur mai revin.

Halat 160 ora

Se poate si 80 ron fin dar am stab de la inceput 1 h si bine a fost ca am ales asa

P.S: am fost cam la tot ce te poti duce de pe forumul asta (insa f rar am lasat recenzii) dar a fost prima data cand in 52 min am fin de 2 ori,incluzand aici dusul de dinainte si tigara intre cele 2 nre

Spor la futut !

• Like 1
Vizitator
Postat

sangre...fata asta face unul dintre cele mai tari oraluri deepthroat!...mai fa o incercare si o sa vezi..:)

• Minus 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Ana e o fata super OK.

Totul e subiectiv, evident, insa eu unul o recomand.

Nu dau note, ca-s prea comod si sincer, ma doare-n fund de reguli in general si de cele ale forumului, in particular.

Scriu si fut ce vrea pula mea, pe banii mei.

Zise unu':"Barbatu' urat, sarac si cu pula mica."

Vizitator
Postat

Ana e o fata super OK.

Nu dau note, ca-s prea comod si sincer, ma doare-n fund de reguli in general si de cele ale forumului, in particular.

nush ce are...

• Minus 1
Postat

Buna seara,

Vizitata saptamana trecuta !

Aspect si atitudine - 10

Locatie - 7 ( loc parcare,garsoniera)

Oralul - 10

Normal-

Dragilor pentru 160 lei/h ..... ma abtin!!!!!!

Raport pret calitate Excelent!!!

I-am recomandat schimbare de locatie,accesori,costumatiiii,jucarii si marire de pret pentru selectarea clientelei!

Fata de multe domnisoare care cer si 300 per ora,Ana este mai mult decat ok!

Postat

Buna seara,

Aspect si atitudine - 10

Oralul - 10

Normal-

I-am recomandat schimbare de locatie,accesori,costumatiiii,jucarii si marire de pret pentru selectarea clientelei!

Ai dreptate, e o exceptie in multime.

Postat

Buna seara, confutaciosi!

Vizitat Alexa sapt trecuta,locatie celebrul bloc de gars de la dristor2

Prog sms+apel,destul de usor.

Ajuns,am asteptat cca 5 mn apoi am urcat,portar neindiscretðŸ˜

Pitita dupa usa cand a deschis insa dupa parearea mea nu are de ce sa stea pitita,este foarte ok ,draguta ,joviala, corp frumos.

Sch 2 -3 vb,dus scurt ,trecut la actiune...oral bun np,cu presiune,atentie la outze,apoi 69,apoi normal.

Stramta cooperanta,sch 2-3 pozitii..(deh..fiecare cu fanteziile sale) ,in dreptul patului o oglinda de efect..finalizat doggy

2nd nr a decurs cam la fel,socializat UmPic intre nre,de data asta m-am folosit de oglinda la maxim cu Alexa On Top,receptiva...

Pompat puternic si finalizat exploziv....in preze(noroc ca n-a cedat ca avea tripleti la ora asta)

Note:

Loc: 9 e accesibil parerea mea dr 2 chiar la gura de metrou

Fata: 9 draguta, arata bine ,zambet feciorelnic, una peste alta futabila rau

Oral:zici ca era la bac si treb neaparat sa il ia...mie mi-a placut.un oral corect np,muuuulta atentie la outze, daca o lasi prea mult risti sa te termine rpd.

Normal:pasa f potrivita pt un futai decent,nu comenteaza la pozitii,doggy rulez (priveliste faina).

Igiena:impecabila.

Gfe:hai sa zic un 8: no fk insa pupat pe gat,urechi...etc ,

Per total o experienta nesperat de placuta

Eu sigur mai revin.

Halat 160 ora

Se poate si 80 ron fin dar am stab de la inceput 1 h si bine a fost ca am ales asa

P.S: am fost cam la tot ce te poti duce de pe forumul asta (insa f rar am lasat recenzii) dar a fost prima data cand in 52 min am fin de 2 ori,incluzand aici dusul de dinainte si tigara intre cele 2 nre

Spor la futut !

Multumesc frumos 😙

Postat

Ana e o fata super OK.

Multumesc din nou 😙😙😙

Postat

Buna seara,

Aspect si atitudine - 10

Oralul - 10

Normal-

Multumesc Razvan 😙

Postat

PS: Ana daca maine ora 11:00 esti diponibila, te vizitez!

Imi pare rau dar acum am vazut mesajul, programul meu este intre 12:00-22:00, dar pt clientii fideli fac excepti in afara programului, data viitoare ma anunti din timp si daca 11 este ora la care poti trece pe la mine vii veni cu placere mai de vreme la birou 😙

Postat

Saptamana trecuta spre sfarsit si marti, adica ieri, saptamana asta, am sunat si eu la usa domisoarei Ana.

Programare facila prin SMS, confirmata cu juma de ora inainte si telefon de la scara blocului. Portar indiscret, unde mergi, de ce mergi, aaaaa….lasa ca va stim pe voi astia care mergeti la curve Glumesc, evident, exista portar da’ il doare undeva ca te duci sa dai o muie sau sa spargi o usa.

Ca sa incep cu sfarsitul, eu unul o recomand.

Atitudinea este putin rezervata la inceput, dar cu o vorba buna, parinteasca, atmosfera se imbunateste foarte rapid. Si devine chiar prietenoasa pana la sfarsit. Este o tipa frumusica, deschisa, fara retineri sau inhibitii, dar, totusi, decenta avand in vedere “job”-ul pe care il practica.

Ultimele dati am mers mai mult pe fler si citit printre randuri. De cele mai multe ori, nu ma bazez pe recenziile membrilor cu jdemii de puncte de reputatie, ci, mai degraba pe cele ale membrilor care au mai putine postari, dar mai obiective. Am mers mai demult la una dintre fete, recomandata de un veteran al site-ului, dar care era departe de descrierea din recenzie: lucrarea dentara vizibila pentru ca marginea era verde, alte alea, da’ cand si-a dat sutienu jos, valeu frate….era baiat. Iar in recenzie, marimea 3. Cu sfarcurile ca si varfurile cornetelor alea pe care le faceam cand eram mici si trageam in curul babelor pe strada.

Nu e frumos sa scriu despre alte persoane pe topic-ul fetei da’ nu m-am putut abtine.

Ana este foarte OK, frumusica, slabuta, agreabila si are o pozitie in pat cand te asteapta sa vii de la baie de-ti vine sa-ti iei avant si sa-i sari in…... brate.

Sta la iesirea de la metrou de la Dristor 2 intr-o garsoniera nasoala. Ramasa fara nicio imbunatatire de cand e blocul: usa de intrare din aia alba de lemn vopsit de pe vremuri, baie ca de camin, aer conditionat de la un ventilator asezat in fata patului, patul in care se simt arcurile in coaste, sau in genunchi, dupa caz. Notez cu 5 lucrul acesta, chiar e nasoala. Dusul are nevoie urgenta de un Mister Proper, asa ca pregati-va sa va umpleti pana la genunchi in apa de la propriul dus.

In schimb oralul este de exceptie. Nu ca sunt haimana umblata pe la foarte multe fete, dar, credeti un om batran si cu capul pe umeri, insurat de vreo 20 de ani cu aceeasi femeie, tata de familist convins care, iata, o ia pe aratura

Normalul la fel, fara comentarii, doua-trei pozitii, atat se mai poate, deh, varsta.

Deci, normal 10…nu cred ca am dat pana acum nota asta. Normalul este 8 spre 9.

Ca si concluzie, duce-ti-va fratilor, ca daca descopera vreo oferta de la Wizz sau Blue Air asta o s-o taie din tara si ne lasa cu ochii in soare.

Achitat 80 de lei de fiecare data.

Daca am uitat ceva, sa-mi fie cu iertare.

• Like 3
Postat

Ce baiat esti tu!

Stai linistit, cu astfel de gaste o sa ajunga rebranduita pe 250-300 ora.

Si eu o sa ma duc la ea pentru ca pare ce trebuie, insa nu mai ai loc de ultimii samariteni.

D-aia toate nasoalele vor macar 200 pe ora. Fix alea care inainte se futeau pe 50-60 lei numarul.

Pana la mariri de pret trebuie sa aiba continuitate, recenzii multe, sa se tina de treaba.

D-aia acum din tot topul nu prea ai ce fute.

• Like 8
  • Minus 4

Vizitator
Postat

Ce baiat esti tu!

Stai linistit, cu astfel de gaste o sa ajunga rebranduita pe 250-300 ora.

Si eu o sa ma duc la ea pentru ca pare ce trebuie, insa nu mai ai loc de ultimii samariteni.

D-aia toate nasoalele vor macar 200 pe ora. Fix alea care inainte se futeau pe 50-60 lei numarul.

Pana la mariri de pret trebuie sa aiba continuitate, recenzii multe, sa se tina de treaba.

D-aia acum din tot topul nu prea ai ce fute.

atata stiu ele..setate pe 200 ora ..

• Like 2
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...