Sari la conținut

0728524104-Ana (Dristor 2)

Postări Recomandate

• Oras:Muntele Olymp
Postat

Hello futacilor,

Am vizitat`o si eu pe d`nsoara saptamana trecuta. Locatia a fost vestitul bloc de garsoniere de langa gura de metrou Dristor. Ana este o fata simpatica, sani micuti as zice, un fund bombat si tare apetisant. Locatia nu este una tocmai de lux, o camera si o baie de pe vremea lui ceasca, dar asta nu conteaza asa mult pentru mine. 

Am inceput actiunea cu un oral, bine executat si cu atentie destul de mica la zonele adiacente. Dupa care a urmat o sedinta de fisting plus cateva pozitii schimbate si finalizat in prez. Actiunea cu nr 2 a inceput cu un oral, la fel de bine executat si a urmat cu o calareala ca in filme, fata asta daca o pui sus, te fute de te rupe. Pacat ca are o pasarica in care intra cel putin 3 falusuri, sau marimea minima ca sa simti ceva e undeva la 25 26 de CM, zic eu. Asta am observat`o la fisting, mi`a intrat toata mana in pasarica ei :))).

Este o domnisoara timida, nu foarte vorbareata care face cam ce ii spui in materie de sex.

Notele: 

Oral: 8, umed cu incercari de deep dar nu sustinut

Normal: 6, pasarica super larga.

Lady on top: 10, te fute de te strica

Halat 80ron/fin 160/h

Spor....

• Oras:Dristor 2
  • Oras:Dristor 2
Postat

Hello futacilor,

Am vizitat`o si eu pe d`nsoara saptamana trecuta. Locatia a fost vestitul bloc de garsoniere de langa gura de metrou Dristor. Ana este o fata simpatica, sani micuti as zice, un fund bombat si tare apetisant. Locatia nu este una tocmai de lux, o camera si o baie de pe vremea lui ceasca, dar asta nu conteaza asa mult pentru mine. 

Am inceput actiunea cu un oral, bine executat si cu atentie destul de mica la zonele adiacente. Dupa care a urmat o sedinta de fisting plus cateva pozitii schimbate si finalizat in prez. Actiunea cu nr 2 a inceput cu un oral, la fel de bine executat si a urmat cu o calareala ca in filme, fata asta daca o pui sus, te fute de te rupe. Pacat ca are o pasarica in care intra cel putin 3 falusuri, sau marimea minima ca sa simti ceva e undeva la 25 26 de CM, zic eu. Asta am observat`o la fisting, mi`a intrat toata mana in pasarica ei :))).

Este o domnisoara timida, nu foarte vorbareata care face cam ce ii spui in materie de sex.

Notele: 

Oral: 8, umed cu incercari de deep dar nu sustinut

Normal: 6, pasarica super larga.

Lady on top: 10, te fute de te strica

Halat 80ron/fin 160/h

Spor....

Nu fac fisting, imi amintesc de tine pt ca mi-ai spus ca te excita si sa te las sa-mi introduci un deget, cand ai incercat sa-l bagi pe al doile nu ti-am permis si am continuat fara degetele :) nimeni nu mi-a bagat mana :)) te asigur ca nu ar intra

• Oras:prin oras
  • Oras:prin oras
Postat

Nu fac fisting, imi amintesc de tine pt ca mi-ai spus ca te excita si sa te las sa-mi introduci un deget, cand ai incercat sa-l bagi pe al doile nu ti-am permis si am continuat fara degetele :) nimeni nu mi-a bagat mana :)) te asigur ca nu ar intra

Cu o manusa chirurgicala si niste mult lubrifiant...intra. Daca pot iesi niste chestii mici si zgomotoase, la 3kile 800, sigur intra o mana.

Postat

cred ca ma confunzi...

• Oras:Bucuresti
Postat

Buna!

Mi-a aparut o basica in coltul gurii Miercuri seara, am fost la o farmacie cu program pana la 12 si am luat tratament, port si un plasture recomandat tot de farmacista care m-a asigurat ca nu este grav, ieri am lucrat protejat cu exceptia clientilor care au insistat contrariul.

Mi-a aparut pt ca nu m-am hidratat corespunzator si pt ca am o sensibilitate la saratattachicon.gifLRM_EXPORT_20170804_123114.jpg

Renunta la neprotejat, inclusiv cu cei cunoscuti, iubi si altii care merg si la alte fete.  Daca pastrezi pretul la finalizare si te comporti ca pana acum, multi clienti o sa revina. Incearca o perioada , vezi daca merge afacerea protejat. Decat sa-ti apara "basici", ma bine protejat . 

• Like 1
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Am fost ieri la Ana si am fost placut impresionat de prezenta ei si  de momentele petrecute cu ea.Programarea a fost facuta cu o zi inainte si confirmarea cu 30 min inainte.Am ajuns la celebra scara de langa statia de metrou Dristor 2 si am asteptat sa iasa cineva din scara pentru a putea intra.Ma primit si am fost intrebat daca vreau la dus.Dupa ce m-am dusat un pic am fost asteptat in pat de o pisicuta blanda si foarte sexy.Actiunea a inceput cu un oral protejat (la cerere)apoi a fost randul meu sa-i cust corpul catifelat si moale,coborand spre piersicuta carnuasa primind gemete foarte placute la toti stimuli.Dupa gustare am penetrato in pozitia foarfeca primind niste gemete puternice si placute din partea ei urmand apoi sa o culc pe spate unde am mangaiato si sarutao si jucanduma cu degetele la pasarica ei,dupa care am intrat in ea in pozitia cainele lenes dupa care doggystyle si finalizand in pozitia antilopei.M-am simtit foarte bine cu Ana si o sa mai revin.Locatia lasa de dorit dar prezenta Anei te face sa iti duci gandul in alta parte decat cea a locatiei.Notele pentru Ana sunt de trecere Corpul 10,Fata 10,Sani 9,Funduletu 10,Oral 8.5,Normal 10 sa zicem ca si din vina mea dar si contributia ei.Locatia cam de un 6,5.Este de recomandat si o sa revin cu placere la Ana mai ales daca gaseste o locatie mai buna.Pupici!!! Ca sa nu fiu corectat sau intrebat,sa achita 80 fin.

Postat

Am vizitat-o si eu astazi pe Ana. Corp slim fara celulita exact pe gustul meu, nu comenteaza la pozitii si nu te grabeste. Per total o prezententa agreabila si o fata cu bun simt. Achitat 100 Lei. Recomand cu caldura :) 

• Minus 1
Postat

Majoritatea nu spun cand

o femeie e larga , ca sa nu rada altii de ei ca au pula subtire. Dar fata asta e galeata.

• Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

alt bambilici   :slap2 :laugh2

Postat

Majoritatea nu spun cand

o femeie e larga , ca sa nu rada altii de ei ca au pula subtire. Dar fata asta e galeata.

chiar e larga domnisoara :)))eu pot confirma

Postat

Hai ma ca si voi sunteti rautaciosi, ce ati vrea de la o scorbura in care intra km de betw noduroase, unele mai mititele, altele mai maricele, unele chiar noduroase, sperati sa gasiti o Fecioara Maria, eu va propun sa cereti la telefon detalii de genu' ce diametru ai in pizda si cat de adanca e.

Postat

E foarte ok fata ca si atitudine, bun simt. E rusinoasa, nu comenteaza, vrea sa te simti bine. Dar dai in aer

Postat

Salut,

Am viztat-o si eu pe domnisoara saptamana trecuta. Placut impresionat de ea, chiar arata bine si e frumoasa. In schimb, intr-adevar, ar trebui sa isi schimbe locatia, e prea banala.

Am ales sa raman doar o finalizare, un oral bun, adanc si umed. Doggy, ca si act sexual :)) si finalizat.

Notele:

Fata: 9,5

Oral:9,5

Normal:9

GFE:9 (a fost prima intalnire, dar a fost ok, a zambit, am vorbit,etc)

Eu unul o sa mai revin.

Nota de plata a fost 80 lei dar am lasat 100 ca sa fie ok.

• Like 1
Postat

Ana mai lucrezi sau te-ai retras? De cateva zile ai tel inchis. Ms

• Oras:BucureÅŸti
  • Oras:BucureÅŸti
Postat

Ana mai lucrezi sau te-ai retras? De cateva zile ai tel inchis. Ms

Este in "concediu". Mi.a zis ca revine pe 16.

Postat

Ana cand te intorci din concediu te rog sa anunti si aici.Poate postezi si cateva poze noi. Ms

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...