daria26 Reputație: 403 Postat Iulie 3, 2017 Autor Postat Iulie 3, 2017 Disponibilă pana la ora 22:00, va aștept cu mare drag!
daria26 Reputație: 403 Postat Iulie 4, 2017 Autor Postat Iulie 4, 2017 Disponibilă pana la ora 22:00, va aștept cu mare drag!
daria26 Reputație: 403 Postat Iulie 5, 2017 Autor Postat Iulie 5, 2017 Disponibilă pana la ora 22:00, va aștept cu mare drag!
ovidiu69 Reputație: 605 Postat Iulie 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 5, 2017 Pupici.....
daria26 Reputație: 403 Postat Iulie 6, 2017 Autor Postat Iulie 6, 2017 Disponibilă pana la ora 22:00, va aștept cu mare drag!
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Iulie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 6, 2017 Buna Daria,Ma poti primi si pe mine intr-o dimineata pe la 8.30-9?Multumesc, 14 8
daria26 Reputație: 403 Postat Iulie 6, 2017 Autor Postat Iulie 6, 2017 Buna Daria,Ma poti primi si pe mine intr-o dimineata pe la 8.30-9?Multumesc,Buna, cu siguranta te primesc, pentru programare te rog sa ma apelezi!
daria26 Reputație: 403 Postat Iulie 7, 2017 Autor Postat Iulie 7, 2017 Disponibilă pana la ora 22:00, va aștept cu mare drag!
daria26 Reputație: 403 Postat Iulie 8, 2017 Autor Postat Iulie 8, 2017 Disponibilă pana la ora 20:00, va aștept cu mare drag!
ovidiu69 Reputație: 605 Postat Iulie 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 8, 2017 .....mai asteptam foto cu tine...
mr president Reputație: 4053 Postat Iulie 8, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iulie 8, 2017 Salutare, Am vizitat-o si eu pe Daria acum vreo luna, dar pana acum nu am avut timp si chef sa fac o recenzie. Modalitate de contact:Prin SMS, la care Daria raspunde prompt in timpul programului. Locatie:Destul de departe de mine, insa accesibila cu metroul. Garsoniera arata decent, dusul e cam antic si prosopul destul de mic. Aspect:Pentru cei care apreciaza genul skinny, la corp este de vis. Fata o cam dezavantajeaza, insa compenseaza prin atitudine. Sanii foarte micuti si erectile, se potrivesc perfect la corpul ei. Igiena:Aici nu am nimic de reprosat, Daria mirosea frumos peste tot, am inspectat-o riguros la cunni. Actiunea:A debutat cu ON, eu stand in picioare. Este destul de buna la oral, nu i se simt dintii si are o gurita mica care se muleaza foarte bine pe pula. Dupa i-am intors favorul, i-am dat limbi minute bune, avand o pizda curata si ingrijita. La normal tin sa mentionez ca este foarte stramta, ceea ce este un mare plus. In doggy chiar m-am intrebat daca nu am gresit gaurile, la cat de stramta mi se parea. Am schimbat 3 pozitii, misionar, doggy si LOT. La primul numar am finalizat in LOT, iar la al doilea la oral prin CIM. GFE:Nu pot sa zic ca am facut acel click cu ea, nu este foarte comunicativa, mai ales ca eu sunt mai timid la prima intalnire cu o persoana. In rest, nu refuza sarutarile, se implica si incearca sa te faca sa te simti bine, iar in pauza dintre numere sta cu capul pe pieptul tau, ceea ce e de apreciat. Acum notele: Contact: 10Locatie: 7Aspect: 8Igiena: 10Oral: 9 scad din cauza celei de-a doua finalizari, unde a cam abuzat de manaNormal: 9,5GFE: 8 Nota de plata:200 de RON lasati la inceput din proprie inititiva Pentru cei care sunt fani ai genului skinny, Daria este un must. Raportul calitate/pret este foarte bun, eu unul cred ca o sa mai revin la Daria. 4
daria26 Reputație: 403 Postat Iulie 8, 2017 Autor Postat Iulie 8, 2017 Salutare, Am vizitat-o si eu pe Daria acum vreo luna, dar pana acum nu am avut timp si chef sa fac o recenzie. Modalitate de contact:Prin SMS, la care Daria raspunde prompt in timpul programului. Locatie:Destul de departe de mine, insa accesibila cu metroul. Garsoniera arata decent, dusul e cam antic si prosopul destul de mic. Aspect:Pentru cei care apreciaza genul skinny, la corp este de vis. Fata o cam dezavantajeaza, insa compenseaza prin atitudine. Sanii foarte micuti si erectile, se potrivesc perfect la corpul ei. Igiena:Aici nu am nimic de reprosat, Daria mirosea frumos peste tot, am inspectat-o riguros la cunni. Actiunea:A debutat cu ON, eu stand in picioare. Este destul de buna la oral, nu i se simt dintii si are o gurita mica care se muleaza foarte bine pe pula. Dupa i-am intors favorul, i-am dat limbi minute bune, avand o pizda curata si ingrijita. La normal tin sa mentionez ca este foarte stramta, ceea ce este un mare plus. In doggy chiar m-am intrebat daca nu am gresit gaurile, la cat de stramta mi se parea. Am schimbat 3 pozitii, misionar, doggy si LOT. La primul numar am finalizat in LOT, iar la al doilea la oral prin CIM. GFE:Nu pot sa zic ca am facut acel click cu ea, nu este foarte comunicativa, mai ales ca eu sunt mai timid la prima intalnire cu o persoana. In rest, nu refuza sarutarile, se implica si incearca sa te faca sa te simti bine, iar in pauza dintre numere sta cu capul pe pieptul tau, ceea ce e de apreciat. Acum notele: Contact: 10Locatie: 7Aspect: 8Igiena: 10Oral: 9 scad din cauza celei de-a doua finalizari, unde a cam abuzat de manaNormal: 9,5GFE: 8 Nota de plata:200 de RON lasati la inceput din proprie inititiva Pentru cei care sunt fani ai genului skinny, Daria este un must. Raportul calitate/pret este foarte bun, eu unul cred ca o sa mai revin la Daria.Mulțumesc frumos pentru vizita, te mai aștept cu mare drag! 1
daria26 Reputație: 403 Postat Iulie 9, 2017 Autor Postat Iulie 9, 2017 Disponibilă pana la ora 20:00, va aștept cu mare drag!
daria26 Reputație: 403 Postat Iulie 10, 2017 Autor Postat Iulie 10, 2017 Disponibilă pana la ora 22:00, va aștept cu mare drag!
daria26 Reputație: 403 Postat Iulie 11, 2017 Autor Postat Iulie 11, 2017 Disponibilă pana la ora 20:00, va aștept cu mare drag! 1
gicutu41 Reputație: 64 Postat Iulie 11, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 11, 2017 Disponibilă pana la ora 20:00, va aștept cu mare drag!
alfa-omega Reputație: 4940 Postat Iulie 11, 2017 Oras:SHAMBALA & AGARTHA & KOGAYON &ORION &SIRIUS &PLEIADE&NIBIRU &ATLANTIDA&ANTARCTICA&TRIUNGHIUL BERMUDELOR. Oras:SHAMBALA & AGARTHA & KOGAYON &ORION &SIRIUS &PLEIADE&NIBIRU &ATLANTIDA&ANTARCTICA&TRIUNGHIUL BERMUDELOR. Postat Iulie 11, 2017 Disponibilă pana la ora 20:00, va aștept cu mare drag! ðŸ°ðŸ˜‰ðŸ‘
piticu Reputație: -419 Postat Iulie 11, 2017 Oras:București Oras:București Postat Iulie 11, 2017 Se pusese pata pe ceva „on the skinny side” și am tras o fisă la Daria.Locația e potrivită, baia mică dar suficientă, camera la fel. E la parter dar geamurile sunt suficient de acoperite să nu te trezești cu spectatori. Am orbecăit eu aiurea că m-am încurcat pe drum și am parcat aiurea, dar a avut răbdare să mă ghideze în 5-6 apeluri, bonus pentru ea. La corp era exact cum mă așteptam, iar la față nu e strălucită însă la cât de slabă e, asta e.La mine a mers bine pe partea cu GFE, posibil nu neapărat să îi fi plăcut de mine dar să mă fi purtat suficient de bine cu ea să intre în joc bine. Săruturi pasionale și restul. La oral nu poate lua prea mult, nici nu pare să intre acolo că are gura mică, dar se străduie. CIM la pachet, frumos. La normal, strâmtă bine de tot.Am plătit tariful de o oră deși nu am stat atât, dar mă grăbeam eu iar ea și-a dat toată contribuția și chiar a dat să îmi dea rest, așa că am apreciat și prestația și gestul ei. O recomand celor care caută ceva skinny spre foarte skinny. Oral 8 spre 9Normal 9 1 4
daria26 Reputație: 403 Postat Iulie 12, 2017 Autor Postat Iulie 12, 2017 Se pusese pata pe ceva „on the skinny side” și am tras o fisă la Daria.Locația e potrivită, baia mică dar suficientă, camera la fel. E la parter dar geamurile sunt suficient de acoperite să nu te trezești cu spectatori. Am orbecăit eu aiurea că m-am încurcat pe drum și am parcat aiurea, dar a avut răbdare să mă ghideze în 5-6 apeluri, bonus pentru ea. La corp era exact cum mă așteptam, iar la față nu e strălucită însă la cât de slabă e, asta e.La mine a mers bine pe partea cu GFE, posibil nu neapărat să îi fi plăcut de mine dar să mă fi purtat suficient de bine cu ea să intre în joc bine. Săruturi pasionale și restul. La oral nu poate lua prea mult, nici nu pare să intre acolo că are gura mică, dar se străduie. CIM la pachet, frumos. La normal, strâmtă bine de tot.Am plătit tariful de o oră deși nu am stat atât, dar mă grăbeam eu iar ea și-a dat toată contribuția și chiar a dat să îmi dea rest, așa că am apreciat și prestația și gestul ei. O recomand celor care caută ceva skinny spre foarte skinny. Oral 8 spre 9Normal 9Mulțumesc pentru vizita, te mai aștept cu mare drag! 1
daria26 Reputație: 403 Postat Iulie 12, 2017 Autor Postat Iulie 12, 2017 Disponibilă pana la ora 22:00, va aștept cu mare drag!
daria26 Reputație: 403 Postat Iulie 13, 2017 Autor Postat Iulie 13, 2017 Disponibilă pana la ora 22:00, va aștept cu mare drag!
daria26 Reputație: 403 Postat Iulie 14, 2017 Autor Postat Iulie 14, 2017 Buna băieți, vroiam sa va anunt ca pana miercuri sunt disponibilă doar pentru oral, ca mi-au venit problemele lunii. Va aștept cu mare drag! 1
daria26 Reputație: 403 Postat Iulie 15, 2017 Autor Postat Iulie 15, 2017 Disponibilă pana la ora 20:00, va aștept cu mare drag!
gabi de la muncii Reputație: 26 Postat Iulie 15, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 15, 2017 Buna Daria. se poate azi o programare?As dori sa trec pe la tine.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum