khunmiskin Reputație: -2 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:Krung Thep Oras:Krung Thep Partajează Postat Aprilie 6, 2017 Bă băgamiașpula-n tine, ți-am mai zis că sufăr de pulă sculată (priapism) dar nu te privește pe tine deși ai vrea. Eu îți repet, justlove nu face neprotejat din câte știu iar dovada ta este fix o poză de-a ei. De unde pula mea știi tu ca cel care o futea în cur neprotejat era un client? Poate era iubitul/soțul, etc etc etcBre, priapismul, din câte stiu eu, este un efect secundar al medicamentelor antipsihotice, asa ca nu vad, de ce te-ai da smardoi cu asa ceva. Apoi...Nu mai suferi pentru o curva care imbolnaveste deliberat alti oameni. Pe urma....Recunoaște ca ai alt cont, sursa a suferintei originare. La final...Transexualo-asexuato-tembelULe. Link spre comentariu
khunmiskin Reputație: -2 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:Krung Thep Oras:Krung Thep Partajează Postat Aprilie 6, 2017 http://www.ebihoreanul.ro/mobile/index.php?news_id=113917&action=display_news Si va mai mirati, de ce poposarmale. Link spre comentariu
genovese Reputație: -418 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:NY Oras:NY Partajează Postat Aprilie 6, 2017 Bre, priapismul, din câte stiu eu, este un efect secundar al medicamentelor antipsihotice, asa ca nu vad, de ce te-ai da smardoi cu asa ceva. Apoi...Nu mai suferi pentru o curva care imbolnaveste deliberat alti oameni. Pe urma....Recunoaște ca ai alt cont, sursa a suferintei originare. La final...Transexualo-asexuato-tembelULe. Ooooo știm și cărți, cunoaștem medicină, facem conversație de specialitate, știm umor, ne dăm culți, suge-m-ai de al treilea picior. Ai amnezie sau sloboz în creier la propriu? Ți-am mai spus că vechiul cont nu mai este de actualitate de câțiva ani. Mai precis de pe vremea când nici tu nu erai prin zonă, largareto. Totuși am o dilemă. Ca și ospătar, dacă se dă vreun client homosexual la tine, ce faci? Îi lași nr de telefon și vă vedeți când ieși din tură sau îl faci acolo pe loc, sub masă? Fii sincer, că te simt dacă minți, mânca-me-ai penisul. 2 4 Link spre comentariu
genovese Reputație: -418 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:NY Oras:NY Partajează Postat Aprilie 6, 2017 http://www.ebihoreanul.ro/mobile/index.php?news_id=113917&action=display_news Si va mai mirati, de ce poposarmale. Am spus-o și pe alt topic. Oradea nu avea probleme cu sifilisul până nu ai venit tu și ai stat 2 luni p-acolo. Bolnavo! 1 4 Link spre comentariu
khunmiskin Reputație: -2 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:Krung Thep Oras:Krung Thep Partajează Postat Aprilie 6, 2017 Ooooo știm și cărți, cunoaștem medicină, facem conversație de specialitate, știm umor, ne dăm culți, suge-m-ai de al treilea picior. Ai amnezie sau sloboz în creier la propriu? Ți-am mai spus că vechiul cont nu mai este de actualitate de câțiva ani. Mai precis de pe vremea când nici tu nu erai prin zonă, largareto. Totuși am o dilemă. Ca și ospătar, dacă se dă vreun client homosexual la tine, ce faci? Îi lași nr de telefon și vă vedeți când ieși din tură sau îl faci acolo pe loc, sub masă? Fii sincer, că te simt dacă minți, mânca-me-ai penisul.Tu ai un fel de priapismo-retard mental sever. Nu te mai imbraca de la Zara. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2017 Partajează Postat Aprilie 6, 2017 http://www.ebihoreanul.ro/mobile/index.php?news_id=113917&action=display_newsSi va mai mirati, de ce poposarmale.Articolul acela e despre gay. Link spre comentariu
genovese Reputație: -418 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:NY Oras:NY Partajează Postat Aprilie 6, 2017 Articolul acela e despre gay. Adică despre miskin, logic. 1 4 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Aprilie 6, 2017 Ooooo știm și cărți, cunoaștem medicină, facem conversație de specialitate, știm umor, ne dăm culți, suge-m-ai de al treilea picior. Ai amnezie sau sloboz în creier la propriu? Ți-am mai spus că vechiul cont nu mai este de actualitate de câțiva ani. Mai precis de pe vremea când nici tu nu erai prin zonă, largareto. Totuși am o dilemă. Ca și ospătar, dacă se dă vreun client homosexual la tine, ce faci? Îi lași nr de telefon și vă vedeți când ieși din tură sau îl faci acolo pe loc, sub masă? Fii sincer, că te simt dacă minți, mânca-me-ai penisul.Nu numai că știe umor, dar joacă și sport: 5000 m cu straponul în cur și săritura în prajină, cu botu'. 3 Link spre comentariu
genovese Reputație: -418 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:NY Oras:NY Partajează Postat Aprilie 6, 2017 Tu ai un fel de priapismo-retard mental sever. Nu te mai imbraca de la Zara. Fă proasto, ți-am mai zis că hainele de pe mine fac cât câștigi tu în 4 luni (inclusiv bacșisul). Link spre comentariu
genovese Reputație: -418 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:NY Oras:NY Partajează Postat Aprilie 6, 2017 Nu numai că știe umor, dar joacă și sport: 5000 m cu straponul în cur și săritura în prajină, cu botu'. E doar un ospătar homosexual pasiv, nimic mai mult. Refulează și el aici pe forum că în viața reală nu poate. Totuși am o dilemă cu bulangii, ăștia gay cum se simt între ei în public? E ceva de genul nemuritorilor din Highlander sau se depistează după parfumul de femeie pe care îl folosesc? 2 4 Link spre comentariu
khunmiskin Reputație: -2 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:Krung Thep Oras:Krung Thep Partajează Postat Aprilie 6, 2017 Fă proasto, ți-am mai zis că hainele de pe mine fac cât câștigi tu în 4 luni (inclusiv bacșisul).Tu esti, bre, diavolul de la Zara! ))) Link spre comentariu
khunmiskin Reputație: -2 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:Krung Thep Oras:Krung Thep Partajează Postat Aprilie 6, 2017 E doar un ospătar homosexual pasiv, nimic mai mult. Refulează și el aici pe forum că în viața reală nu poate. Totuși am o dilemă cu bulangii, ăștia gay cum se simt între ei în public? E ceva de genul nemuritorilor din Highlander sau se depistează după parfumul de femeie pe care îl folosesc? Termenul corect este a defula, trepanato. Link spre comentariu
genovese Reputație: -418 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:NY Oras:NY Partajează Postat Aprilie 6, 2017 Tu esti, bre, diavolul de la Zara! ))) Eu sunt diavolul de la tine din gât, pasivule. 1 4 Link spre comentariu
genovese Reputație: -418 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:NY Oras:NY Partajează Postat Aprilie 6, 2017 Termenul corect este a defula, trepanato. Zi să te piși în cur 1 4 Link spre comentariu
khunmiskin Reputație: -2 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:Krung Thep Oras:Krung Thep Partajează Postat Aprilie 6, 2017 Eu sunt diavolul de la tine din gât, pasivule.Hai, "defuleaza-ti" suferinta. Cum ai stat tu, ascunsa pe forum. Link spre comentariu
khunmiskin Reputație: -2 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:Krung Thep Oras:Krung Thep Partajează Postat Aprilie 6, 2017 Bre, genoveazo, postezi cam mult la topicul "sunt indragostita de pula". )))) Link spre comentariu
genovese Reputație: -418 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:NY Oras:NY Partajează Postat Aprilie 6, 2017 Hai, "defuleaza-ti" suferinta. Cum ai stat tu, ascunsa pe forum. Aia care suferă ești tu, proastă mică. Singura mea problemă cu tine și cu încă vreo 3-4 de p-aici este că nu suport homosexualii. În rest mi se rupe pula de tine. Case closed! 2 4 Link spre comentariu
khunmiskin Reputație: -2 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:Krung Thep Oras:Krung Thep Partajează Postat Aprilie 6, 2017 Aia care suferă ești tu, proastă mică. Singura mea problemă cu tine și cu încă vreo 3-4 de p-aici este că nu suport homosexualii. În rest mi se rupe pula de tine. Case closed!Venind de la un transexualo-asexuat este aproape o lauda. Link spre comentariu
genovese Reputație: -418 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:NY Oras:NY Partajează Postat Aprilie 6, 2017 Bre, genoveazo, postezi cam mult la topicul "sunt indragostita de pula". )))) Asta e o tentativă eșuată de glumă sau chiar ești proastă? Acolo fac conversație cu altă curvă ca tine dar aia posedă vagin. 1 4 Link spre comentariu
genovese Reputație: -418 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:NY Oras:NY Partajează Postat Aprilie 6, 2017 Venind de la un transexualo-asexuat este aproape o lauda. Mai porți tanga? Sugaciule Link spre comentariu
khunmiskin Reputație: -2 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:Krung Thep Oras:Krung Thep Partajează Postat Aprilie 6, 2017 Asta e o tentativă eșuată de glumă sau chiar ești proastă? Acolo fac conversație cu altă curvă ca tine dar aia posedă vagin.Nu e gluma.De-ar fi.E realitate. Respira usor intre postari...ok? Link spre comentariu
khunmiskin Reputație: -2 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:Krung Thep Oras:Krung Thep Partajează Postat Aprilie 6, 2017 Mai porți tanga? SugaciuleNu.Tu? ))) Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 6, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Aprilie 6, 2017 Asta e o tentativă eșuată de glumă sau chiar ești proastă? Acolo fac conversație cu altă curvă ca tine dar aia posedă vagin. de unde stii?? ai controlat-o???? niciodata sa nu te increzi in aparente Link spre comentariu
genovese Reputație: -418 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:NY Oras:NY Partajează Postat Aprilie 6, 2017 Nu e gluma.De-ar fi.E realitate. Respira usor intre postari...ok? Marș că deja mă plictisești, ești penibilă. Link spre comentariu
genovese Reputație: -418 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:NY Oras:NY Partajează Postat Aprilie 6, 2017 de unde stii?? ai controlat-o???? niciodata sa nu te increzi in aparente Adică e posiibl să ai penis? Șșșșș taci dracu că dacă află miskin îți dă PM să-i dai poze cu el. 1 4 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum