genovese Reputație: -418 Postat Aprilie 7, 2017 Oras:NY Oras:NY Partajează Postat Aprilie 7, 2017 Clar... Mersi, consider gestul tau ca fiind intr-un fel..... ca un vot de incredere! Nu mai contează ce gândesti tu...Si ce legatura are gestul defensiv cu imaginatia bogata pe care te lauzi ca o ai? In primul rand... imaginatia nu este un simplu uz de informație! Si in al doilea rand... nu stiu, spune tu! Logica te duce din punctul A in punctul B. Imaginația te va duce oriunde... - Albert Einstein 2 4 Link spre comentariu
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Aprilie 7, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Partajează Postat Aprilie 7, 2017 Logica te duce din punctul A in punctul B. Imaginația te va duce oriunde... - Albert EinsteinUmil as mai completa pe nenea ala cu limba scoasa....si prafurile te duc in univers! Se poate si cu pastile. 1 Link spre comentariu
genovese Reputație: -418 Postat Aprilie 7, 2017 Oras:NY Oras:NY Partajează Postat Aprilie 7, 2017 IMG_7786.PNG Să le porți sănătoasă, te prinde bine. Vezi cum asortezi și poșeta. 3 4 Link spre comentariu
genovese Reputație: -418 Postat Aprilie 7, 2017 Oras:NY Oras:NY Partajează Postat Aprilie 7, 2017 Umil as mai completa pe nenea ala cu limba scoasa....si prafurile te duc in univers! Se poate si cu pastile. Pastilele nu sunt bune. Doar baking soda merită banii. Link spre comentariu
genovese Reputație: -418 Postat Aprilie 7, 2017 Oras:NY Oras:NY Partajează Postat Aprilie 7, 2017 Doar 4000 € costa un pelerinaj al lui picon pe la toate azilele din Romania? Fără caterincă, nu înțeleg de ce ți s-a pus pata pe el în halul ăsta. 3 4 Link spre comentariu
genovese Reputație: -418 Postat Aprilie 7, 2017 Oras:NY Oras:NY Partajează Postat Aprilie 7, 2017 futacioasa mica, m-as duce dar nu mai am loc asa ca tot pe tine fut Bre, ai și uitat cum se face. Ultima oară când ai avut parte de sex a fost când Hagi încă juca la națională. 3 4 Link spre comentariu
genovese Reputație: -418 Postat Aprilie 7, 2017 Oras:NY Oras:NY Partajează Postat Aprilie 7, 2017 Saracu genovesse! Nu mai are scapare. Mamaia visează la pula mea dar nu am luat-o razna să fut babe cu un picior în groapă. Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Aprilie 7, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Aprilie 7, 2017 Te-ai făcut Mare Preoteasa? Ma asteptam sa sară duhul cel bun, sa il trimiți pe el sa-mi zica aceasta... că eu tot nu m-am lămurit cu clonele si am impresia ca am facut confuzie. Pipilica duhul... cati sunt, mai exact?Apropo de acest subiect... ieri am jucat un joc pe facebook si nu am inteles niste cuvinte in franceza. Si nu stiam ce sa cred... 😅Tu ce crezi ca zic ăstia in text, că eu inteleg franceza... dar chiar asa!?Cică... personalitati multiple, doar pentru ca mi-a picat culoarea rosie!Nu inteleg... iata textul: Link spre comentariu
khunmiskin Reputație: -2 Postat Aprilie 7, 2017 Oras:Krung Thep Oras:Krung Thep Partajează Postat Aprilie 7, 2017 Fără caterincă, nu înțeleg de ce ți s-a pus pata pe el în halul ăsta.La fel as intreba si eu, cum se face ca ai stat atâta timp, pitit si refuland, iar apoi, cont cu 1000 postari la foc automat, dintre care vreo 20 consecutive indreptate spre mine. Repet, daca vrei sa te bag in seama, posteaza de pe contul consacrat.Daca nu : Link spre comentariu
genovese Reputație: -418 Postat Aprilie 7, 2017 Oras:NY Oras:NY Partajează Postat Aprilie 7, 2017 Ma asteptam sa sară duhul cel bun, sa il trimiți pe el sa-mi zica aceasta... că eu tot nu m-am lămurit cu clonele si am impresia ca am facut confuzie. Pipilica duhul... cati sunt, mai exact?Apropo de acest subiect... ieri am jucat un joc pe facebook si nu am inteles niste cuvinte in franceza. Si nu stiam ce sa cred...Tu ce crezi ca zic ăstia in text, că eu inteleg franceza... dar chiar asa!?Cică... personalitati multiple, doar pentru ca mi-a picat culoarea rosie!Nu inteleg... iata textul: Ce pula mea zice acolo că la ora de franceză eram la baie și fumam. Eu știu doar engleză, olandeză și țigănească varianta ursar. 3 4 Link spre comentariu
khunmiskin Reputație: -2 Postat Aprilie 7, 2017 Oras:Krung Thep Oras:Krung Thep Partajează Postat Aprilie 7, 2017 Pe mine m-ai convins. Rujatule, din astia porti tu. La cererea clientilor.Sus pe capota BMW-ului sa te vad. 1 Link spre comentariu
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Aprilie 7, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Partajează Postat Aprilie 7, 2017 Ce pula mea zice acolo că la ora de franceză eram la baie și fumam. Eu știu doar engleză, olandeză și țigănească varianta ursar.Pai nici ea nu intelege decat ca e ceva cu focu si personalitati multiple si aici se regaseste ea. 1 Link spre comentariu
genovese Reputație: -418 Postat Aprilie 7, 2017 Oras:NY Oras:NY Partajează Postat Aprilie 7, 2017 La fel as intreba si eu, cum se face ca ai stat atâta timp, pitit si refuland, iar apoi, cont cu 1000 postari la foc automat, dintre care vreo 20 consecutive indreptate spre mine. Repet, daca vrei sa te bag in seama, posteaza de pe contul consacrat.Daca nu : Dă-te-n penisul meu că îți dau valoare că te bag în seamă. De obicei tu ești obișnuit să fi băgat în pulă. Ieri ziceai de justlove că face neprotejat și că pula mea. Dar tu cum o faci cu turiștii homosexuali? 2 4 Link spre comentariu
genovese Reputație: -418 Postat Aprilie 7, 2017 Oras:NY Oras:NY Partajează Postat Aprilie 7, 2017 Pai nici ea nu intelege decat ca e ceva cu focu si personalitati multiple si aici se regaseste ea. Ea inca nu s-a regasit in nimic. E in cautare Link spre comentariu
khunmiskin Reputație: -2 Postat Aprilie 7, 2017 Oras:Krung Thep Oras:Krung Thep Partajează Postat Aprilie 7, 2017 Dă-te-n penisul meu că îți dau valoare că te bag în seamă. De obicei tu ești obișnuit să fi băgat în pulă. Ieri ziceai de justlove că face neprotejat și că pula mea. Dar tu cum o faci cu turiștii homosexuali?Replici de pusti cordit. Aveti Zara la Oradea? 1 Link spre comentariu
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Aprilie 7, 2017 Partajează Postat Aprilie 7, 2017 Sus pe capota BMW-ului sa te vad.Pune 2 poze. Una de zi, cu tine cu mopul si cu sortul de ospatar, apoi pune una de seara, cu tine rujat, apoi imi pun selfie, Z-etul pe orice zi vrei tu, bmw si tot ce mai vrei tu. 3 Link spre comentariu
genovese Reputație: -418 Postat Aprilie 7, 2017 Oras:NY Oras:NY Partajează Postat Aprilie 7, 2017 Replici de pusti cordit. Aveti Zara la Oradea? Te avem pe tine la Oradea, pe centură. 30 de lei muia Cu tine nu pot avea alte replici decât de genul ăsta. Nu meriți mai mult, târfă mică. Plus că ai frustrări masive legate de situația ta materială. Săracii ca tine semnalizează de la 3 colțuri. Dacă ești cuminte îți trimit eu niște bani să îți iei ceva frumos, bulangiule. 3 4 Link spre comentariu
khunmiskin Reputație: -2 Postat Aprilie 7, 2017 Oras:Krung Thep Oras:Krung Thep Partajează Postat Aprilie 7, 2017 Pune 2 poze. Una de zi, cu tine cu mopul si cu sortul de ospatar, apoi pune una de seara, cu tine rujat, apoi imi pun selfie, Z-etul pe orice zi vrei tu, bmw si tot ce mai vrei tu.Asta mică, ai probleme cu memoria.Parca eu solicitasem primul asemenea acte de amiciție. 1 Link spre comentariu
khunmiskin Reputație: -2 Postat Aprilie 7, 2017 Oras:Krung Thep Oras:Krung Thep Partajează Postat Aprilie 7, 2017 Te avem pe tine la Oradea, pe centură. 30 de lei muia Cu tine nu pot avea alte replici decât de genul ăsta. Nu meriți mai mult, târfă mică. Plus că ai frustrări masive legate de situația ta materială. Săracii ca tine semnalizează de la 3 colțuri. Dacă ești cuminte îți trimit eu niște bani să îți iei ceva frumos, bulangiule.Sunt langa Western Union.Trimite si mie de un somtam. Ori esti barbat si te prezinti.Ori : 1 Link spre comentariu
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Aprilie 7, 2017 Partajează Postat Aprilie 7, 2017 Asta mică, ai probleme cu memoria.Parca eu solicitasem primul asemenea acte de amiciție.Stii cum e? Domnisoarele inainte! Posibil sa te plac apoi. Hai, baga pozele. 3 Link spre comentariu
genovese Reputație: -418 Postat Aprilie 7, 2017 Oras:NY Oras:NY Partajează Postat Aprilie 7, 2017 Sunt langa Western Union.Trimite si mie de un somtam. Ori esti barbat si te prezinti.Ori : Îți iau fața-n pulă. Poza de la clincă e de la ultima ta vizită? Ți-ai strâmtat și găoaza sau doar ai mai tăiat din labii? Stai acolo că-ți trimit acum bani să-ți iei o rochie frumoasă că pantofi văd că deja ai. Nu mai visa la Louboutin că nu e loc. 2 4 Link spre comentariu
khunmiskin Reputație: -2 Postat Aprilie 7, 2017 Oras:Krung Thep Oras:Krung Thep Partajează Postat Aprilie 7, 2017 Asta mică(va hotarati voi, care e), ma duc sa beau un pahar de vin alb. Stati de sase. Link spre comentariu
genovese Reputație: -418 Postat Aprilie 7, 2017 Oras:NY Oras:NY Partajează Postat Aprilie 7, 2017 Asta mică(va hotarati voi, care e), ma duc sa beau un pahar de vin alb. Stati de sase. Iar bei vin de Cataluña d-ăla sub 10 euro sticla? Talent! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 7, 2017 Partajează Postat Aprilie 7, 2017 Ma asteptam sa sară duhul cel bun, sa il trimiți pe el sa-mi zica aceasta... că eu tot nu m-am lămurit cu clonele si am impresia ca am facut confuzie. Pipilica duhul... cati sunt, mai exact?Apropo de acest subiect... ieri am jucat un joc pe facebook si nu am inteles niste cuvinte in franceza. Si nu stiam ce sa cred...Tu ce crezi ca zic ăstia in text, că eu inteleg franceza... dar chiar asa!?Cică... personalitati multiple, doar pentru ca mi-a picat culoarea rosie!Nu inteleg... iata textul: Prea-cinstit sa fiu cu tine,la franceză m-ai prins! Dar îl am pe Maestrul Banciu,e...Maestru.Duhul Francez. Dar totuși am reușit sa-mi dau seama de rezultat.Rosu e culoarea pasiunii. Ai picat la "tzanc " vorba lui Bilbo Părintele nu e decât unul singur. Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 7, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Aprilie 7, 2017 Sunt impresionat, atât de educația, pe care ai primit-o, cât și de faptul ca un mocofan libidinos cu camasa de proletar mi se adreseaza cu Napoleon.Desi as fi preferat Adenauer.Esti un Goebbels al prostiei.Nu e vina mea că nu ai inteles ghilimelele, scapete! Suge-o în continuare, poponarule! Oricum, mai jos decât ai ajuns, nu cred se putea. Auzi, să te aliezi cu proxeneții moldovencelor ălora, adevărat grup infracțional, doar pentru că ai tu o ură bolnăvicioasă pentru mine! Ești jos, coaie, ești jalnic! Ai înțeles bă, "Adenauere"? Vai de cozonacul tău, de jigodie! 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum