Sari la conținut

Cel mai trist user

Vizitator ana paraschiv

Postări Recomandate

• Oras:Krung Thep

Nu e vina mea că nu ai inteles ghilimelele, scapete! Suge-o în continuare, poponarule! Oricum, mai jos decât ai ajuns, nu cred se putea. Auzi, să te aliezi cu proxeneții moldovencelor ălora, adevărat grup infracțional, doar pentru că ai tu o ură bolnăvicioasă pentru mine! Ești jos, coaie, ești jalnic!

Ai înțeles bă, "Adenauere"? Vai de cozonacul tău, de jigodie!

Pune, te rog frumos, un emoticons.

Sa stiu si eu, ca esti bine.

post-232224-0-84330700-1491552638_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri

Pune, te rog frumos, un emoticons.

Sa stiu si eu, ca esti bine.

Ce emoticon să mai pun, bă? Moralule și legalule, nu îți dai seama că ajuți niște infractori? Că, forțând un pic nota, ești într-un fel, complice? Jigodie penală! Suge-o și dispari!

P.S. Eu sunt bine, tu se pare că nu prea.

• Like 4
Link spre comentariu

Ce emoticon să mai pun, bă? Moralule și legalule, nu îți dai seama că ajuți niște infractori? Că, forțând un pic nota, ești într-un fel, complice? Jigodie penală! Suge-o și dispari!

P.S. Eu sunt bine, tu se pare că nu prea.

Eu?

Never been better.

Tu?

post-232224-0-83811000-1491553714_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Oras:fara
  • Oras:fara

Sa ma ia Han Tătar, imi da sifilitica la minusuri, cu aceeasi viteza, cu care a imbolnavit de boli venerice nefericitii, care au luat-o in 2015, cand a primit Oscar.

sa te ia hingheri sa te duca inapoi in canal , te oftici de minusuri sau ce ruju tau tot plangi atata, vezi ca iti curge rimelu :laugh2

• Like 5
  • Minus 7
Link spre comentariu
Vizitator stau de sase
Reputație: 0

Kinuitu' stie pe de rost versurile alea "domnisoara, domnisoara, ce program ai diseara?", doar le aude zilnic. Da' in asiatica'. La noi, transexualii nu sunt bine vazuti, dar si asa, kinuitu' ar fi number one.

• Like 5
Link spre comentariu

Eu?

Never been better.

Tu?

Normal! Doar ești complice moral cu proxeneții și traficanții de carne vie! Dispari bă, tiptil și apoi aruncă-te in mare! Penalule!
  • Like 4
Link spre comentariu

Ce fac pe PM, parca era doar inoportun?

Când pleci din Bucuresti?

Mă refer strict la intervențiile tale pe acel topic. Intervenții in care atacandu- mă pe mine, te situezi de partea infractorilor. În rest, oportun sau nu, faci ce vrei! Dar trebuie să-ți și asumi consecințele.
  • Like 2
Link spre comentariu

Mă refer strict la intervențiile tale pe acel topic. Intervenții in care atacandu- mă pe mine, te situezi de partea infractorilor. În rest, oportun sau nu, faci ce vrei! Dar trebuie să-ți și asumi consecințele.

Daca cumva te temi, ca te vor trafica si pe tine, porti peruca si-ti vopsesti tacalia roz?

:)

Dar nu inteleg, de ce esti asa de suparat, din moment ce activitatea ta pe nimfomane.com a insemnat doar servicii de advertising pro bono pentru alti pesti.

In alta ordine de idei, sa ma scutesti de afirmatii sententioase, gen "sa suporti consecintele", ca nu functioneaza si, sa nu uit :

post-232224-0-28750000-1491557961_thumb.jpg

• Minus 1
Link spre comentariu

Daca cumva te temi, ca te vor trafica si pe tine, porti peruca si-ti vopsesti tacalia roz?

Dar nu inteleg, de ce esti asa de suparat, din moment ce activitatea ta pe nimfomane.com a insemnat doar servicii de advertising pro bono pentru alti pesti.

In alta ordine de idei, sa ma scutesti de afirmatii sententioase, gen "sa suporti consecintele", ca nu functioneaza si, sa nu uit :

Dovedești încă o dată, că prostia, îți este cel puțin la fel de mare ca mârșăvia. Dacă me-am lua după afirmațiile tale, toți am fi vinovați și practic, acuzi pe toți userii. În demența ta, nu-ți dai seama de penibilul afirmațiilor tale și îi antagonizezi ... pentru a câta oară? pe toți.

În altă ordine de idei, nu te scutesc deloc, va trebui să plătești odată și-odată!

În concluzie, apărător și complice al proxeneților, topește-te ușor dispari de undr ai venit!

Vaya con Dios!

• Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu

Dovedești încă o dată, că prostia, îți este cel puțin la fel de mare ca mârșăvia. Dacă me-am lua după afirmațiile tale, toți am fi vinovați și practic, acuzi pe toți userii. În demența ta, nu-ți dai seama de penibilul afirmațiilor tale și îi antagonizezi ... pentru a câta oară? pe toți.

În altă ordine de idei, nu te scutesc deloc, va trebui să plătești odată și-odată!

În concluzie, apărător și complice al proxeneților, topește-te ușor dispari de undr ai venit!

Vaya con Dios!

Bre, tu esti idem Trump.

Daca nu-ti convine ceva, ca ala, fake news.

Nu stiu, unde ai citit tu pe topicul respectiv, ca s-ar fi prezentat unul drept proxenet si ca eu i-as fi luat apărarea, dar, P :) :) A mea, daca e, cum zici tu, il angajez pe Mateuț.

Pana la proces, ia sa nu crapi :

post-232224-0-94240700-1491562165_thumb.jpg

Link spre comentariu

Bre, tu esti idem Trump.

Daca nu-ti convine ceva, ca ala, fake news.

Nu stiu, unde ai citit tu pe topicul respectiv, ca s-ar fi prezentat unul drept proxenet si ca eu i-as fi luat apărarea, dar, P :) :) A mea, daca e, cum zici tu, il angajez pe Mateuț.

Pana la proces, ia sa nu crapi :

Deja sunt satul de victimizarea asta a ta, bre Corrado Cattani al nimfomanelor.

Fii barbat si accepta consecințele.

Începe să îți cam tremure târtița, este? Te justifici, explici ... Fii bărbat, flaușatule și acceptă și factura! Poți să o angajezi pe fata lui Mateuț, arată bine și vorbește lumea că o și suge bine.

#complicealinfractorilor

Să nu uit: sugi pula!

Link spre comentariu

Gogule, e deja vu, lasă-ne acum.Esti cu morcovu-n fund de azi dimineața si acum incepi sa zbieri, intr-o incercare jenanta de a masca.

Nici fluviul Gange nu e mai linistit ca mine.

Tu ce ai fost, bre, când trompetistu' Trollescoviciulos a facut figura aia?

Stai bland, ca, dupa cum am zis, te cumpar, te vand si rascumpar, apoi te vand iarasi, pe la toate casele de batrani din Romania, ca intr-un simulacru de program de protectie al martorilor, bai Don Quijote.

Si imi raman si bani de factura pentru Mateuț.

Asta vei face, ca siguranta:

Să nu uit: sug pula!

Link spre comentariu

Gogule, e deja vu, lasă-ne acum.Esti cu morcovu-n fund de azi dimineața si acum incepi sa zbieri, intr-o incercare jenanta de a masca.

Nici fluviul Gange nu e mai linistit ca mine.

Stai bland, ca, dupa cum am zis, te cumpar, te vand si rascumpar, apoi te vand iarasi, pe la toate casele de batrani din Romania, ca intr-un simulacru de program de protectie al martorilor, bai Don Quijote.

Si imi raman si bani de factura pentru Mateuț.

Asta vei face, ca siguranta:

Ești nervos și temător? Coclitule!

Auzi la el sărăcia, sclavul! Cumperi și vinzi pe dracu', băi cârpă-n cur! Nu ai înțeles ce spuneam eu, este?

Si da, asta faci: sugi pula!

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni

Manca-mi-ai din ce-oi revarsa diseara :laugh2 

Gheristule, incearca sa fii original...hotule de replici, care esti tu hot :laugh2 

• Like 3
  • Minus 14
Link spre comentariu

Iar?????

Ai belit belengherul.
Am 200 postari.
Am trimis poza ta aleia de la testate.

Sa-ti iei peruca si sa-ti vopsesti tacalia roz.

Miskin, pretenash iti recomand sa nu mai intri pe facebook si pe nimfo, chiar si cu vpn, sa faci misto de oameni. Dar asta pentru data viitoare, acum fapta e consumata. Continua pe linia asta si intro zi am sa fac fericiti toti baietii astia. Nu, nu te gandi la prostii. Gandeste-te doar la tine. Daca o sa trec peste anumite prejudecati dar si peste sila, am sa-mi pun si eu poza cu tine la avatar. Frumos sau urat, asta o sa decida publicul.

Hala Madrid.

• Like 2
Link spre comentariu

Iar?????

Ai belit belengherul.

Am 200 postari.

Am trimis poza ta aleia de la testate.

Sa-ti iei peruca si sa-ti vopsesti tacalia roz.

Miskin, pretenash iti recomand sa nu mai intri pe facebook si pe nimfo, chiar si cu vpn, sa faci misto de oameni. Dar asta pentru data viitoare, acum fapta e consumata. Continua pe linia asta si intro zi am sa fac fericiti toti baietii astia. Nu, nu te gandi la prostii. Gandeste-te doar la tine. Daca o sa trec peste anumite prejudecati dar si peste sila, am sa-mi pun si eu poza cu tine la avatar. Frumos sau urat, asta o sa decida publicul.

Hala Madrid.

Acum sunt la Vaslui, dar am vpn de Bangkok.

Pe FB am mai multi followers decât Cristiano Runaldu.

Link spre comentariu

Ești nervos și temător? Coclitule!

Auzi la el sărăcia, sclavul! Cumperi și vinzi pe dracu', băi cârpă-n cur! Nu ai înțeles ce spuneam eu, este?

Si da, asta faci: sugi pula!

Da...Foarte.

Pentru sanatatea ta.Un emoticons, ceva?

post-232224-0-23660900-1491565586_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...