Sari la conținut

Sunt indragostita de pula

Postări Recomandate

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Esti rau

Daca si in gura fetei sta asa as recomanda o vizita la urolog. Mie genul asta de instrument lasa impresia ca nu e curat sub piele, deci e mai bine cu prezervativ.

Esti curajos insa.

Postat

Daca si in gura fetei sta asa as recomanda o vizita la urolog. Mie genul asta de instrument lasa impresia ca nu e curat sub piele, deci e mai bine cu prezervativ.

Esti curajos insa.

Si infloreste , chestia cu circumcisu nu stiu ce sa fac .
Postat

Nu e neaparat necesar, du-te sa dea parerea un medic, e mai ok

• Like 1
Vizitator ana paraschiv
Reputație: 0
Postat

Ca tot vorbim de pizda si purtatoarele lor am zis ca nu ar strica sa vedem si ceva pula.

O pula frumos conturata si dimensionata sa-ti stea la dispozitie atunci cand ai nevoie, flatandu-ti feminitatea pana in strafunduri :D

Iar purtatorul ei , un adevarat fiu al lui Adonis...mmm ... sa te faca sa tremuri de excitare doar zarindu-l

Hai, baieti! Masurati-va "puterile"

Eu am primit niste poze, vrei sa le vezi ? Le pun aici sau vrei mesaj personal? :))))))

• Like 6
  • Minus 3
  • Oras:p'aci deocamdata
  • Oras:p'aci deocamdata
Postat

Eu am primit niste poze, vrei sa le vezi ? Le pun aici sau vrei mesaj personal? :))))))

daca ai curaj posteaza-le aici

Vizitator ana paraschiv
Postat

daca ai curaj posteaza-le aici

Publica-le doar pe cele care nu ti-au placut.

:laugh2  :laugh2  :laugh2

Vizitator ana paraschiv
Postat

daca posesorul/posesorii pulii iti permite/permit, pune-le :D... ne delectam si noi cu ceva frumos si de ce nu, poate bagam si niste note =))

Stai ashea sa verific.

:laugh2

• Like 5
  • Minus 3
  • Oras:Ambasada Somaliei
  • Oras:Ambasada Somaliei
Postat

Stai ashea sa verific.

:laugh2

an vrut si io satz trimit o poza dar nus de ce nu pot . nai vra sa o vezi pa viu ?

Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Inainte sa le postezi aratale pizda sa înflorească si ele!

* arată-le...

Analfabetule!

• Like 5
  • Minus 2
Postat

Iar ai pus botul,acum doar ai lins o

:atm

• Like 2
  • Minus 2
Postat

* arată-le...

Analfabetule!

"Trăiți-ar", ești penibil!

Agramatul forumului are tupeul mizerabil să afirme despre altul că este analfabet  :laugh2

"ceavetz" ,,,,,,,, " fey" ,,,,,,,,,, "de loc",,,,,,,,,,,,,, "raspunde-ti"   ,,,,,,,,,,  "io"

AGRAMATULE!  Analfabet înseamnă altceva...

• Like 1
Postat

"Trăiți-ar", ești penibil!

Agramatul forumului are tupeul mizerabil să afirme despre altul că este analfabet  :laugh2

"ceavetz" ,,,,,,,, " fey" ,,,,,,,,,, "de loc",,,,,,,,,,,,,, "raspunde-ti"   ,,,,,,,,,,  "io"

AGRAMATULE!  Analfabet înseamnă altceva...

Sugemiai pula! Și masajul pulii să se uite.
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

dragoste platonica? cu poze? ce dragut  :lol:   seamana cu 

http://familie-relatii.acasa.ro/dragoste-50/relatia-platonica-cum-functioneaza-155370.html

,,Despre acest gen de relatii se vorbeste de foarte multa vreme, iar dispute vor exista intotdeauna, insa in principiu acestea pot avea doua doua finaluri: pot crea o serie de frustrari care vor exista pe termen lung sau pot duce la relatii bazate in primul rand pe incredere, respect si foarte multa iubire sincera.O relatie platonica poate fi definita destul de simplu ca fiind o relatie intre doua persoane de sex opus, desfasurata fara sa aiba loc relatii intime sau sentimente de iubire. 

Citeste mai multe pe: http://familie-relatii.acasa.ro/dragoste-50/relatia-platonica-cum-functioneaza-155370.html#ixzz4gnrb8mbb

Postat

Sugemiai pula! Și masajul pulii să se uite.

Tot grobian? Nivelul de grobianism ar trebui să fie invers proporțional cu vârsta. Se pare că e doar o iluzie. 

Ești pederast? Pe tot forumul ți-ai expus dorința de a face sex oral cu bărbați. Nu că ar fi vreo problemă să fii, dar nu am atracție față de bărbați. Încearcă-ți norocul cu un lacheu.

• Like 1
Postat

Tot grobian? Nivelul de grobianism ar trebui să fie invers proporțional cu vârsta. Se pare că e doar o iluzie. 

Ești pederast? Pe tot forumul ți-ai expus dorința de a face sex oral cu bărbați. Nu că ar fi vreo problemă să fii, dar nu am atracție față de bărbați. Încearcă-ți norocul cu un lacheu.

Îmi place să mă piș pe din ăștia ca tine. Pe trolli idioți, pe hateri cretini. Probleme? 

Marș în p.m.!

Vizitator sarlatanu
Postat

Ca tot vorbim de pizda si purtatoarele lor am zis ca nu ar strica sa vedem si ceva pula.

O pula frumos conturata si dimensionata sa-ti stea la dispozitie atunci cand ai nevoie, flatandu-ti feminitatea pana in strafunduri :D

Iar purtatorul ei , un adevarat fiu al lui Adonis...mmm ... sa te faca sa tremuri de excitare doar zarindu-l

Hai, baieti! Masurati-va "puterile"

Io m am gândit. Pun poza cu pula dacă promiti ca Îți faci o poza când pupi monitorul cu pula mea pe fundal.Am zis.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...