Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 13, 2017 Postat Mai 13, 2017 sa revenim la ce imi place mie La pulă,zici? )
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 13, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Mai 13, 2017 La pulă,zici? ) corect!
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 13, 2017 Postat Mai 13, 2017 corect!Vezi? Sa nu zici ca nu știu Eu! )
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Mai 13, 2017 Postat Mai 13, 2017 La pulă,zici? ) corect! Ia stati putin sa ne intelegm cu anonna. Fata, la ce ii spui tu "pula" ???? ))
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 13, 2017 Postat Mai 13, 2017 Ia stati putin sa ne intelegm cu anonna. Fata, la ce ii spui tu "pula" ???? )) La pulă-n pula meaSau a ta,ca p-a ta o caută -n jpeg p-aicisha 1
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Mai 13, 2017 Postat Mai 13, 2017 Stai ma, ca nu-i asa. Se spune ca unu' si-a luat nevasta dubioasa.Cum sa faca el sa o prinda ca a fost curva sau nu. Isi spune el : Ii arat pula si o intreb ce este. Daca spune ca este penis, inseamna ca este fata cuminte. Daca spune ca e pula, inseamna ca e curva da-o-n pula mea.zis si facut.Ii arata asta pula si o intreba: nevasta, ce e asta ? PENIS, raspunde nevasta.Uhhhhh, ce bucuros sunt, credeam ca spui ca este pula.La care nevasta raspunde : barbate, asta este penis, pula e mai mare. 3 7
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 13, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Mai 13, 2017 Vezi? Sa nu zici ca nu știu Eu! ) ca un guru
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 13, 2017 Postat Mai 13, 2017 Stai ma, ca nu-i asa. Se spune ca unu' si-a luat nevasta dubioasa.Cum sa faca el sa o prinda ca a fost curva sau nu. Isi spune el : Ii arat pula si o intreb ce este. Daca spune ca este penis, inseamna ca este fata cuminte. Daca spune ca e pula, inseamna ca e curva da-o-n pula mea.zis si facut.Ii arata asta pula si o intreba: nevasta, ce e asta ? PENIS, raspunde nevasta.Uhhhhh, ce bucuros sunt, credeam ca spui ca este pula.La care nevasta raspunde : barbate, asta este penis, pula e mai mare.'ai zi mai bine ca n-a încăput în poză, trebuia aparat da osuta da megapixeli )
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 13, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Mai 13, 2017 Ia stati putin sa ne intelegm cu anonna. Fata, la ce ii spui tu "pula" ???? )) te-as face de ras daca ai afla
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 13, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Mai 13, 2017 Nu-s fata io guru.... asa am avut impresiunea 'ai zi mai bine ca n-a încăput în poză, trebuia aparat da osuta da megapixeli ) cred ca tu ai zarit ceva
picon Reputație: 1046 Postat Mai 13, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 13, 2017 Să iese Afriq la joc!😂
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 13, 2017 Postat Mai 13, 2017 asa am avut impresiunea cred ca tu ai zarit ceva Nu-mi plac femeile în juru meu Doar deasupra și suPt mine
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 13, 2017 Postat Mai 13, 2017 Să iese Afriq la joc!Din ce știu,face poza cu Hubble )
obsedatul Reputație: -2024 Postat Mai 13, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Mai 13, 2017 E doar o legenda urbana... 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum