Vizitator Josep_Guardiola Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2013 Postat Februarie 2, 2013 În pântecul lu' Cory se aflau trei bebeluşi (Picon, Afriq, Josep Guardiola) care discutau ce aveau să se facă atunci când aveau să crească mari. Picon zice:- Eu vreau să fiu instalator.Afriq si Guardiola râd de el şi-l întreaba de ce vrea să se facă instalator.- Ca să pot repara ţevile de-aici, sunt cam multe scurgeri, răspunde Picon.- Eu vreau să fiu electrician, zice Afriq.Picon si Guardiola au crezut că asta e ridicol şi l-au întrebat de ce vrea să devina electrician:- Ca să fac lumină aici, e cam întuneric, răspunde Afriq.Josep Guardiola zice si el:- Eu vrea să mă fac boxer.Afriq si Picon încep să râdă şi o ţin aşa vreo cinci minute, după care întreabă:- De ce vrei să fii boxer?- Ca să-l bat pe tipul ăla chel care tot intră aici şi ne scuipă, răspunde Guardiola.
Vizitator Cory Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2013 Postat Februarie 2, 2013 Xenia se duce la manastire si cere insistent sa vorbeasca cu maica stareta.- Ce e, fata mea?- Maica stareta,trebuie sa ma ajuti.Am pacatuit foarte tare si vreau ca Dumnezeu sa-mi ierte pacatele.Ce sa fac?- Dar ce s-a intamplat,fata mea?- Maica sterata,m-au f...t 50 de barbati timp de o saptamana.Ce sa fac ca sa-mi ierte Dumnezeu pacatele?- Fata mea,du-te acasa si bea zeama de la 50 de lamai timp de o saptamana si apoi intoarce-te la mine.- Bine, maica stareta.Iti multumesc foarte mult!Pleaca blonda noastra, bea zeama de la 50 de lamai timp de o saptamana si se intoarce la manastire.- Maica stareta,am facut ce mi-ai spus.Mi-a iertat Dumnezeu pacatele?- Pacatele nu stiu daca ti le-a iertat dar macar ti-a disparut zambetul de satisfactie!
Vizitator Cory Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2013 Postat Februarie 2, 2013 Pep merge la psiholog si ii spune ca nu are deloc succes la femei. Psihologul ii face un set de teste specifice si ii spune: − Pep, tu esti baiat destept, cult, frumos, dar tu ai o problema mare: nu stii sa comunici cu femeile. Uite, iti recomand sa procedezi asa: te duci intr-o discoteca, iti iei o bere si te uiti de jur-imprejur. Cand te hotarasti la o femeie anume, te uiti fix la ea; ea se va simti privita, iti va intoarce privirea si atunci te duci la ea, o intrebi cum o cheama, ce mai face, ce doreste sa bea si de aici totul este usor… Merge Pep la o discoteca, ia o bere si se uita de jur imprejur. Vede o blonda impecabila si o fixeaza cu privirea. Ea se simte privita si ii intoarce privirea. Pep isi zice: − Ar trebui sa ma duc la ea, dar nu pot acum, mai stau putin, mai iau o bere… Cand in sfarsit se hotaraste, brusc blonda se duce la WC. O asteapta Pep la usa 5, 10, 20, 30 min, dupa care se enerveaza si pleaca. Imediat blonda iese din WC, il remarca si il ajunge din urma: − Salut! zice ea − Salut! zice Pep − Pe mine ma cheama Xenia! Pe tine cum te cheama? − Josep Guardiola dar mi se spune Pep! − Ce mai faci, Pep? − Bine… − Bei ceva, Pep? − Mda, o bere. Si Xenia ii cumpara o bere. Se instaleaza o tacere penibila, in care Pep se tot gandea ce sa mai zica… Dupa vreo juma’ de ora de tacere, Pep isi ia inima in dinti si spune: − Si zi asa… te-ai c...t frumoaso?
Vizitator Cory Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2013 Postat Februarie 2, 2013 Se duce Afriq la doctor şi zice: - Domnule doctor, eu sunt dezechilibrat sexual ! - Lasă că pun io diagnosticul, că de-aia sunt doctor. Tu spune-mi numai simptomele! - Păi e simplu domnule doctor! Când mi se scoală… cad pe spate.
Vizitator Cory Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2013 Postat Februarie 2, 2013 Dupa ce a născut nevasta-sa, Oly a întrebat-o pe doctoriţă: - Şi acum, peste cât timp credeţi că vom putea face sex? - În 20 de minute ies din gardă, aşteptaţi-mă în parcare
Vizitator Josep_Guardiola Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2013 Postat Februarie 2, 2013 Cory, las' ca te tin eu minte
Vizitator Cory Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2013 Postat Februarie 2, 2013 Cioco la o bere cu GuestGuest: - Cum pastrati armonia conjugala ? Cioco : -Prin reciprocitate Cand Ramona e nervoasa, eu tac. Si invers : eu tac cand Ramona e nervoasa !
Vizitator euflo96 Reputație: 0 Postat Februarie 3, 2013 Postat Februarie 3, 2013 O tipa frumoasa (blondy de la Timisoara) se duce la vecinul de la etajul 1.Vecinul( Nellu76) ii deschide usa.Tipa zice: -Buna vecine, de abia am ajuns de la slujba si am chef sa ma distrez,sa ma imbat si sa fac sex nebun toata noaptea.....Esti ocupat in seara asta? -Nuuu , nuu.........nu! -Atunci imi tii si mie cainele? Sent from my iPhone using Tapatalk
Vizitator cioco Reputație: 0 Postat Februarie 3, 2013 Postat Februarie 3, 2013 Cory trebuia sa se marite cu INx, numai ca acesta i-a spus ca daca nu eeste fata mare nu o ia.Ganditoare, Cory de duce la doctor pentru a fi iar fata mare, dupa consult doctorul ii spune 10 000 Euro si este ca noua. Aude Cory ca trebuie sa dea atatia bani ii spune doctorului sa o rezolve cu 100 Euro ca este criza. Dupa 5 minute pe masa de operatie doctorul ii spune ca a terminat.Pleca Cory fericita, face nunta,trece cam o spatamana si INx nu poate sa patrunda, asa ca pleaca suparata la spital.- Domnu doctor ce mi-ati facut ca se chinuie sotul zi si noapte si nu intra.- Cory pai de o suta de euro ce puteam sa-ti fac decat sa-ti leg flocii.
Vizitator Cory Reputație: 0 Postat Februarie 3, 2013 Postat Februarie 3, 2013 )) multumesc cioco, dar singurul par pe care l mai am pe corp e podoaba capilara, genele si sprancenele ) asa ca..mai cauta
Vizitator cioco Reputație: 0 Postat Februarie 3, 2013 Postat Februarie 3, 2013 Nici eu nu beau bere cu @guest !
ventrino Reputație: 955 Postat Februarie 3, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Postat Februarie 3, 2013 In padure, Scufita Ramona se intalneste cu Pinocchio-Ventrino. Incep sa se zbenguiasca si Ventrino cade cu nasul sub fustita Scufitei Ramona.- Vai, imi cer scuze ca am nimerit cu nasul tocmai acolo, dar am sa-l scot imediat.- Nu, nu-l scoate, lasa-l acolo, si mai bine spune repede cateva minciuni.
Vizitator barzadoi Reputație: 0 Postat Februarie 3, 2013 Postat Februarie 3, 2013 La începerea anului școlar, Învățătoarea ii întreabă pe elevi ce fapte bune au făcut în timpul vacantei. Toți cu mâinile pe sus, îl alege pe Max_paine: Doamna, eu i-am carat plasele colegei noastre blondyne cand a fost la mall-Da,copii, asta este o fapta buna! Altcineva?! Ia spune tu g2br1l…Doamna,eu am aparat-o de golani pe blondyne. Bravo ,g2br1l ,foarte bine… Asa maideparte cu toata clasa.In fundul clasei,agitat,cu mainile pe sus,AfriqDoamna iritata,il intreaba si pe el: Si tu Afriq, ai facutvreo fapta buna?Da, Doamna, eu am scapat-o pe blondyne de viol !!!Doamna,extrem de surprinsa si impresionata: Copii, asta DA fapta buna! Poti sa ne spui si noua cum ai reusit?Da,Doamna,foarte simplu: Am reusit sa o conving sa se f..a
Afriq Reputație: 1265 Postat Februarie 3, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Februarie 3, 2013 mai tu ma pui la ambitie ???
Vizitator Josep_Guardiola Reputație: 0 Postat Februarie 3, 2013 Postat Februarie 3, 2013 Asistentul de la medicina, Ventrino spune catre studente:-Cine stie sa defineasca organul genital masculin?Maseuza Ramona spune:-Este ca un gentelman pentru ca se ridica de fiecare data cind vede o femeie.-Bine, nota 8.Cory spune :-Este ca o cortina pentru ca pica dupa fiecare act.-Bine, nota 9.Xenia spune:Este ca un cazac.-Pai de ce?-Pentru ca vine cind prin fata cind prin spate.-Bine, ai nota 10
Vizitator TheMachine Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2013 Postat Februarie 5, 2013 Asistentul de la medicina, Ventrino spune catre studente:-Cine stie sa defineasca organul genital masculin?Maseuza Ramona spune:-Este ca un gentelman pentru ca se ridica de fiecare data cind vede o femeie.-Bine, nota 8.Cory spune :-Este ca o cortina pentru ca pica dupa fiecare act.-Bine, nota 9.Xenia spune:Este ca un cazac.-Pai de ce?-Pentru ca vine cind prin fata cind prin spate.-Bine, ai nota 10 Alternative ending:.................Xenia spune:Este ca un zvon.-Păi de ce?-Pentru că umblă din gură în gură.-Bine, ai nota 10. PS: ca un "gentleman"? Ţi-o coc eu!
g2br13l Reputație: 8171 Postat Februarie 5, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 5, 2013 G2br13l da telefon la Radio 21. -Buna ziua. Am gasit un portofel cu 15.000 de euro si buletinul lui Barzadoi. -Si cu ce te putem noi ajuta de la radio? -Pai as dori sa ii dati o dedicatie muzicala!
Vizitator oly Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2013 Postat Februarie 6, 2013 Culmea curvarului lenes (oly). Sau de ce nu mai face recenzii !!! IL IA PE @gogu SA FUTA IN LOCUL LUI !!!
Vizitator barzadoi Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2013 Postat Februarie 6, 2013 G2br13l da telefon la Radio 21. -Buna ziua. Am gasit un portofel cu 15.000 de euro si buletinul lui Barzadoi. -Si cu ce te putem noi ajuta de la radio? -Pai as dori sa ii dati o dedicatie muzicala! Multumesc pentru dedicatie.....buletinul cand mi-l dai?!?
g2br13l Reputație: 8171 Postat Februarie 7, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 7, 2013 Cand ma intorc din Timisoara P.S. Bine ai revenit la culoare.
Vizitator Scrat Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2013 Postat Februarie 7, 2013 Cand ma intorc din Timisoara Nene @g2br13l ... poi si recenzia taica, unde îi ? Poi bine man (THE ONE), ne lasi asa pe toti in ceatza ? Hai surprinde-ne !!!
g2br13l Reputație: 8171 Postat Februarie 7, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 7, 2013 Nu fac recenzie man ca eu sint THE ELEVEN! (din randul 4)
blondynekiss Reputație: -472 Postat Februarie 7, 2013 Oras:.... Oras:.... Postat Februarie 7, 2013 Nene @g2br13l ... poi si recenzia taica, unde îi ? Poi bine man (THE ONE), ne lasi asa pe toti in ceatza ? Hai surprinde-ne !!! Nu fac recenzie man ca eu sint THE ELEVEN! (din randul 4) Numai incet, ca deja ma derutati! Nu uitati ca sunt blonda si mi-e greu sa numar pana la 11.Prefer sa raman la "the one and only".Pai Max...acum nu se poate sa astepti recenzie de la toti care vin in Tm,ca nu stau asa bine cu timpul liber
Vizitator Scrat Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2013 Postat Februarie 7, 2013 Off topic :Eu am marjat pe faptul ca domnul @g2br13l ne poate surprinde placut pleoapele cu macar o descriere a ta ca persoana. Pai timpul liber donsoara ... cand esti hotarat sa faci cu adevarat ce ti-ai pus in cap, il gasesti, io cam asa stiu ! Sa nu o dam in chat ... On topic : @Blondynekiss intra disperata intr-o benzinarie:- Va rog sa ma ajutati. Mi-am uitat cheile in masina... Ce o sa ma fac acum?Benzinarul se abtine sa nu rada si o intreaba :- Macar a ramas geamul putin intredeschis?- Da.- Perfect, atunci incercati sa trageti cu aceasta sarma butonul de blocaj de la usa in sus si astfel puteti deschide usa.- Va multumesc din suflet, zice blonda iesind cu bucata de sarma din benzinarie.Dupa 10 minute intra un client in benzinarie razand in hohote.- Ce s-a intamplat ? intreaba benzinarul- Afara, langa pompa de benzina sta o blonda care incearca sa deblocheze usa cu o sarma ...- Si ce e rau in asta ? intreaba contrariat benzinarul- Nimic, dar in masina mai e o blonda care tot zice: "mai la stanga", " mai la dreapta", "mai jos"...
leonidas Reputație: 719 Postat Februarie 8, 2013 Oras:near Elm Street Oras:near Elm Street Postat Februarie 8, 2013 Bancul cu raspunsul evaziv: Leonidas si Afriq erau vecini, casele una langa alta. Leonidas cosea in gradina si la un moment dat i se rupe coasa. Il vede pe Afriq care statea sprijinit de gard si ii zice:- Nene Afriq, n-ai cumva o coasa ca sa termin si eu de cosit gradina? Afriq se gandeste in sinea lui - daca nu ii dau coasa zice ca sunt bulangiu, daca i-o dau poate o rupe si pe a mea. Mai bine ii dau un raspuns evaziv:- Auzi ba Leonidas?- Da nene Afriq!- Du-te ba in pula mea!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum