leonidas Reputație: 719 Postat Iunie 3, 2013 Oras:near Elm Street Oras:near Elm Street Partajează Postat Iunie 3, 2013 Sofisticatu se uita la televizor şi se trezeşte cu o tigaie în cap de la nevastă-sa:- Asta pentru ce este, dragă?- Ce e cu numele Luiza Brunetzik?- Ăla este un nume de cal pe care am pariat la cursele de cai, deci e un cal.Pleacă tipa liniştită. A doua zi, iarăşi se trezeşte tipul cu o tigaie şi mai zdravănă în cap.- Asta pentru ce mai e, dragă?- Te-a sunat calul! Link spre comentariu
dinozauru Reputație: 835 Postat Iunie 3, 2013 Oras:Satul cu ministri Oras:Satul cu ministri Partajează Postat Iunie 3, 2013 Mos Picon director, avea o secretara batrana care a iesit la pensie si a angajat in locul ei una tanara, Amada, si i se pune pata sa o futa.O cheama la el in birou si ii zice:Picon - Incuie usa ca vreau sa te futAmada - Da dar cu o conditiePicon - Ce conditie?Amada - Sa ma fute-ti de doua ori la rand fara pauzaPicon cade pe ganduri, stia ca nu mai poate o asa performanta.Ajuns acasa sotia lui Annona il astepta cu masa pregatita, se aseaza batranul Picon la masa dus pe ganduri, nu ii trebuia nici mancare nici bautura, nimic.Atunci Annona il intreaba ce s-a intamplat, de ce este asa de abatut iar el ii povesteste discutia avuta cu secretara.Atunci iubitoarea lui sotie Annona ii zice.Fii linistit, te invat eu ce sa faci, ii spui ca ai si tu o conditie, intre cele doua numere sa iti innoade pula.A doua zi Picon o cheama pe secretara lui Amada si ii spune ca are si el o conditie si Amada accepta.Incep ei treaba, da mos Picon primul numar ca la tinerete si ii moare pula care se facu mica.Acum Amda tot incercand sa i-o innoade, lui mos Picon i se scoala pula si fericit ii da si al doilea numar.Fericit de isprava pleaca spre casa.Annona iubitoarea lui sotie il astepta cu masa pregatita, mos Picon se aseaza la masa bine dispus si incepe sa manance si sa bea. La un moment dat se opreste si brusc o intreaba foarte contrariat pe Annona.Picon - Annona draga , de unde stii tu chestia asta cu innodatul pulii?Annona - Ei dragul meu Picon, daca ai sti tu cate pule am innodat eu pana ai ajuns tu director! Link spre comentariu
Afriq Reputație: 1265 Postat Iunie 3, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 3, 2013 Picon deranjat in vizita la Elaelena... Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 3, 2013 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Iunie 3, 2013 Mos Picon director, avea o secretara batrana care a iesit la pensie si a angajat in locul ei una tanara, Amada, si i se pune pata sa o futa.O cheama la el in birou si ii zice:Picon - Incuie usa ca vreau sa te futAmada - Da dar cu o conditiePicon - Ce conditie?Amada - Sa ma fute-ti de doua ori la rand fara pauzaPicon cade pe ganduri, stia ca nu mai poate o asa performanta.Ajuns acasa sotia lui Annona il astepta cu masa pregatita, se aseaza batranul Picon la masa dus pe ganduri, nu ii trebuia nici mancare nici bautura, nimic.Atunci Annona il intreaba ce s-a intamplat, de ce este asa de abatut iar el ii povesteste discutia avuta cu secretara.Atunci iubitoarea lui sotie Annona ii zice.Fii linistit, te invat eu ce sa faci, ii spui ca ai si tu o conditie, intre cele doua numere sa iti innoade pula.A doua zi Picon o cheama pe secretara lui Amada si ii spune ca are si el o conditie si Amada accepta.Incep ei treaba, da mos Picon primul numar ca la tinerete si ii moare pula care se facu mica.Acum Amda tot incercand sa i-o innoade, lui mos Picon i se scoala pula si fericit ii da si al doilea numar.Fericit de isprava pleaca spre casa.Annona iubitoarea lui sotie il astepta cu masa pregatita, mos Picon se aseaza la masa bine dispus si incepe sa manance si sa bea. La un moment dat se opreste si brusc o intreaba foarte contrariat pe Annona.Picon - Annona draga , de unde stii tu chestia asta cu innodatul pulii?Annona - Ei dragul meu Picon, daca ai sti tu cate pule am innodat eu pana ai ajuns tu director!Dinozaure, dinozaure, bag de seama ca vrei sa vezi cum e cu pula innodata Link spre comentariu
Afriq Reputație: 1265 Postat Iunie 3, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 3, 2013 Darkness in copilarie... Link spre comentariu
Afriq Reputație: 1265 Postat Iunie 3, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 3, 2013 Si anonna la plaja... Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 3, 2013 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Iunie 3, 2013 Si anonna la plaja... deh...obisnuita..._1224243955.jpgMamaaaa!!!!! ce bestiala sunt!!!! imi vine sa ma pup singurca Link spre comentariu
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Iunie 3, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Partajează Postat Iunie 3, 2013 Anonna cu talibanu: Link spre comentariu
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Iunie 3, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Partajează Postat Iunie 3, 2013 Blondynekiss si Danutza stau de vorbă.- Ai auzit că ungurii o au cea mai lungă?- Ai auzit că mexicanii o au cea mai groasă?Afriq, care era prin apropiere, se opreşte şi ascultă discuţia.Blondynekiss îl observă şi îl întreabă:- Tu cine eşti?- Pişti Gonzales! magic blue si GT007: Link spre comentariu
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Iunie 3, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Partajează Postat Iunie 3, 2013 Sofisticatu incearca sa o agate pe Xenia:- Domnisoara, nu cumva ne-am vazut ieri la gradina zoologica?- Parca da, în ce cusca erai? Link spre comentariu
Afriq Reputație: 1265 Postat Iunie 3, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 3, 2013 Gogu in copilarie... Link spre comentariu
petrinjel Reputație: 327 Postat Iunie 3, 2013 Oras:Satu Mare Oras:Satu Mare Partajează Postat Iunie 3, 2013 harrypoker la penultima fetita Link spre comentariu
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Iunie 3, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Partajează Postat Iunie 3, 2013 Sotia il intreaba pe Gogu:-Dragule,cate femei ai avut in viata ta?Gogu:-Pai..una, doua, trei, patru, cinci, sase, sapte, tu, noua, zece. Maturasexy catre Oly mic: - Olyca, ştii ce citesc în ochii tăi?- Ce maturo?- Că vrei să te căsătoreşti cu mine…- Analfabeto! Chris73 intra rapid in casa, se arunca catre Sarlota ,o saruta si primeste ca raspuns un sarut fierbinte.- Acum, spune Chris73, spune-mi cum arat fara mustati?- Ah! Tu erai ?!! Chris73 o suna pe Sarlota:- Sarloto, la multi ani! Cum ai petrecut de ziua ta?- Ca de obicei, in pat.- Si, a fost multa lume? Ventrino, rocker infocat, vine de la concert cam afumat, deh ca rockerii , mai o bere mai o vodka si tot asa.Gacica-sa , grijulie il intreaba:-Ti-e rau Ventrinas, sa-ti pun o manea sa vomitzi ? Magic blue se duce sa se spovedeasca.-Ce pacate ai comis fiule?-Pai m-am frecat de alta femeie! Nu am facut sex, dar ne-am atins corpurile!-Ori ca ai atins-o, ori ca ai bagat-o, e acelasi lucru! Spui de 10 ori Tatal nostru si lasi 100 de euro in cutia milei!Spune Magic blue rugaciunile si da sa iasa din biserica.-Hei, nu ai pus banii in cutie!-Da, dar i-am atins de cutie! Ori ca am atins, ori ca am bagat, e acelasi lucru! Darkness si Legolas intr-o masina de lux opresc la o trecere de pietoni. Pe trecere,Xenia agale trecea.Darkness scoate capul pe geam si-i striga pe un ton arogant:-Auzi pisi, da` ce mananci tu de esti asa frumoasa??Xenia il priveste si ii raspunde senin:-Bani de la fraieri ca voi! Link spre comentariu
alexxx23yo Reputație: 1 Postat Iunie 4, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 4, 2013 Afriq la sala ,Sofisticatu (cactus) evolutia.Joseph_Bavaria la vestiare.Si Randunica la Peny. Link spre comentariu
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Iunie 4, 2013 Oras:Catania Oras:Catania Partajează Postat Iunie 4, 2013 iar cele 4 eleve sunt: Loredana (Nerva Traian), Luiza Brunetik, AlinaSexy si Karina (cea cu mingea ). Link spre comentariu
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Iunie 4, 2013 Oras:Catania Oras:Catania Partajează Postat Iunie 4, 2013 Sa-l gasim pe Afriq http://www.projectvisa.com/images/maps/africa.gif http://zing.ro/imagini/fun/armata%20rusa%20recruteaza%20pustoaice-8007.jpgXenia Rusoaica in armata .... http://rumaniamilitary.files.wordpress.com/2011/11/girls-of-russian-army-02.jpg Armata Rusa, Divizia Nimfomanisckova - Kreskova nr.69, condusa de d-soara general Xenia Lyuba!! Spasiba Link spre comentariu
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Iunie 4, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Partajează Postat Iunie 4, 2013 Regizor Oly mic.... http://www.youtube.com/watch?v=PHpezcgZgms&feature=youtu.be Link spre comentariu
Afriq Reputație: 1265 Postat Iunie 6, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 6, 2013 Nu e nevoie de explicatii... Link spre comentariu
Afriq Reputație: 1265 Postat Iunie 6, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 6, 2013 Link spre comentariu
dinozauru Reputație: 835 Postat Iunie 6, 2013 Oras:Satul cu ministri Oras:Satul cu ministri Partajează Postat Iunie 6, 2013 @Afriq, cine sunt personajele din fotografie? Link spre comentariu
chris73 Reputație: 3808 Postat Iunie 6, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 6, 2013 Pot sa incerc sa ghicesc? Vypuss si dromaderu? Link spre comentariu
Afriq Reputație: 1265 Postat Iunie 6, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 6, 2013 :clapp Link spre comentariu
dromaderu Reputație: 411 Postat Iunie 6, 2013 Telefon: dromaderu_cocosat Oras:Bucuresti Telefon: dromaderu_cocosat Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 6, 2013 Pot sa incerc sa ghicesc? Vypuss si dromaderu? ar vrea el..... ....... în rest.... e pe vine!!!!!! suxxes Link spre comentariu
vyypuss Reputație: -425 Postat Iunie 6, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Desert Telefon: [email protected] Oras:Desert Partajează Postat Iunie 6, 2013 Ten' aripa Tropicane ............. Poftim cadou de la bayatu' Link spre comentariu
Afriq Reputație: 1265 Postat Iunie 6, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 6, 2013 pai nene vyyp... aia trebuia la challenge Nu de alta da stricam naibii topicu omului... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum