Sari la conținut

ce simti cand lingi in pizda o curva?

Postări Recomandate

Postat

Am fost eu la una, presta mai discret, avea alt job principal.

Dupa ce bag limba la fofo, simt miros discret de cauciuc (prezervativ).Fac treaba cu entuziasmoricum si dupa cateva minute cer caciulita si sa o penetrez, la care fata serioasa : Eu nu fac decat oral clientului, niciodata normal.

:)))

• Like 2
  • Minus 1
Vizitator breakingbad
Reputație: 0
Postat

Am fost eu la una, presta mai discret, avea alt job principal.

Dupa ce bag limba la fofo, simt miros discret de cauciuc (prezervativ).Fac treaba cu entuziasmoricum si dupa cateva minute cer caciulita si sa o penetrez, la care fata serioasa : Eu nu fac decat oral clientului, niciodata normal.

:)))

Probabil mai dorea bani in plus pentru futai.

• Oras:FALASTOACA
Postat

Buna Siana.

Cum pot lua legatura cu tine?

O găsești la Piata Romana la metrou..Când nu cerșește se prostituează,daca are norocul sa găsească vreun distrus psihic

• Minus 1
  • Oras:București
Postat

Pentru mine linsul pizdei este o arta, iar eu sunt Rembrandt.

Lauda de sine... Dacă dăm cuvântul doamnelor și operele tale sunt aspru criticate, ce o să mai zici atunci, domnule artist?

• Like 2
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

Nu sunt criticate. Pot face și demonstrații de măiestrie în linsul pizdei celor interesate.

• Oras:Ping
  • Oras:Ping
Postat

Aș dori să știu și eu, și sper să nu-mi fie cu bănnat, am o întrebare ptr cei mai pricepuți în ale lingvisticii. Avem printre noi la DG destui destoinici ai cuvintelor, care cu cât se apropie mai mult de impotență, cu atât li-s recenziile mai stufoase și cuvintele mai alese. Sper să mă ajute cineva.

În propoziția: "trăgea-i-o-i-ai lu' mă-ta, impotentule scelerat", am folosit greșit cratimele la scrierea verbul de tragere???

Am și altă nelămurire, dacă în propoziția respectivă e semantic vorba de una, sau de două jigniri, având în vedere că să-l faci pe un impotent ce-și împinge până și limba în piersicuța zemoasă cu degetul... e deja o acuză impardonabilă și o jignire de nedescris! De unde sex cu mă-sa, că nu e cazul și nici de cazuistică incidentală nu e loc...

• Oras:Micul Paris
Postat

Pentru mine linsul pizdei este o arta, iar eu sunt Rembrandt.

Încantat! Van Gogh. :D

• Like 6
Postat

S-a umplut forumul de artă și artiști... Eu rămân un simplu neartist. Doar că... următoarea mea sesiune de dat limbi în pizdă va avea un fundal muzical pe măsură: simfonia a cincea, compusă de Ludwig van Beethoven! "La-La-La-Laaa, La-La-La-Laaaaaaaa..." O să scriu și ce răsplată voi primi din partea doamnei pentru prestația mea: mulțumiri sau bătaie.

• Like 1
Postat

Recunosc. Sunt un limbist si imi place sa bag limab in pizda. Daca e vreo escorca care accepta sa ma contacteze. Prestez fara bani. Gratis!

Escroace gasesti destule.

• Minus 1
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
Postat

Aș dori să știu și eu, și sper să nu-mi fie cu bănnat, am o întrebare ptr cei mai pricepuți în ale lingvisticii. Avem printre noi la DG destui destoinici ai cuvintelor, care cu cât se apropie mai mult de impotență, cu atât li-s recenziile mai stufoase și cuvintele mai alese. Sper să mă ajute cineva.

În propoziția: "trăgea-i-o-i-ai lu' mă-ta, impotentule scelerat", am folosit greșit cratimele la scrierea verbul de tragere???

Am și altă nelămurire, dacă în propoziția respectivă e semantic vorba de una, sau de două jigniri, având în vedere că să-l faci pe un impotent ce-și împinge până și limba în piersicuța zemoasă cu degetul... e deja o acuză impardonabilă și o jignire de nedescris! De unde sex cu mă-sa, că nu e cazul și nici de cazuistică incidentală nu e loc...

E doar o jignire. :)

Acum poți răspunde și tu întrebării mele.

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Cate squirt-uri ai la activ ?

Glumeam, nu te simti atacat la "palmares" :)

Sincer, eu nu imi fac un scop in sine din asta, vad cunni doar ca o parte (e drept, importanta!) a preludiului, il fac suficient de bine pentru a oferi un orgasm-doua (in max. 10-12 minute) celor mai multe partenere, dar, dupa aceea... trec totusi la partea esentiala :D

Am experimentat si squirt-ul, la viata mea (cu mai multe "civile"), totusi nu cred ca asta e ceva repetabil zi de zi si cu oricine. Deci, nu ma dau in laturi, daca apare partenera "dornica" si compatibila, dar nici nu ma preocupa in mod special. Prefer sa las lucrurile mai "pe natural", fara "figuri impuse" :)

Totusi... am o mica problema "tehnica": daca tu reusesti squirt numai din limbi, atunci... chapeau!  :hihat

Insa daca folosesti si degetele, pentru a masa punctul G (eu numai asa stiu ca se poate), atunci... esti offtopic :D

• Like 3
  • Oras:bucuresti
Postat

Nu intelege nimeni,o iota,din ce aberezi p aici.....esti TOTDEAUNA pe langa subiect,dar in sinea ta tu crzi ca dai raspunsuri filozofice !!! :laugh2  :laugh2

Te-a bagat in ceata ? Ha ha ha ! Nu mai ai ce replici sa ii dai ....

• Minus 2
Postat

Cristiano_29 a fost Dumnezeul cunuligusului...Pacat ca acum a trecut la next level.....la castraveți

Postat

Cristiano_29 a fost Dumnezeul cunuligusului...Pacat ca acum a trecut la next level.....la castraveți

Cum le stii tu pe toate, obositule de masturbare ...

• Minus 2

Postat

Glumeam, nu te simti atacat la "palmares" :)

Sincer, eu nu imi fac un scop in sine din asta, vad cunni doar ca o parte (e drept, importanta!) a preludiului, il fac suficient de bine pentru a oferi un orgasm-doua (in max. 10-12 minute) celor mai multe partenere, dar, dupa aceea... trec totusi la partea esentiala :D

Am experimentat si squirt-ul, la viata mea (cu mai multe "civile"), totusi nu cred ca asta e ceva repetabil zi de zi si cu oricine. Deci, nu ma dau in laturi, daca apare partenera "dornica" si compatibila, dar nici nu ma preocupa in mod special. Prefer sa las lucrurile mai "pe natural", fara "figuri impuse" :)

Totusi... am o mica problema "tehnica": daca tu reusesti squirt numai din limbi, atunci... chapeau! :hihat

Insa daca folosesti si degetele, pentru a masa punctul G (eu numai asa stiu ca se poate), atunci... esti offtopic :D

N-ai cum sa obții squirt fără degete, dar nici fără cunnilingus deci nu sunt off topic. Si ca sa fiu mai pe subiect când provoc uneia un orgasm mă simt cu adevărat bine, chiar mai bine decât la propriul orgasm.
  • Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...