picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 11, 2012 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 11, 2012 Dupa cum probabil unii dintre dvs. stiti,atunci cand am rugat sa fiu amanat cu Interviul saptamanii,traiesc niste momente f. grele,dramatice. Un numar restrans de membri cunosc detaliile,acestia fiind mereu alaturi de mine prin incurajari si ganduri bune. Le multumesc di suflet. Dintre acestia,@petrepetre,a reusit numai el stie cum, sa ma ajute extraordinar de mult(nu dau detalii,scuzati-ma va rog),un ajutor enorm. Doresc sa-i multumesc acestui mare om,la propriu si la figurat. Auzind el prin ce trec,s-a oferit singur,fara sa-i cer(nu stiam ca are aceasta posibilitate) sa-mi procure ceea-ce aveam nevoie,imposibil aproape de gasit altminteri. Multumesc prietene! Iata inca un exemplu ca acest forum gazduieste oameni de caracter,oameni in adevaratul sens al cuvantului . 1
Vizitator oly Reputație: 0 Postat Octombrie 11, 2012 Postat Octombrie 11, 2012 Nici nu ma asteptam la altceva din partea lui petre.Si sunt sigur ca daca aceai curaj sa apelezi aici ,multi erau cei care incercau sa te ajute.Incepe sa se formeze o familie, incet ,incet,bineinteles cu bune si cu rele.
maseuza_ramona Reputație: 155 Postat Octombrie 11, 2012 Telefon: [email protected] Oras:de negasit Telefon: [email protected] Oras:de negasit Postat Octombrie 11, 2012 Mancati-as ochisorii tai...dar mai mult pe ai fratelui meu. O sa fac niste ochiuri la tigaie, daca tot m-am exprimat putintel tiganeste....E un prieten adevarat Petrica si un mare om (si la propriu si la figurat). Respect ideea unei mari familii ale carei scopuri se pot extinde si in afara ariei de activitate a acestui minunat forum.
euflo961 Reputație: 60 Postat Octombrie 11, 2012 Oras:V. B. L. Oras:V. B. L. Postat Octombrie 11, 2012 E bine ca s-a rezolvat,ma bucur cand se ajuta lumea.Picon,multa bafta si da-ne voie sa-i multumim si noi lui Petrepetre02 care chiar e "mare".
magic blue Reputație: -409 Postat Octombrie 12, 2012 Postat Octombrie 12, 2012 Un barbat care iubeste intr-atat de mult femeile precum fratele @petrepetre, nu poate fi decat un OM cu suflet mare. Feliciari prietene!
shark Reputație: 353 Postat Octombrie 12, 2012 Oras:intr-un ocean de pizde Oras:intr-un ocean de pizde Postat Octombrie 12, 2012 Mare om, Mare caracter! Felicitari!
Vizitator Scrat Reputație: 0 Postat Octombrie 12, 2012 Postat Octombrie 12, 2012 Nici nu ma mir de altfel ... asa cum il cunosc pe Petre, este normal. Bravo fratioare, esti un prieten adevarat.
doixdoi Reputație: 941 Postat Octombrie 12, 2012 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 12, 2012 Din cauza propriilor probleme nu am dorit sa-mi mai fac simtita prezenta pe forum pina la rezolvarea (ce se amina) a acestora.Acest topic insa nu m-a putut lasa rece astfel ca vin cu urarile mele de bine pentru tine draga picon dorindu-ti numai bine,sa reusesti sa treci peste greutatile pe care trebuie sa le intimpini.Inca o data te asigur de prietenia mea,chiar daca numai virtuala.Felicitari confratelui petrepetre02 pentru gestul sau de omenie.Intotdeauna el a dat dovada de un caracter nobil.Cit despre forum,a devenit o "adunatura".De multi oameni de valoare.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum