Sari la conținut

Ceva frumos...tot la Dristor 0763731885

Postări Recomandate

• Oras:mioveni
Postat

Trecut pe la fata astăzi la ora 2 . Am stat o finalizare , fata curata sani frumoși , ma asteptat in chiloți si sutien de culoare neagra. Mi a luat bastonasul la frecat la inceput , un oral ok , dupa care am schimbat doua pozitii , dupa care am finalizat. Nu e grăbită. Sta aproape de metroul dristor 2 . Locatia drăguță , curata , baia lasa putin de dorit dar per total e ok la 150 ora si 100 finalizarea. Fara mirosuri. O recomand.

• Like 1
  • Oras:Spatiu
Postat

Cam detaliata adresa, Admin editezi tu un picut.

Nu cred ca e bine sa se trezeasca fata cu toata Bobocica si Ram. Valcea la usa.

Postat

Dacă acolo stă fata. Si mie mi a dat batai de cap pana am gasit o . Eu unul am fost la ea o finalizare , am fost mulțumit și am zis sa va împărtășesc ca fata asta arata bine. Ce te deranjează?

Postat

Dacă acolo stă fata. Si mie mi a dat batai de cap pana am gasit o . Eu unul am fost la ea o finalizare , am fost mulțumit și am zis sa va împărtășesc ca fata asta arata bine. Ce te deranjează?

Maestre,

Nu ma deranjeaza nimic, dar ai dat adresa foarte exact, lucru care poate dauna, zona e plina de pesti, corditori si smecherasi, daca tu ai dat adresa exacta aici pe forum, atunci mandra se va trezi cu mai sus mentionatii peste ea, isi va lua bataia de rigoare, futaiul disponibil etc. 

E bine ca atunci cand mentionam locatiile in recenziile noastre sa nu dam chiar punctual toate detaliile. Dar e alegerea ta, maestre.

Succese si sper ca nu am deranjat cu postarea mea.

Postat

Sincerbsa fii e posibil sa aiba pește. Eu confundasem bucataria cu baia si mi a spus sa nu intru acolo. Mneh , eu am fost satisfacut de fata. Nu prea geme ea dar e ok , compensează cu formele.

Postat

Nu e ca in alea. Fata e ok , parerea mea , nu te grăbește sani frumosi și in primul rand foarte curata. Spor la încercat.

• Oras:in spatele monitorului
  • Oras:in spatele monitorului
Postat

Maestre,

Nu ma deranjeaza nimic, dar ai dat adresa foarte exact, lucru care poate dauna, zona e plina de pesti, corditori si smecherasi, daca tu ai dat adresa exacta aici pe forum, atunci mandra se va trezi cu mai sus mentionatii peste ea, isi va lua bataia de rigoare, futaiul disponibil etc. 

E bine ca atunci cand mentionam locatiile in recenziile noastre sa nu dam chiar punctual toate detaliile. Dar e alegerea ta, maestre.

Succese si sper ca nu am deranjat cu postarea mea.

pe fata o expui la riscuri din momemt ce scrie careva despre ea ca are potential,nu neaparat fiindca ii afla vreun proxenet  adresa.un proxenet  poate sa o sune isi face programare si dupa aceea poate sa o abuzeze,nu are nevoie de adresa.de aceea am sa fiu mai atent pe viitor cu vagaboantele la care o sa le fac recenzii.

in schimb e naspa sa pui adresa fiindca poate intra vreun var,frate ,cumnat si ve e strada bl etc si zice,,ia stai putin ca pe aici sta soru-mea ,nevasta-mea etc

cat despre recenzie,la cat e de aparata de cel care a fost la ea,ceva miroase fishy

• Like 1
  • Oras:Muntele Olymp
  • Oras:Muntele Olymp
Postat

O japita centurista cu harfe de primadona... am incercat o eu, chiar nu recomand. Mai bine faci o laba!! Ala cu recenzia clar e baboiul!! De trecut la de evitat!!!

• Oras:Buc
  • Oras:Buc

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...