brett Reputație: 1750 Postat Aprilie 18, 2017 Partajează Postat Aprilie 18, 2017 nu esti doar ipocrit esti si mincinos 2 Link spre comentariu
imnotipocrit Reputație: 2 Postat Aprilie 18, 2017 Partajează Postat Aprilie 18, 2017 Nu vede-ti ca sunteti niste frustrati batrani care ii supara adevarul si a-ti pus sa fiu banat?RATATILOR LA SHARLOTA PE TOPIC DE CE NU VA DUCE-TI CA AIA LE LUA 60-70% de la fete dar deh Picon isi face veacul prin Romana si nu poate sa comenteze ca nu isi mai primeste discountul ca el singur a recunoscut ca se duce in Romana Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Aprilie 18, 2017 Partajează Postat Aprilie 18, 2017 nu stii sa scrii, umpli topicul despre Marisa cu idiotenii 2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Aprilie 18, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Aprilie 18, 2017 Cel putin e transparenta, recunoaste ca ia comision de la fete.Numai sa nu le tina cu forta. Poate multe alte fete se prefac independente dar ele de fapt au peste care le si fute, le ia si baniiIti dai seama unde s-a ajuns . Si asta tot incercam sa le explic de anul trecut Tocmai de aceea cum sa alegi sa vizitezi asemenea fete , constient fiind ca indopi niste paraziti sociali prin acest comision la vedere si cam recunoscut prin ceea ce au scris pana acum. Ceea ce fac ei se numeste INLESNIREA PRACTICARII PROSTITUTIEI prin obtinerea de foloase patrimoniale , ptr. cele 3 pers. pe care le adapostesc in acel apartament (cuib) . Oare nu tot la PROXENETISM se refera si traficul si exploatarea acestor persoane ? Si sa retinem faptul ca ceea ce tot batea campii imbecilul acela cu "coloana vertebrala" , nu trebuie facuta prin constrangere si santaj , ca aici pedeapsa este putin mai agravanta . De mentionat un lucru : NU FAVORIZATI ASEMENEA GRUPARI INFRACTIONALE !!! compuse din : - ROXANA (alias gentlemenscrt) secretara si in acelasi timp colocatar/prestator servicii sexuale contra cost al acelui apartament , cu functie de promovare , programare si colectare a comisionului - imnotipocrit (alias pryvatestrip , tonysoprano34) - asa zisul "CREIER" al aceste grupari infractionale , cocalarul analfabet cu rol de PROXENET activ si desavarsit al intregii operatiuni ghidate din umbra . Ptr. cei care citesc aceasta postare retineti un singur lucru : nu am nimic cu acele fete : de ce au ajuns sa ofere sex contra cost , nevoia acestora de bani sau pur si simplu viata lor personala daca este una usoara sau grea sau ptr. ce au ales aceasta cale .Pur si simplu nu ma intereseaza , iar eu nu le voi vizita ptr. simplul fapt ca traiesc sub paravanul unor infractori destul de vizibili pe aceast forum si niciodata , atata timp cat stiu , nu voi 'SPONSORIZA" asemenea PROXENETI ipocriti si mincinosi ptr. care am un deosebit "respect" , mai ales cand vine vorba de tupeul lor de borfas , ajungand sa minta si sa creada ca toti sunt fraieri si nu-si dau seama ceea ce fac si tocmai de aceea am vrut sa trag un semnal de alarma vsv de acestia . 12 14 Link spre comentariu
harapancea Reputație: 1 Postat Aprilie 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 18, 2017 Mii de scuze pt cele intamplate, dar aseara in locatia noastra sa tinut o petrecere cu niste clienti, iar fetele au baut. Probabil Marisa a uitat de aceea programare.Era o programare stabilita, urmand ca dvs sa sunati in momentul in care veti ajunge aici, sau era o programare care trebuia sa fie reconfirmata dimineata?Era una stabilită , urmând sa sun când ajung Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Aprilie 18, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Aprilie 18, 2017 Pai eu am ma fata de tine si crd ca tu ai fost pe la puscarie si ai fost abuzat pe acolo ca vad ca ai ramas setat.Vezi-ti de ciorba ta ca tu esti pe forumul asta sa iti arunci frustrarile,un sarac care nu are bani nici de cola dar face pe omul interesant si destept dar de fapt tu bubui de prostie si frustrari.Repet toti face-ti pe interesantii in spatele unui user si al unui calculator dar de fapt sunteti niste ratati frustrati si pana la urma tot nu mi-ai zis la cine te-ai hotarat ca te intreb mereu ori la Roxana ori la Elena?Dar asa esti tu si cu pula in cur si cu sufletul in Rai Am sa te abuzez / agasez cu postarea de mai sus ori de cate ori este nevoie .....si sa vezi atunci frustrare si incrancenare pe capul tau .....parlitule mincinos Link spre comentariu
imnotipocrit Reputație: 2 Postat Aprilie 18, 2017 Partajează Postat Aprilie 18, 2017 Am sa te abuzez / agasez cu postarea de mai sus ori de cate ori este nevoie .....si sa vezi atunci frustrare si incrancenare pe capul tau .....parlitule mincinos Si sa vezi cand o plati Roxana moderararea topicului o sa agresezi pe mata pe colon.Iti repet nu am legatura cu userul TonySoprano si pana la urma abuzatule te-ai hotarat ori Roxana ori Elena ca nu ai zis la membrii forumului ca aberezi si esti un frustrat si nu sti ce sa mai zici ca vad ca te fute grija de anumite fete.Repet nu te vad pe alte topicuri asa vehement si mi-ar place sa ne vedem fata in fata ca sa iti bag pula in gura de frustrat si sa iti demonstrez ca nu am nici o legatura cu salonul Roxanei.Tot scandalul asta a inceput de la simplu motiv ca sunteti ipocriti si fara coloana deoarece Picon nu e vehement pe topicul Sharlotei care are fete,pe topicul Anei de la Alba Iulia care la randul ei are fete si tu find un frustrat ca el te-ai bagat si tu in seama.Te rog sa arati membrilor acestui forum dovezile ca eu sint in spatele acestui salon si te rog sa arati unde ai dat si tu o recenzie la vreo fata pe forumul asta ca sa demonstrezi ca ,chiar aduci o contributie forumului asta si nu doar vorbesti mult si prost dorind sa iti arunci toate frustrarile de om insignifiant ce esti intr-un spatiu virtual ,sa fi in acest spatiu ceea ce nu esti in lumea reala.Tu ori ai fost abuzat camd erai mic,ori abuzat pe la puscarie,ori nu iti satisfaci nevasta si ea se fute de se rupe cu toti prietenii tai,ori pana si copii tai te-au renegat deoarece ai niste frustrari foarte mari si vrei sa pari un incoruptibil dar tu de fapt esti un insignifiant care rabufneste in spatiul virtual facand aici ceea ce nu poate face cu persoanele din cauza carora ai aceste mari frustrari.Deci mars in pula mea de ipocrit batran si abuzat si fi vehement si pe alte topicuri unde au confirmat membrii cu reputatie nu oricine ca acele fete chiar exploateaza alte fete.Si ca sa iti demonstrez ca esti un incult uite definitia "proxenetismului": PROXENETÍSM s. n. Ocupația proxenetului. ♦ (Jur.) Infracțiune care constă în îndemnul sau în constrângerea la prostituție Atata timp cat fetele vin sa lucreze singure intr-un salon,locatie sa imi explici si mie unde este indemnul sau constrangerea si plus ti-am explicat de 10 ori pana acum ca saloanele de masaj erotic sunt legale si ce fac fetele in camera cu acordul si al ei si al clientului nu priveste pe absolut nimeni Deci hai ciocul mic si joc de glezne si cauta cine sunt intradevar motivul frustrarilor tale si nu ti le mai arunca din spatele unui calculator si daca ai tupeu si esti asa nevinovat si drept pune o poza cu buletinul ca pun si eu asta ca sa iti demonstrez ca nu mie frica de frustrati ca tine si nu am legatura cu saloanele de masaj sau futut doar decat ca client si imi asum ce vorbesc nu doar din spatele unui calculator si a unui userCu astea zise invata sa ai coloana,nu mai fi ipocrit si fa-ti o viata privata ca unul care sta 99% din timpul sau pe o comunitate online nu are un prieten si insasi familia lui l-a marginalizat si din acest motiv cauti razbunare pe fetele de aici ceea ce tind sa cred ca ti-ai prins nevasta cu pula in gura ori a scos-o vreun amant de al ei la produsHai Hristos a Inviat ca nu ma stresez cu frustrati ca tine Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 18, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Aprilie 18, 2017 Taci dracu de arhitect ratat care sta cu proxenetii la cafea prin apartamente si vine aici sa faca pe lupul moralist.Dute pe alte topicuri dar deh acolo nu te duci ca iti iei comisioane si discounturi de la proxenetii care ii blamezi asa de multUrât faci când nu îți iei medicamentele! Nervosule! 3 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 18, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Aprilie 18, 2017 Si sa vezi cand o plati Roxana moderararea topicului o sa agresezi pe mata pe colon.Iti repet nu am legatura cu userul TonySoprano si pana la urma abuzatule te-ai hotarat ori Roxana ori Elena ca nu ai zis la membrii forumului ca aberezi si esti un frustrat si nu sti ce sa mai zici ca vad ca te fute grija de anumite fete.Repet nu te vad pe alte topicuri asa vehement si mi-ar place sa ne vedem fata in fata ca sa iti bag pula in gura de frustrat si sa iti demonstrez ca nu am nici o legatura cu salonul Roxanei.Tot scandalul asta a inceput de la simplu motiv ca sunteti ipocriti si fara coloana deoarece Picon nu e vehement pe topicul Sharlotei care are fete,pe topicul Anei de la Alba Iulia care la randul ei are fete si tu find un frustrat ca el te-ai bagat si tu in seama.Te rog sa arati membrilor acestui forum dovezile ca eu sint in spatele acestui salon si te rog sa arati unde ai dat si tu o recenzie la vreo fata pe forumul asta ca sa demonstrezi ca ,chiar aduci o contributie forumului asta si nu doar vorbesti mult si prost dorind sa iti arunci toate frustrarile de om insignifiant ce esti intr-un spatiu virtual ,sa fi in acest spatiu ceea ce nu esti in lumea reala.Tu ori ai fost abuzat camd erai mic,ori abuzat pe la puscarie,ori nu iti satisfaci nevasta si ea se fute de se rupe cu toti prietenii tai,ori pana si copii tai te-au renegat deoarece ai niste frustrari foarte mari si vrei sa pari un incoruptibil dar tu de fapt esti un insignifiant care rabufneste in spatiul virtual facand aici ceea ce nu poate face cu persoanele din cauza carora ai aceste mari frustrari.Deci mars in pula mea de ipocrit batran si abuzat si fi vehement si pe alte topicuri unde au confirmat membrii cu reputatie nu oricine ca acele fete chiar exploateaza alte fete.Si ca sa iti demonstrez ca esti un incult uite definitia "proxenetismului": PROXENETÍSM s. n. Ocupația proxenetului. ♦ (Jur.) Infracțiune care constă în îndemnul sau în constrângerea la prostituție Atata timp cat fetele vin sa lucreze singure intr-un salon,locatie sa imi explici si mie unde este indemnul sau constrangerea si plus ti-am explicat de 10 ori pana acum ca saloanele de masaj erotic sunt legale si ce fac fetele in camera cu acordul si al ei si al clientului nu priveste pe absolut nimeni Deci hai ciocul mic si joc de glezne si cauta cine sunt intradevar motivul frustrarilor tale si nu ti le mai arunca din spatele unui calculator si daca ai tupeu si esti asa nevinovat si drept pune o poza cu buletinul ca pun si eu asta ca sa iti demonstrez ca nu mie frica de frustrati ca tine si nu am legatura cu saloanele de masaj sau futut doar decat ca client si imi asum ce vorbesc nu doar din spatele unui calculator si a unui userCu astea zise invata sa ai coloana,nu mai fi ipocrit si fa-ti o viata privata ca unul care sta 99% din timpul sau pe o comunitate online nu are un prieten si insasi familia lui l-a marginalizat si din acest motiv cauti razbunare pe fetele de aici ceea ce tind sa cred ca ti-ai prins nevasta cu pula in gura ori a scos-o vreun amant de al ei la produsHai Hristos a Inviat ca nu ma stresez cu frustrati ca tinehttps://sd.keepcalm-o-matic.co.uk/i/auzi-ba-esti-prost-punga.png 3 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Aprilie 18, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Aprilie 18, 2017 Iar minti OBRAZNICULE ...e bine salba de la gat ? De ce te enervezi asa flausatule ca si data trecuta de o dai in zmardoiala si poze din buletin ? Decat sa fac RECENZII mincinoase ca tine de pe contul celalalt bannat pe topicul Elenei Siliconata si sa induc pe altii in eroare , mai bine nu fac . Intelegi matale ? Nu intelegi ca esti cam tolomac si faci pe prostul in mod repetitiv si de pe conturi multiple . Nu vezi cata prostie zace in capul tau si te dai singur in fapt de fiecare data ? De ce folosesti aceleasi replici cu "abuzatul si ca am fost eu la puscarie" cum facea Soprano ? De unde stii tu ce se petrece la Sarlota daca nu era trasa Marisa de limba de catre Roxana si apoi spovedita la tine? Stai cuminte limbricule ca ai sa topai pe la puscarie cat de curand...asculta la mine Acum ii spui salon ? E cuib de prostitutie , nu salon Pana atunci citeste bine legea din noul COD PENAL actualizat , prostanacule , ca sa stii unde vei fi incadrat (tu si Roxana) cand veti fi saltati . http://legeaz.net/noul-cod-penal/art-213 si vezi ce zice Art. 213 paragraful 1 cu "înlesnirea practicării prostituţiei si obţinerea de foloase patrimoniale de pe urma practicării prostituţiei " , ca despre asta e vorba . Asta ca sa vi se intipareasca bine in creierasi unde vi se va face incadrarea faptei . Ce spui tu acolo cu indemnul si constrangerea se afla la paragraful 2 din articol . Hai "Joc de glezne" in continuare ca Bauhaus este din ce in ce mai aproape PROXENETULE .Nu fa risipa de replici cu mine , ca vei avea suficiente de dat in alta parte 11 14 Link spre comentariu
imnotipocrit Reputație: 2 Postat Aprilie 18, 2017 Partajează Postat Aprilie 18, 2017 Urât faci când nu îți iei medicamentele! Nervosule!Chiar nu am ce sa mai zic cu ipocriti ca voi Link spre comentariu
imnotipocrit Reputație: 2 Postat Aprilie 18, 2017 Partajează Postat Aprilie 18, 2017 Iar minti OBRAZNICULE ...e bine salba de la gat ? De ce te enervezi asa flausatule ca si data trecuta de o dai in zmardoiala si poze din buletin ? Decat sa fac RECENZII mincinoase ca tine de pe contul celalalt bannat pe topicul Elenei Siliconata si sa induc pe altii in eroare , mai bine nu fac . Intelegi matale ? Nu intelegi ca esti cam tolomac si faci pe prostul in mod repetitiv si de pe conturi multiple . Nu vezi cata prostie zace in capul tau si te dai singur in fapt de fiecare data ? De ce folosesti aceleasi replici cu "abuzatul si ca am fost eu la puscarie" cum facea Soprano ? De unde stii tu ce se petrece la Sarlota daca nu era trasa Marisa de limba de catre Roxana si apoi spovedita la tine? Stai cuminte limbricule ca ai sa topai pe la puscarie cat de curand...asculta la mine Acum ii spui salon ? E cuib de prostitutie , nu salon Pana atunci citeste bine legea din noul COD PENAL actualizat , prostanacule , ca sa stii unde vei fi incadrat (tu si Roxana) cand veti fi saltati . http://legeaz.net/noul-cod-penal/art-213 si vezi ce zice Art. 213 paragraful 1 cu "înlesnirea practicării prostituţiei si obţinerea de foloase patrimoniale de pe urma practicării prostituţiei " , ca despre asta e vorba . Asta ca sa vi se intipareasca bine in creierasi unde vi se va face incadrarea faptei . Ce spui tu acolo cu indemnul si constrangerea se afla la paragraful 2 din articol . Hai "Joc de glezne" in continuare ca Bauhaus este din ce in ce mai aproape PROXENETULE .Nu fa risipa de replici cu mine , ca vei avea suficiente de dat in alta parte Vad ca te-ai enervat rau de tot si mi se confirma ca ori ti-ai prins nevasta cu pula in gura ori ai fost abuzat si aici ce legatura are Elena Siliconata ca sunt 2 oale diferite si sti macar ce inseamna foloase patrimoniale??? Stai dracu flexat ca nici macar nu sti legea si intelesul limbii romane.In cel mai rau caz Roxana poate intra cu punerea casei la dispozitie si nici atunci deoarece daca are un contract de inchiriere locatie intre ea si fete atunci fetele ce pot sa pateasca este maximum o amenda deoarece prostitutia nu se mai pedepseste decat cu amenda penala sau administrativa si ca sa demostrezi ca cineva este proxenet iar suntem pe un teren gri.Nu se duce nimeni la puscarie ca vine un frustrat ca tine si face o reclamatie,trebuie sa fie o filmare unde proprietara salonului ia banii si insleneste clientul sa se duca la fete si banii sa ajunga la ea in buzunar,daca banii intai ajung in mana fetei care ofera sex pe bani si pe urma ea ii dai bani conform contractului de inchiere apartament intre ea si proprietarul locatiei asta nu este proxenetism , intai invata legea penala si pe urma vorbeste. stai dracu jos si nota 2 ca nu am ce sa vb cu un incult ca tine.Si apropi vezi ca orice persoana isi are pretul ei si aici intelegi ce vrei Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 18, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Aprilie 18, 2017 Chiar nu am ce sa mai zic cu ipocriti ca voiAtunci taci, în plm, papagalule! Ai învățat și tu un cuvânt, "ipocrit" și o ții langa! 4 1 Link spre comentariu
imnotipocrit Reputație: 2 Postat Aprilie 18, 2017 Partajează Postat Aprilie 18, 2017 Si nu o dau in smardoiala vreau sa iti demonstrez ca imi asum ce vorbesc,si am coloana deoarece din atatia membrii care au fost la Roxana nici macar unul nu a zis ca a vazut vreun barbat si nici la Elena dar eu tot nu inteleg de ce amesteci oalele ca cele doua fete in afara ca lucreaza in aceeasi zona nu au nimic in legatura chiar ele au confirmat acest lucru,nici macar nu se cunosc din ce am inteles de la Roxana.Si vreau sa demistrez ca esti un frustrat din spatele unui user si al unui calculator si nici macar nu ai bunul simt si esti corect.Te intreb a mia oara de ce pe alte topicuri nu esti asa vehement? Nici tu si nici Picon nu a-ti raspunsDe ce? Va zic eu deoarece picon sta la barfa cu anumiti "proxeneti,proxenete" si ceilalti care au tupeu sa se ia in gura cu el si nu ii impartaseste punctul de vedere si nu ofera discounturi si beneficii in schimbul recenziilor sunt blamati sau blamate.Cu tine este alta chestie esti doar un frustrat sarac care de cand esti prezent pe forumul asta nu ai lasat o recenzie si doar ai intrat in polemici si jigniri degrinatoare impotriva celor care nu au fost de acord cu tine asa cum a-ti facut si cu mine si cand v-a deranjat adevarul a-ti pus sa fiu banat ca cica fac troll ) pai voi ce pula mea face-ti frustratule Link spre comentariu
imnotipocrit Reputație: 2 Postat Aprilie 18, 2017 Partajează Postat Aprilie 18, 2017 Atunci taci, în plm, papagalule! Ai învățat și tu un cuvânt, "ipocrit" și o ții langa! Pai asta este cuvantul care vi se potriveste ipocriti si fara coloana vertebrala Voi puteti sa spune-ti ca cunoaste-ti doar un cuvat si derivatul lui acela fiind peste,guvid etc dar repet cu aia care stai la barfa si bautura nu mai sunt apelativele astea dar deh aia mai iti ofera comisioane si discounturi in schimbul la recenzii.Hai mars in pula mea la topic la prietena ta Sharlota si fao si pe aia proxeneta ca pana atunci esti doar un arhitect ratat si betiv Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Aprilie 18, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Aprilie 18, 2017 Pai nu ai ce , ca estii demult deconspirat , doar "topaie" pe aici , mai da-te nitel in fapt si asteapta niste vizite Iar cu ocazia asta transmitei si Proxenetei de Roxana articolul acesta http://www.publika.md/proxeneta-la-24-de-ani-organizatoarea-unei-afaceri-cu-prostituate-de-elita-va-da-explicatii-procurorilor_2142171.html ca tot asa s-a desfasurat actiunea (recrutare , promovare , comandare si cazarea unor fete in scop de prostitutie ) pana a fost arestata Te doare capul cu PROXENETUL asta de 2 parale. PROXENETULE stai chill , nu te enerava asa .Date de aici au fost deja transmise unde trebuie . E scris negru pe alb , inclusiv cine face promovarea acestor fete , deci cam tarziu sa mai schimbi ceva prin contexte 9 14 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 18, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Aprilie 18, 2017 Pai asta este cuvantul care vi se potriveste ipocriti si fara coloana vertebralaVoi puteti sa spune-ti ca cunoaste-ti doar un cuvat si derivatul lui acela fiind peste,guvid etc dar repet cu aia care stai la barfa si bautura nu mai sunt apelativele astea dar deh aia mai iti ofera comisioane si discounturi in schimbul la recenzii.Hai mars in pula mea la topic la prietena ta Sharlota si fao si pe aia proxeneta ca pana atunci esti doar un arhitect ratat si betivBăi prostovane, mai bine las-o pe Roxana să scrie! E și mai inteligentă și mai școlită. Du-te-n pulile noastre, semianalfabetule și nu mai tot posta inepții! Îndârjirea asta cu care o aperi, luându-te în gură cu atâția, e cel puțin suspectă. 4 1 Link spre comentariu
imnotipocrit Reputație: 2 Postat Aprilie 18, 2017 Partajează Postat Aprilie 18, 2017 Pai nu ai ce , ca estii demult deconspirat , doar "topaie" pe aici , mai da-te nitel in fapt si asteapta niste vizite PROXENET.jpg Iar cu ocazia asta transmitei si Proxenetei de Roxana articolul acesta http://www.publika.md/proxeneta-la-24-de-ani-organizatoarea-unei-afaceri-cu-prostituate-de-elita-va-da-explicatii-procurorilor_2142171.html ca tot asa s-a desfasurat actiunea (recrutare , promovare , comandare si cazarea unor fete in scop de prostitutie ) pana a fost arestata Te doare capul cu PROXENETUL asta de 2 parale. PROXENETULE stai chill , nu te enerava asa .Date de aici au fost deja transmise unde trebuie . E scris negru pe alb , inclusiv cine face promovarea acestor fete , deci cam tarziu sa mai schimbi ceva prin contexte Stiu nebunule am uitat ca esti de la DICOT.Repet incultule trebuie sa se demonstreze ca ip-urile de unde au fost puse anunturile sunt ale Roxanei sau ale altor fete de pe forumul asta ca Sharlota,banii trebuie sa ajunga la ele direct,fetele trebuie sa faca reclamatii ca sunt impinse/fortate sa faca acest lucru stai dracu jos si invata intai Codul PenalIn ultimul rand eu nu am afirmat ca sunt in spatele la vreun salon,tu si altii pe toti ii face-ti pesti si proxeneti daca nu va impartasesc ideile si idealurile.Ce afirmi tu ca s-au transmis date iar esti prost deoarece acest site nu are serverul in Romania,doi la mana iti trebuie un ordin judecatoresc pt aceste date,3 la mana aceste date trebuie coroborate cu eu,Roxana,Sharlota sau altele,4 la mana acel ordin judecatoresc trebuie transmis acelei tari unde se afla serverul deoarece dac administratorul siteului daca a transmis date fara un ordin judecatoresc este pasibil de dosar penal pt folosirea identitatii fara acordul persoanei aflate in cauzaDar pula mea stau eu sa iti explic chestii de politie si procuratura la un incult frustrat ca tine Link spre comentariu
imnotipocrit Reputație: 2 Postat Aprilie 18, 2017 Partajează Postat Aprilie 18, 2017 Băi prostovane, mai bine las-o pe Roxana să scrie! E și mai inteligentă și mai școlită. Du-te-n pulile noastre, semianalfabetule și nu mai tot posta inepții! Îndârjirea asta cu care o aperi, luându-te în gură cu atâția, e cel puțin suspectă.Stiu ca te deranjeaza adevarul,poate te retin ca trebuie sa iti bei vodka prin Romana Link spre comentariu
imnotipocrit Reputație: 2 Postat Aprilie 18, 2017 Partajează Postat Aprilie 18, 2017 Pai nu ai ce , ca estii demult deconspirat , doar "topaie" pe aici , mai da-te nitel in fapt si asteapta niste vizite PROXENET.jpg Iar cu ocazia asta transmitei si Proxenetei de Roxana http://www.publika.md/proxeneta-la-24-de-ani-organizatoarea-unei-afaceri-cu-prostituate-de-elita-va-da-explicatii-procurorilor_2142171.html ca tot asa s-a desfasurat actiunea (recrutare , promovare , comandare si cazarea unor fete in scop de prostitutie ) pana a fost arestata Te doare capul cu PROXENETUL asta de 2 parale. PROXENETULE stai chill , nu te enerava asa .Date de aici au fost deja transmise unde trebuie . E scris negru pe alb , inclusiv cine face promovarea acestor fete , deci cam tarziu sa mai schimbi ceva prin contexte Acel articol incultule este din Moldova tara care nu este membra UE si nu raspunde in fata legilor UE de unde rezulta ca ,Codul Penal din acea tara nici macar nu este pe aproape de codurile penale din tarile membre UEStai jos si nota 2,ia Codul Penal si citeste-l apoi i-a si citeste Codul de Procedura Penala adica acea carte care te invata sa aplici Codul Penal dar repet ce dracu ma obosesc cu un incult frustrat ca tine 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 18, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Aprilie 18, 2017 Stiu ca te deranjeaza adevarul,poate te retin ca trebuie sa iti bei vodka prin RomanaBine peștișorule! Marș! 4 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Aprilie 18, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Aprilie 18, 2017 Astazi plictisindu-ma si uitandu-ma pe aici pe forum am inceput sa caut vreo escorta in zona Militari Residence.Dupa ce am sunat la vreo 2 fete si care nu au raspuns am zis ca a treia oara e cu noroc .Mi-a raspuns o voce placuta si calma si dupa ce mi-a dat detaliile am stabilit sa ajung la ea in 45 de min.Revenit cu telefon si mi-a dat interfon,etaj si apartament. Domnisoara foarte ok ca comportament,par saten deschis,inaltime 1,50-1.60,genul slim,silicoane de iti vine sa le alergi sa nu te mai opresti numarul 2-3.Dupa o scurta conversatie m-a invitat sa fac un dus si ceea ce mi-a placut foarte mult baie super lux cu o gramada de geluri de dus,prosop curat ,parfumat.Mentionez ca face oral neprotejat in functie de igiena fiecaruia,un oral executat excelent in ceea ce ma priveste,cu atentie la zone adiacente,genul care geme foarte misto de te face sa iti dai drumul .Docila nu comenteaza sau sa se strambe daca schimbi pozitia.Dupa un oral trecut la pozitia caprita unde am si finalizat.Rezumat: Locatie Militari Residence chiar la inceput cind intrati in cartier,bloc nou,locuri de parcare destuleAspect fizic : 9,5 undeva la 1.50-1.60, fatza draguta, sani siliconati frumosi, fund exact pe gustul meuLocatie : 10 Apartament nou mobilat Lux Baie cu multe geluri ,prosoape curateIgiena escorta :10 A facut dus si inainte si dupa si chiar tot corpul ii mirosea foarte frumos,ingrijita ,epilata,fara mirosuri suspecte la pasica Oral : 9 acuma depinde de igiena fiecaruia daca este protejat sau neprotejatNormal : 9 cu schimbari de pozitie si ritm,nu face anal nici contra-cost Gfe: 8 Fk nu faceCadou : 100/fin , 200/hPer total o prezenta super ok in zona Militari Residence care chiar duce lipsa de fete De recomandat si de revenit la domnisoara ca sa aprofundez cateva pozitii de kamasutra Pai am zis am avut alt cont inregistrat in 2011 cu alt mail la care sincer am uitat parola si la mail si la cont (era mail ca sa vb cu femei si pt altfel de forumuri)si din cauza ca ieri am fost si la Roxana am zis sa imi fac cont si sa scriu recenzii sa ajut pe forumul asta dar vad ca aici gasesti numai carcoteli si altele.Va dau si voua dreptate ca sunt escorte cu poze false,recenzii false dar domnisoara are cateva recenzii bune deci cu una in plus sau in minus nu o ajuta cu nimic sa isi dea recenzie falsa Pai nu mai pot dupa 2 numere fiecare dupa putere si stil Am avut alt cont aici cu alt mail la care am uitat parola si de inregistrat tot dupa laptopul domnisoarei m-am inregistrat.Si acum ma apuc sa dau recenzii ,am dat recenzie si lu Roxana tot din Militari REsidence adica iam deschis thread Am revenit eu la domnisoara vineri deoarece eram prin zona crepusculara de militari.Am sunat dimineata si nu a raspuns si i-am dat un mesaj la care mi-a raspuns ca nu prea poate vb dar pot sa fac o programare care am si facut-o.Are un plus pt ca respecta programarile cel putin cu mine,nu am asteptat deloc.Nu prea imi place mie sa povestesc ca Creanga dar sa notam: Locatie e in titlu topiculuiAspect fizic : 9,0 fata draguta, sani siliconati frumosi, fund exact pe gustul meu,Locatie : 10 Apartament curat, Baie cu multe geluri ,prosop curatIgiena escorta :10 A facut dus si inainte si dupa,fara mirosuri suspecte,epilata freshOral : 9 acuma depinde de igiena fiecaruia daca este protejat sau neprotejatNormal : 8 ,nu face anal nici contra-cost Gfe: 8 Fk nu faceCadou : 100/fin , 200/h Am stat 1 finalizareO prezenta ok in zona militari si dr.taberei care 80% din fete sunt pe fast fuck mai ales celora care le plac genul slimDe recomandat si revenit Astea sunt de pe vremea cand facea SCULARMAN Recenzii din pix pe aici pe Topicul siliconatei Elena , ba dupa un cont pryvatestrip (cel vechi din 2011 despre care singur vorbeste in acea postare), ba dupa celalalt , pana s-a ametit si a intrat inclusiv pe profilul siliconatei elenabuc (iubita lui) pe care o da la produs D'aia naucule imnotipocrit nu vreau sa fac Recenzii (principalul motiv) ,ca sa nu ma confund cu proxeneti mincinosi ca tine care induc doar in eroare pe aici. Baga o Recenzie din pix si de pe acest cont sa moara dusjmanii de ciuda . .....de mincinos notoriu. 9 14 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Aprilie 18, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Aprilie 18, 2017 Acel articol incultule este din Moldova tara care nu este membra UE si nu raspunde in fata legilor UE de unde rezulta ca ,Codul Penal din acea tara nici macar nu este pe aproape de codurile penale din tarile membre UEStai jos si nota 2,ia Codul Penal si citeste-l apoi i-a si citeste Codul de Procedura Penala adica acea carte care te invata sa aplici Codul Penal dar repet ce dracu ma obosesc cu un incult frustrat ca tineTi-am dat exemplu de un articol cu o Proxeneta la fel de tanara ca Roxana , ce a patit , dar continua sa faci pe prostulAi sa vezi cat de curand cum este incriminat si Proxenetismul din Romania , minim 2 ani cu executare Link spre comentariu
imnotipocrit Reputație: 2 Postat Aprilie 18, 2017 Partajează Postat Aprilie 18, 2017 Astea sunt de pe vremea cand facea SCULARMAN Recenzii din pix pe aici , ba dupa un cont pryvatestrip (cel vechi din 2011 despre care singur vorbeste in acea postare), ba dupa celalalt , pana s-a ametit si a intrat inclusiv pe profilul siliconatei elenabuc (iubita lui) pe care o da la produs D'aia naucule imnotipocrit nu vreau sa fac Recenzii (principalul motiv) ,ca sa nu ma confund cu proxeneti mincinosi ca tine care induc doar in eroare pe aici. Baga o Recenzie din pix si de pe acest cont sa moara dusjmanii de ciuda . .....de mincinos notoriu.Ce sa zici si tu ca nu poti sa zici ca esti un frustrat sarac care face pe interesantul si care cred ca si-a prins nevasta ca era scoasa la pula de catre amant acela fiind prietenul tau 😂😂😂.Mars in pula mea de ologifren frustrat si sarac si nu mai face pe desteptul cu Codul Penal ca niici macar nu sti sa citesti anumite articole ca acel cod penal il mananc pe paine si repet ce treaba am eu cu TonySoprano si ce legatura are Roxana si fetele cu Elena Siliconata?De aici rezulta ca esti un frustrat nebun si singur care sta toata ziua in spatele la un calculator si face pe desteptu si care inclusiv familia si prietenii l-au renegat dar el face pe bussinesman-ul cu multe afaceri😂😂😂 si pe incoruptibilul.Cu astea zise mai taci dracu in pula mea de trist flausat si du-te fute-ti nevasta ca de asta se fute cu altu ca nu ai grija de ea,iesi cu copilu la plimbare sa iti mai aerisesti capul ala plin de filme si de fustrari Link spre comentariu
imnotipocrit Reputație: 2 Postat Aprilie 18, 2017 Partajează Postat Aprilie 18, 2017 Ti-am dat exemplu de un articol cu o Proxeneta la fel de tanara ca Roxana , ce a patit , dar continua sa faci pe prostulAi sa vezi cat de curand cum este incriminat si Proxenetismul din Romania , minim 2 ani cu executare Tu nu vezi ca sari din una in alta?Esti doar un nebun care este rupt de laba aducand-si aminte ca un prost de ce facea el in tinerete.Ba ca sunt proxenet ba ca sunt TonySoprano si fac recenzii false ba ca i-am tras muie lu nevastataVezi-ti de familia ta care te-a renegat si nubte mai fute grija de mine si de altii sau altele ca ti-am mai explicat ia si citeste Codul Penal din scoarta in scoarta si pe urma vorbeste cu mine.Si in final dupa spusele tale inseamna ca si Pisicut administratorul forumului inseamna ca ar trebui bagat la puscarie pr proxenetism deoarece inlesneste prostitutia cu forumul lui dar iar intram in aria codului penal unde esti varza dar vrei sa pari interesant.Stai dracu cuminte mos pensionar si frustrat care nu a fost la o fata de pe forumul asta ,bagator de seama Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum