Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Problema nu este cand le inveti de bine, problema este cand incerci sa le racolezi si sa le duci in locatia unor anumite fete.

nu am racolat pe nimeni curvo pentru ca nu sunt peste precum esti tu,acasa nu le iau ca sunt insurat ,si nu se poate lauda nicio curva ca nu am platit cu varf si indesat.Suntem pe un sait de curve nu de pescarie ,nu stiu ce cauti tu aici,ai ramas fara clienti?

• Like 20
  • Minus 21
Postat

Problema nu este cand le inveti de bine, problema este cand incerci sa le racolezi si sa le duci in locatia unor anumite fete.

Mai aveti ce sa mancati azi?

• Like 20
  • Minus 21
Postat

nu am racolat pe nimeni curvo pentru ca nu sunt peste precum esti tu,acasa nu le iau ca sunt insurat ,si nu se poate lauda nicio curva ca nu am platit cu varf si indesat.Suntem pe un sait de curve nu de pescarie ,nu stiu ce cauti tu aici,ai ramas fara clienti?

Ma bag si eu asa ca OB-ul mai bine taci din gura Lupule Moralist ca sa nu dau niste printscreen-uri in care sfatuiai anumite fete la care am fost si cu care am vb,sa vina in centru ca le promovezi tu .

Deci BUCATARULE DE 2 lei fugi in bucataria ta aia jegoasa si fa pe Moralistul in alta parte

Vorbele tale:"Da de ce nu vi in centru ca se fac o gramada de bani,mai te promovez si eu ca fetele care le promovez din centru fac 2000 lei pe zi"

P.S Nu le duci acasa bucatarule ieftin le duci la Natalia in aprtament

Postat

Ma bag si eu asa ca OB-ul mai bine taci din gura Lupule Moralist ca sa nu dau niste printscreen-uri in care sfatuiai anumite fete la care am fost si cu care am vb,sa vina in centru ca le promovezi tu .

Deci BUCATARULE DE 2 lei fugi in bucataria ta aia jegoasa si fa pe Moralistul in alta parte

prostule le-am sfatuit sa vina mai in centru nu sa le caut eu locatie 

• Like 21
  • Minus 21
Postat

prostule le-am sfatuit sa vina mai in centru nu sa le caut eu locatie

Deci hai ciocul mic fugi pe topicurile care le promovezi si nu mai sfatui anunite fete sa vina la Natalia in apartament ca chiar dau print screen.Retrage-te in glorie ca oricum 70% din membrii de aici stiu ce faci tu cand promovezi si lauzi anumite ghioarle la care nici macar nu ai fost

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Te inteleg mos libidinos si arhitect ratat ca ti-au plecat fetele si ai nervi lucru confirmat si de alti membrii pe forumul asta dar nu mai face spume la cur ca Dero.

Dute lingei pizda lui Sharlota managerita ta din cuibul din Romana,pune-o sa iti linga ranile ca ti-au plecat fetele si resemneaza-te PROXENET RATAT ce esti si Arhitect Second-Hand ce esti.Daca nu mai ai bani de vodka zi ca iti trimit eu o Saniuta ca stiu ca ai intrat in sevraj

Ce bă, șantieristule-pescar, nu-ți place muzica?  :laugh2  Uite alta, pentru tine!

https://youtu.be/Yz7Vshe0aak

• Like 3
  • Minus 1
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Ma bag si eu asa ca OB-ul 

Nu te bagi ca OB-ul chiar esti unul PROXENETULE SEF  :laugh2

• Like 9
  • Minus 14
Postat

Iar te plictisesti?

Nu, nu avem camere video pt ca nu sunt necesare.

• Minus 2
Postat

Iar te plictisesti?

Nu, nu avem camere video pt ca nu sunt necesare.

Nu mă plictisesc, pește! Întreb, doar. 

• Like 3
  • Minus 1
Postat

Aici nu se contorizeaza clientii fetelor, pt ca acel "comision" nu reprezinta o cota-parte din incasarile lor, cum se intampla in locatia din Romana

E sumă fixă, deci! 

• Like 4
  • Minus 1
  • Oras:Printre Oameni
Postat

E sumă fixă, deci!

Tot porxenetism se numește =))

Pardon, am uitat, e angajată ei, să-o înscrie la ITM ca altfel e muncă la negru =))

• Like 2
Postat

Plictiseala mare moncher :)

Curvarii acuza fete de proxenetism..le reproseaza ca sunt preturile prea mari..ca au atitudine de rahat (de parca e vei lege care stipulează ce comportament trebuie sa aibe fetele in functie de serviciile prestate, atitutine sau aspect)..allooo !! Te duci la supermarket si iti iei teapa, angajezi un zugrav si iti iei teapa, te urci in taxiusi iei teapa..statul roman iti da teapa si iti ia banii aiurea..plm..toti romanii sunt chititi sa dea tepe iar voi va luati de fete. Luati-va in plm de taximetristi..de politicieni..nu va mai dati mari pe forumuri. 28 de pagini de balacareli (nici măcar nu va fac cinste comentariile). Atifoat la ea, ati futut, faveti o recenzie ai atât ! Ce contează cine e pestele, ce pret are (plm, prost e ala care da nu care cere)..parca scopul forumului era alul. Stau sa citesc ca boul zeci de pagini pentru nimic. Cand va vad cum va balacariti sa-mi bag de nu ma faveti sa cred ca sunteti pesti toti.

Cred ca este prima data cand a apuca dracii si scriu asa ceva..scuzati daca v-am ofensat. Si daca nu m scuzati, mă doare la bascheti..dar lasati dracu topicul lber pt cei care iau rolul forumuli in serios.

Multumesc

• Like 2
Postat

Plictiseala mare moncher :)

Curvarii acuza fete de proxenetism..le reproseaza ca sunt preturile prea mari..ca au atitudine de rahat (de parca e vei lege care stipulează ce comportament trebuie sa aibe fetele in functie de serviciile prestate, atitutine sau aspect)..allooo !! Te duci la supermarket si iti iei teapa, angajezi un zugrav si iti iei teapa, te urci in taxiusi iei teapa..statul roman iti da teapa si iti ia banii aiurea..plm..toti romanii sunt chititi sa dea tepe iar voi va luati de fete. Luati-va in plm de taximetristi..de politicieni..nu va mai dati mari pe forumuri. 28 de pagini de balacareli (nici măcar nu va fac cinste comentariile). Atifoat la ea, ati futut, faveti o recenzie ai atât ! Ce contează cine e pestele, ce pret are (plm, prost e ala care da nu care cere)..parca scopul forumului era alul. Stau sa citesc ca boul zeci de pagini pentru nimic. Cand va vad cum va balacariti sa-mi bag de nu ma faveti sa cred ca sunteti pesti toti.

Cred ca este prima data cand a apuca dracii si scriu asa ceva..scuzati daca v-am ofensat. Si daca nu m scuzati, mă doare la bascheti..dar lasati dracu topicul lber pt cei care iau rolul forumuli in serios.

Multumesc

Supărat ești, frate! Nu-i nimic, îți trece! 

• Like 3
  • Minus 1
Postat

E suficienta SECRETARA cu dubla functie ptr. colectarea Comisionului :laugh2

• Like 10
  • Minus 13
Postat

Cica se fac din nou angajari in CUIBUL acesta 

Au fost trimise fetele pe outcall si au uitat sa se mai intoarca  cu Comisionul  :laugh2

Priviti la acest  anunt dat destul de recent  pe AT 

http://anuntul.ro/anunturi-locuri-de-munca/videochat-masaj-adult/colaborare-servicii-de-masaj-erotic-comision-50-preturi-peste-medie-program_45193471.html

Am atasat si anumite Print Screen-uri in caz de nu se mai poate vizualiza anuntul cu locatia din Militari

post-194745-0-50141200-1493545201_thumb.jpg

post-194745-0-12333000-1493545215_thumb.jpg

Deci  sa nu uitam esenta acestui Topic in care jumatate din banii pe care ii decartati pe anumite servicii sexuale zboara in buzunarele acestor  PROXENETI  , comision deja confirmat in diferite ocazii :)

NU FAVORIZATI ASEMENEA GRUPARI INFRACTIONALE !!!  compuse din :

- ROXANA (alias gentlemenscrt) secretara si in acelasi timp colocatar/prestator servicii sexuale contra cost al acelui apartament , cu functie de promovare , programare si colectare a comisionului

- imnotipocrit (alias pryvatestrip , tonysoprano34) - asa zisul "CREIER" al acestei grupari infractionale , cocalarul analfabet cu rol de PROXENET activ si desavarsit al intregii operatiuni ghidate din umbra .

PUSCARIABILII !!!

post-194745-0-23145100-1493545707_thumb.jpg

• Like 11
  • Minus 14
Reputație: 1046
Postat

Nicio recenzie?  :laugh2

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Cica se fac din nou angajari in CUIBUL acesta

Au fost trimise fetele pe outcall si au uitat sa se mai intoarca cu Comisionul :laugh2

Priviti la acest anunt dat destul de recent pe AT

http://anuntul.ro/anunturi-locuri-de-munca/videochat-masaj-adult/colaborare-servicii-de-masaj-erotic-comision-50-preturi-peste-medie-program_45193471.html

Am atasat si anumite Print Screen-uri in caz de nu se mai poate vizualiza anuntul cu locatia din Militari

attachicon.gifAnunt militari.jpg

attachicon.gifAnunt militari1.jpg

Deci sa nu uitam esenta acestui Topic in care jumatate din banii pe care ii decartati pe anumite servicii sexuale zboara in buzunarele acestor PROXENETI , comision deja confirmat in diferite ocazii :)

NU FAVORIZATI ASEMENEA GRUPARI INFRACTIONALE !!! compuse din :

- ROXANA (alias gentlemenscrt)secretara si in acelasi timp colocatar/prestator servicii sexuale contra cost al acelui apartament , cu functie de promovare , programare si colectare a comisionului

- imnotipocrit (alias pryvatestrip , tonysoprano34) - asa zisul "CREIER" al acestei grupari infractionale , cocalarul analfabet cu rol de PROXENET activ si desavarsit al intregii operatiuni ghidate din umbra .

PUSCARIABILII !!!

attachicon.gifPROXENET.jpg

La ce număr trebuie să sunt ? Mă interesează, pare firmă serioasă :)

• Like 1

Reputație: -1394
Postat

La ce număr trebuie să sunt ? Mă interesează, pare firmă serioasă :)

Suna la DIICOT sa desfinteze si cuibul acesta  , ca numai tampenii se petrec prin zona asta  , Militari  :laugh2

• Like 8
  • Minus 13

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...