Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

La ce te referi ca mint?

Eu sunt Roxana (http://nimfomane.com/forum/topic/81157-roxana-militari-residence-0742813595/). De pe acest cont eu postez zilele in care eu si colegele mele suntem disponibile, orele in care putem fi gasite, actualizez pozele si aduc informatiile noi. Daca am scris "disponibila" pe acest topic, inseamna ca fata care are acest topic este disponibila.

apuca-te de fitness!

• Like 1
Vizitator all_star
Reputație: 0
Postat

Ma plac asa cum sunt!

Mie nu-mi place.  Gaseste o metoda eficienta prin care sa mai slabesti.  Ma refer la tine Roxana, nu la colega ta !!!

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Ma plac asa cum sunt!

Atunci, fute-te singură!

• Like 4
  • Minus 3
  • Oras:Spatiu
  • Oras:Spatiu
Postat

Pot spune ca unele fete isi maresc tariful cand lucreaza cu mine, pt ca invata cum sa vorbeasca si cum sa se comporte, nu eu imi maresc tarifele...

Fiecare fata isi alege singura tarifele, dar nu coaborez cu fete care au in tarif pe finalizare mai mic de 100 lei.

Vai,vai am trait sa o vad si pe asta!!!

Scoala de Bune Maniere :laugh2, in pula mea, parca ii ziceau clasici "Codul Bunelor Maniere"  :slap2

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Băi prostovane,  ești cumva @tonysoprană, sau @gentelmanplm, că te bagi ca supozitorul? Nu ție ți-am dat quote, dar te-ai simțit, este?  :slap2

Uită-te în plm cum scrii și apoi vorbește despre incultură, șantieristul pulii! Vezi-ți de OB-ul tău și de cofrajele alea și nu mai fura la rețeta betonului! 

Capisci? 

Iar au scos Pejtii astia capul la lumina? :laugh2

pryvatestrip  este acelasi cu Soprano (contul lui mai vechi scos de la naftalina ) . Are aceleasi greseli gramaticale si acee asi atitudine si exprimare cand se enerveaza .  :no2

• Like 10
  • Minus 15
Postat

Si de ce iei pula in gura daca nu sti sigur.Se facuse cate un cont pt fiecare dar era o singura persoana care punea anunturile si nu numai la Romana.La corina la Alba Iulia la fel,la Ana pe Nerva Traian la fel

Hai in pula mea sa spunem lucrurilor pe nume si pe fata si sa nu mai facem pe lupii moralisti

*nu stii

Sopranico  , ce le cunosti tu pe toate  ...de practici spun 

Vezi cum te dai tu de gol ca prostanacul , destul de usor , ca nu esti un simplu  "santierist"  :no2 

EJTI PEJTE , BAAA !!!   ca sa ne fie clar  si termina cu minciunile  :)

• Like 12
  • Minus 15
Postat

IMPRESARO mi se rupe de MINUSURILE tale ca tot asa ramane ce am zis  :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 12
  • Minus 14

Postat

Iesi si tu la o plimbare ca e frumos afara! Lasa forumul

Mai bine te-ai fute IMPRESARO ...zic si eu  :)

Stiu , nu ai cu cine (la cum arati)  , dar in schimb iti place sa tragi pe carca la amaratele astea  la comision  :no2

• Like 7
  • Minus 14

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...