Sari la conținut

trump un dilau

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
Postat

Asa,si??????????

E prost... e prea iute!
  • Telefon: Intrucat nu mai exista... :)
  • Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa...
  • Telefon: Intrucat nu mai exista... :)
  • Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa...
Postat

Ataca siria

Asa,si??????????

:iagree  I agree de tot, I mean. Si daca nu ataca era mai bine prin localitate? 

• Oras:bucharest
  • Oras:bucharest
Postat

Desi poporul Roman,a purtat multe razboaie,nu a emigrat nimeni in masa,cum fac Sirienii sau mancatorii de capre.

Cunosc persoane arabe,care au multe afaceri,dar statul Roman tot le da o suma de bani lunar,pe motivul ca sunt sinistati.

• Oras:Bucuresti
Postat

Ataca siria

Gresit....trump nu ataca pe nimeni....El ordona si semneaza....armata SUA ataca si executa ordinul venit de la trump...

Nu inteleg de ce oameni mici de tot care se pot vedea doar la un microscop de mare putere isi dau cu parerea despre trump....diliu

sau baiat destept...tipu asta a facut ce vrut toata viata ....si ca un hobby a ajuns presedinte cind majoritatea oamenilor sunt la pensie

si astepta sa crape....Ba e greu sa ajungi si presedinte de bloc....da sa fii presedintele sua...bun sau rau ...prost sau destept..diliu sau sanatos

omul sedescurca si inca bine...Eu ma gindesc si as vrea sa-i vad agenda cite femei a futut asta trump....mare pularau este....

• Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

Gresit....trump nu ataca pe nimeni....El ordona si semneaza....armata SUA ataca si executa ordinul venit de la trump...Nu inteleg de ce oameni mici de tot care se pot vedea doar la un microscop de mare putere isi dau cu parerea despre trump....diliusau baiat destept...tipu asta a facut ce vrut toata viata ....si ca un hobby a ajuns presedinte cind majoritatea oamenilor sunt la pensiesi astepta sa crape....Ba e greu sa ajungi si presedinte de bloc....da sa fii presedintele sua...bun sau rau ...prost sau destept..diliu sau sanatosomul sedescurca si inca bine...Eu ma gindesc si as vrea sa-i vad agenda cite femei a futut asta trump....mare pularau este....

Bă, nene, nu ești cam prost? Trump a ajuns președinte că așa a vrut el...?

Idiocracy, să-mi bag pula!

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Bă, nene, nu ești cam prost? Trump a ajuns președinte că așa a vrut el...?

Idiocracy, să-mi bag pula!

Lasă-l! Lasă-l, am zis!  :laugh2

Postat

Trump e un idiot usor de manevrat de cei din jur. Eu cred ca atacul cu arme chimice a fost o masluire a CIA pentru a incepe razboiul si prostul de Trump a pus botul. Cea mai malefica  organizatie mi se pare CIA .

Postat

Trump e un idiot usor de manevrat de cei din jur. Eu cred ca atacul cu arme chimice a fost o masluire a CIA pentru a incepe razboiul si prostul de Trump a pus botul. Cea mai malefica  organizatie mi se pare CIA .

Sincer, am dubii că se repetă scenariul cu armele chimice din Irak, care nu prea s-au găsit. Aici, chiar au fost folosite și de către cineva care le avea și putea să o facă. Plus că, nu sunt chiar imbecili ăia de la CIA, să facă același scenariu, la scurt timp și în aceeași regiune/zonă. Părerea mea ...

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:Europa
  • Oras:Europa
Postat

Peste tot in lume, serviciile de intelligence pun presedintii si premierii ( unde exista monarhie ). Si au abilitatile necesare sa lase impresia ca poporul i a ales. Uitati va la noi, cu Basescu.

Paradoxal, dar Iliescu a fost singurul presedinte dupa 1989, ales de popor, fara prea mare aport al serviciilor.

• Oras:Timisoara
Postat

Daca intr-adevar a fost gaz sarin cum se zice , atacul lui Trompi e ok

• Oras:Monte-Carlo
  • Oras:Monte-Carlo
Postat

Ivanka Trump și-a folosit influența pe care o are asupra președintelui SUA, pentru a-l încuraja să lanseze atacul asupra bazei siriene de la al-Shaayrat. Asta a declarat fratele ei, Eric Trump, potrivit The Telegraph.

”Ivanka este mama a trei copii şi se bucură de influenţă. Sunt sigur că ea a spus: Ascultă-mă, ăsta este un lucru oribil. Tatăl meu va acţiona în asemenea momente. Şi apropo, el s-a arătat în ultimii doi ani împotriva oricărei acţiuni în Siria. Apoi un lider şi-a gazat proprii oameni, femei şi copii”, a precizat Eric Trump. Ziare.com

• Like 1
Vizitator p1ctorul
Reputație: 0
Postat

Pe romani nu ii afecteaza. Tot asa ramanem  :no2

• Like 5
Postat

Peste tot in lume, serviciile de intelligence pun presedintii si premierii ( unde exista monarhie ). Si au abilitatile necesare sa lase impresia ca poporul i a ales. Uitati va la noi, cu Basescu.

Paradoxal, dar Iliescu a fost singurul presedinte dupa 1989, ales de popor, fara prea mare aport al serviciilor.

Și KGB-ul ce a fost? Școală de dans și bune maniere? 

• Like 3
  • Minus 1
Postat

Și KGB-ul ce a fost? Școală de dans și bune maniere? 

oce harasho ! :)

Vizitator p1ctorul
Reputație: 0
Postat

adica sclavi dobitoci pampersi pentru amerloci

Corect. Buni de munca, sclavi care trebuie sa importe mancarea, adica gunoiul, altora. Plus multe alte prostii.

Postat

Corect. Buni de munca, sclavi care trebuie sa importe mancarea, adica gunoiul, altora. Plus multe alte prostii.

in somalia soldati rromani pazea budele in bazele amerikane si care hardaiele de la cantina la somalezi casa le dea de mancare

cand a fost incidentu cu rromanashu mancat de rekini il trimisese americani sa vada daca poa sanoate pacolo

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...