Sari la conținut

Nu exista Dumnezeu...

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Nimic... asa, doar niște cuvinte.

Aha ...

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

nu mai stiu cine a spus asa :,,daca Dumnezeu nu exista , nu ai pierdut nimic, dar daca exista  si nu crezi, ai pierdut totul,,

si ft multi care scriu pe aici   , manifesta raul , si asta e lipsa dragostei lui Dumnezeu in ei ,  proiecteaza asupra celorlalti propriul rau si intuneric 

mai nou , i se spune wetiko, virusul mintii    care nu ocoleste pe nimeni

https://www.seeingwetiko.com/seeing-wetiko

ah  , si mai e ceva peste omenire, cam o jumatate din populatie e infectata cu un virus care-i face prosti la propriu

http://www.naturalnews.com/047605_stupid_virus_cognitive_function_gene_expression.html

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Am primit nou de pe youtube... si imi place foarte tare subiectul.

• Oras:Acolo unde se da ora exacta
Postat

Unde i-ai fost eleva? :)

La celebrul spital cu zabrele la geam din Berceni ;) :)

• Like 6
  • Minus 10
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

La celebrul spital cu zabrele la geam din Berceni ;) :)

Esti doar un necunoscut...și nu-ți înțeleg ciuda. Cred că sunteți câțiva care aveți nevoie de-un control, căci faceți exagerări continue până deveniți ridicoli...și vă credeți mari glumeți. Nu vă înțeleg ce probleme aveți voi cu femeile...
Postat

Esti doar un necunoscut...și nu-ți înțeleg ciuda. Cred că sunteți câțiva care aveți nevoie de-un control, căci faceți exagerări continue până deveniți ridicoli...și vă credeți mari glumeți. Nu vă înțeleg ce probleme aveți voi cu femeile...

Nu am nici o problema cu femeile,io' te iubesc din tot sufletu' Clariso....dar asa imi place mie sa te alint,sandiloaica mea :)

PS:De ce te-ai trezit la ora asta,ai de luat pastile? :)

• Like 7
  • Minus 10
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu am nici o problema cu femeile,io' te iubesc din tot sufletu' Clariso....dar asa imi place mie sa te alint,sandiloaica mea :)

PS:De ce te-ai trezit la ora asta,ai de luat pastile? :)

Ai o problemă... clar! Mersi de informare.
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Ai o problemă... clar! Mersi de informare.

Ba exist,ba nu exist...am luat o pauză și am plecat.

Vizitator ana paraschiv
Postat

Cam asa stau lucrurile. :)

post-224146-0-50432200-1492801137_thumb.jpg

• Like 4
  • Minus 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Eu mă uitam la simpaticii acestia... mă impresionează. Nu. Glumesc... îmi plac vorbele lor.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ba exist,ba nu exist...am luat o pauză și am plecat.

... Și vrei să te cred? De ce?

Vizitator
Postat

... Și vrei să te cred? De ce?

"de ce " ce anume?Poți fi mai specifică?

Problema e ca se potrivește cam la...toate :)

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

"de ce " ce anume?Poți fi mai specifică?

Problema e ca se potrivește cam la...toate :)

La toate... care spun un singur lucru, oricum, toate la un loc. Nu stiai ca după mintea noastra nebună, noi oamenii, am putea face ca Dumnezeu să fie "din nou" uman? Asa că cer sa definesti un sentiment... caci altfel as fi specificat clar ce alegeam cu mintea mea din toate cuvintele tale insirate si aruncate in propoziția aceea fara sens.
  • Like 4
  • Minus 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Daca ar fi uman, nu ar mai fi demiurg.

Pentru că...

Spune mai departe! Nu face afirmații pe jumatate pentru prosti... imaginează că azi prostii nu mai exista, si o sa fie mai usor.

• Like 4
  • Minus 2
Vizitator
Postat

La toate... care spun un singur lucru, oricum, toate la un loc. Nu stiai ca după mintea noastra nebună, noi oamenii, am putea face ca Dumnezeu să fie "din nou" uman? Asa că cer sa definesti un sentiment... caci altfel as fi specificat clar ce alegeam cu mintea mea din toate cuvintele tale insirate si aruncate in propoziția aceea fara sens.

Nu cred :).Nu poți sa faci sa-ți crească măcar un fir de păr conform voinței tale.Îmi amintesc...chiar tu spuneai "aștept sa mai crească.."

Sa "îl faci pe Dumnezeu... "

This is beyod human comprehension.

"Fără sens " spui.Sigur ca da.

Maybe for you.

Pentru Mine totul are sens! :)

Vizitator
Postat

Pentru că...

Spune mai departe! Nu face afirmații pe jumatate pentru prosti... imaginează că azi prostii nu mai exista, si o sa fie mai usor.

Uh-Uh-Uh....eu nu m-as grăbi asa cu imaginația. Și știi de ce? Ca oricine e mai prost decât altul,în comparație cu altul,după judecățile voastre.Ceea ce înseamnă că... ar trebui sa dispăreți cu toții :)
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Cam asa stau lucrurile. :)

post-194745-0-50875100-1492846509_thumb.jpg

Hai sa-ti arat RUJATULE ce scrie in Biblie , ca tu nu esti nici cal , nici magar  si divagezi  adevarul jucand un rol pe aici numai de tine stiut .

post-194745-0-34261600-1492846746_thumb.jpg

Nu sunt atat de bisericos  , dar am oarece sange de aroman prin vene  , daca stii ce inseamna asta , dar ma indoiesc la capacitatile tale intelectuale si glumele de prost gust pe care le afisezi aici in micimea ta  :)

• Like 9
  • Minus 14
Vizitator
Postat

Hai sa-ti arat RUJATULE ce scrie in Biblie , ca tu nu esti nici cal , nici magar  si divagezi  adevarul jucand un rol pe aici numai de tine stiut .

attachicon.gifBiblie.jpg

Nu sunt atat de bisericos  , dar am oarece sange de aroman prin vene  , daca stii ce inseamna asta , dar ma indoiesc la capacitatile tale intelectuale si glumele de prost gust pe care le afisezi aici in micimea ta  :)

Am zis,nu?

:)

Ce mult a trecut de atunci...

• Like 1
Postat

Am zis,nu?

:)

Ce mult a trecut de atunci...

Nu am vazut asta.

Dar stii ce e mai deranjant  ? Cand intra genul acesta de persoane (genul si lui Vis) si strica orice Topic cu comentarii  mai mult  cu conotatie sexuala ca i s-a sculat ei  ...si nu are cine o freca la "prajitura"  :slap2 Are niste topice deschise , mai sunt si altele de gen , unde se poate "excita" cat doreste si la orice ora . Oare chiar poti purta o discutie adecvata si pe alte teme cu astfel de persoane  in afara de aceleasi elucubratii si ex.de  videoclipuri destul de slabute de dezvoltare personala ?  :hmmm 

Intreb si eu , nu dau cu parul  :)

Vizitator
Postat

Nu am vazut asta.

Dar stii ce e mai deranjant  ? Cand intra genul acesta de persoane (genul si lui Vis) si strica orice Topic cu comentarii  mai mult  cu conotatie sexuala ca i s-a sculat ei  ...si nu are cine o freca la "prajitura"  :slap2 Are niste topice deschise , mai sunt si altele de gen , unde se poate "excita" cat doreste si la orice ora . Oare chiar poti purta o discutie adecvata si pe alte teme cu astfel de persoane  in afara de aceleasi elucubratii si ex.de  videoclipuri destul de slabute de dezvoltare personala ?  :hmmm 

Intreb si eu , nu dau cu parul  :)

Free Will. ;)
  • Like 1
Postat

Free Will. ;)

si asta  de cand se vede femeia egala barbatului   :laugh2

PS : Willy e Vistantric :)

• Like 8
  • Minus 14
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu cred :).Nu poți sa faci sa-ți crească măcar un fir de păr conform voinței tale.Îmi amintesc...chiar tu spuneai "aștept sa mai crească.."

Sa "îl faci pe Dumnezeu... "

This is beyod human comprehension.

"Fără sens " spui.Sigur ca da.

Maybe for you.

Pentru Mine totul are sens! :)

Puteai să ajuți un biet om neajutorat și să oferi un pic de bunăvoință...

Că asa, cum zici tu... reiese că omul are decât două alegeri:dependenta de El sau să pătrundă în "creierul" Lui.

Din textul tău, deduc că afirmația mea mă condamnă să rămân strict la materialism si fiu dependentă... pentru că ce rost ar avea sa am acces la "creierul" Lui, dacă el îmi zice imediat, treci la condiția ta, animalule. Câinele meu este foarte latos... si ma lasa decat pe mine sa il tund. Avem un ritual noi doi, de mulți ani... dar crezi că atunci cand ii creste părul la loc, așteaptă să revin eu? Si o altă treabă... Intr-o zi, unul din profesorii mei, m-a dus la conferința unui pacient de-al lui. Un nebun liber, nepericulos, care se credea Iisus. Nu m-a interesat nimic din ceea ce omul a predat la acea conferință, căci stiam si eu toate acele chestii... Pe mine m-a interesat omul... nu aveam nevoie să consider ca profesorul meu, că omul si-a luat o autoritate care nu i se potrivește. Eu voiam să văd... cum poate nebunia să facă dintr-un om simplu, un om perfect. Omul acela a simtit imediat ca il studiez si mi-a prezentat totul... aproximativ după asteptările mele. Adică dacă un om nebun nu s-a simțit jenat de asteptările mele... si si-a facut treaba excelent, de ce Dumnezeu s-ar simti deranjat? Sau... crezi că omul ăla nebun si-a zis: bă, asta mă forțează să fiu nebun, că îsi urmareste ea interesele. Stiu că participarea la o conferința de-a lui este de 16 milioane... Eu nu am plătit niciodată când am participat la chestii d-astea si nimeni nu mi-a cerut niciodată nimic. Ajunsesem la o asemenea performanță, încât îmi era plătită camera de hotel si ceea ce serveam la restaurant, pana cand am inceput sa fiu platita pentru ceea ce faceam(si acolo m-am oprit si am disparut, intrand de urgenta in anonimat). Si nu eram singura care primea aceste "oferte"... asa ca nu te gândi la prostioare. As spune că dacă toți cercetătorii ar realiza această posibilitate... nu ar mai cere ca milogii sustinere din partea statului.

Ceea ce voiam să spun de nebun si alți oameni... este că ei si-au dat seama dintr-o privire, cu ce rol sunt eu acolo. Mi-am dat seama clar ce se întâmplă... când colegii mei mi-au zis că ei nu au curajul sa-i spuna unui om important din străinătate că vrem să participăm la cursurile lui. În acel moment nu stiu ce s-a intamplat cu mine... dar m-am dus direct la om, m-am uitat in ochii lui si i-am spus simplu ca vrem sa observăm un pic cursurile lui. M-a uimit deschiderea subită a acelui om, care mi-a zis: bineinteles, puteti sa stați si mai mult si sa veniți in fiecare zi la cursurile mele, fara nici o obligație. M-am întors la colegii mei, ca si paralizată de uimire, nu-mi venea sa cred si sa constientizez simplitatea acelei situatii.

• Like 4
  • Minus 2
Postat

Tocmai ce spuneam  :laugh2 :laugh2 :laugh2

Ce-o zice acolo? Spune de bine ? :slap2

....sa faca cineva un rezumat   :)

• Like 9
  • Minus 14

Vizitator
Postat

Puteai să ajuți un biet om neajutorat și să oferi un pic de bunăvoință...

Că asa, cum zici tu... reiese că omul are decât două alegeri:dependenta de El sau să pătrundă în "creierul" Lui.

Din textul tău, deduc că afirmația mea mă condamnă să rămân strict la materialism si fiu dependentă... pentru că ce rost ar avea sa am acces la "creierul" Lui, dacă el îmi zice imediat, treci la condiția ta, animalule. Câinele meu este foarte latos... si ma lasa decat pe mine sa il tund. Avem un ritual noi doi, de mulți ani... dar crezi că atunci cand ii creste părul la loc, așteaptă să revin eu? Si o altă treabă... Intr-o zi, unul din profesorii mei, m-a dus la conferința unui pacient de-al lui. Un nebun liber, nepericulos, care se credea Iisus. Nu m-a interesat nimic din ceea ce omul a predat la acea conferință, căci stiam si eu toate acele chestii... Pe mine m-a interesat omul... nu aveam nevoie să consider ca profesorul meu, că omul si-a luat o autoritate care nu i se potrivește. Eu voiam să văd... cum poate nebunia să facă dintr-un om simplu, un om perfect. Omul acela a simtit imediat ca il studiez si mi-a prezentat totul... aproximativ după asteptările mele. Adică dacă un om nebun nu s-a simțit jenat de asteptările mele... si si-a facut treaba excelent, de ce Dumnezeu s-ar simti deranjat? Sau... crezi că omul ăla nebun si-a zis: bă, asta mă forțează să fiu nebun, că îsi urmareste ea interesele. Stiu că participarea la o conferința de-a lui este de 16 milioane... Eu nu am plătit niciodată când am participat la chestii d-astea si nimeni nu mi-a cerut niciodată nimic. Ajunsesem la o asemenea performanță, încât îmi era plătită camera de hotel si ceea ce serveam la restaurant, pana cand am inceput sa fiu platita pentru ceea ce faceam(si acolo m-am oprit si am disparut, intrand de urgenta in anonimat). Si nu eram singura care primea aceste "oferte"... asa ca nu te gândi la prostioare. As spune că dacă toți cercetătorii ar realiza această posibilitate... nu ar mai cere ca milogii sustinere din partea statului.

Ceea ce voiam să spun de nebun si alți oameni... este că ei si-au dat seama dintr-o privire, cu ce rol sunt eu acolo. Mi-am dat seama clar ce se întâmplă... când colegii mei mi-au zis că ei nu au curajul sa-i spuna unui om important din străinătate că vrem să participăm la cursurile lui. În acel moment nu stiu ce s-a intamplat cu mine... dar m-am dus direct la om, m-am uitat in ochii lui si i-am spus simplu ca vrem sa observăm un pic cursurile lui. M-a uimit deschiderea subită a acelui om, care mi-a zis: bineinteles, puteti sa stați si mai mult si sa veniți in fiecare zi la cursurile mele, fara nici o obligație. M-am întors la colegii mei, ca si paralizată de uimire, nu-mi venea sa cred si sa constientizez simplitatea acelei situatii.

Aoleu,mult ai mai scris.S-o luam pas cu pas,ca nentu ' Klaus,da?

"puteai sa ajuți...să oferi bunăvoință "-ei da,victimizarea.Apoi,are tot ce-i trebuie, ce sa-i mai dau?

Legat de restul-ce interpretezi tu te privește.

Perfecțiunea-o întrebare-capcană pentru tine :)

Am făcut doi copaci-unul drept și unul îndoit de la jumătate.Care-i perfect?

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...