Sari la conținut

Nu exista Dumnezeu...

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Stai asa, cum il prinzi? Poti sa faci asta- gen o selectie a clientilor cu care ti-ar placea sa interactionezi ? Erai curioasa si asta e o stare, cum a stricat el tot farmecul?

Am sa-ti raspund... dar nu acum, ma scuzi. Mersi... uite asta este atitudine! Tu ai creionat simplu ce ti-a trecut prin minte... si asta mi-a demonstrat ca gandesti. Simplu, complicat... nu-mi pasă! Dar sa fie uman...

Să-l iau în pulă pe Stephen Hawking. Toată lumea stă și cască gura la un handicapat în căruțul cu rotile așteptând să afle adevărul despre viață, univers, puli în cur, etc etc.

Să-i iau paiul ăla în carici =))

Esti nebun... si-mi place! Dar cred ca ai auzit asta des... Ti-am dat like. ☺
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Cand e vorba de tine,ma trec bășinile.

Cam des...

Ti-am zis...esti sub hipnoză!

• Oras:NY
Postat

cu siguranta exista mai ales ca am vazut ceva urme de la poala lui, pe buzele tale =))

Iar te-ai bășit

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

merge banda aici?

sau sta pe loc ca s-a taiat curentul ?  :)

Postat

vise, ce moartea caprioarei ti-am facut eu ma? :) ce-ai primit - sau nu - tu de la mine? daca vrei sa rostesti ceva, fa-o te rog raspicat, clar, cu subiect si predicat.

cred ca ii lipsesc, nu are decat ... interjectii =))

cred ca...

dar nu ...

si totusi ... cred ca ....

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa nu...

ba da... hai ca spun .... cred ca e nevorbita :D

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Fir'ar, era sa zic o prostie!...

I told ya...

Twisting God's mind... Not to inspiring...^^

Acting is fun, but....

Postat

normal, iti dau aer... mi-ai zis intr-o zi ca nu poti trai fara flatulatiile mele :D

Mă cac pe tine :138x

Vizitator
Postat

Chiar,ss presupunem ca ar apărea în peisaj.

Ce ați vrea să facă?

Vizitator
Postat

sa faca ce a facut pana acum :D, eu sunt fericita oricum :D

Bun răspuns! A +! :)

Postat

Citeam un articol pe net şi intr-o fereastra mi-a aparut un link spre alt articol intitulat: "Iata dovada ca Iisus e Dumnezeu!".
Zic: "E clar, pentru prima oara voi vedea şi eu ceva dovezi concrete, masurabile, analizabile stiintific care ma vor transforma într-un credincios infocat".

Plin de speranta si de emotie am deschis respectiva pagina  care incepea cam asa: "Iisus e Dumnezeu pentru că în Biblie scrie..."

Pai ce-mi facusi, OAIE, se poate asa ceva? :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 12
  • Minus 14
Vizitator
Postat

Citeam un articol pe net şi intr-o fereastra mi-a aparut un link spre alt articol intitulat: "Iata dovada ca Iisus e Dumnezeu!".

Zic: "E clar, pentru prima oara voi vedea şi eu ceva dovezi concrete, masurabile, analizabile stiintific care ma vor transforma într-un credincios infocat".

Plin de speranta si de emotie am deschis respectiva pagina  care incepea cam asa: "Iisus e Dumnezeu pentru că în Biblie scrie..."

Pai ce-mi facusi, OAIE, se poate asa ceva? :laugh2 :laugh2 :laugh2

Singura concluzie care pot sa o trag în ce-l privește pe Isus,din punctul de vedere al Bibliei,este ca a fost o ființă evoluata care s -a "coborât "pana aici sa ne învețe câte ceva.

A venit și a plecat.

• Like 2
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

"O babă murdară pe picioare, care stă în fata icoanei Maicii Domnului în biserică, fată de un laureat al premiului Nobel ateu - baba e om, iar laureatul premiului Nobel e dihor. Iar ca ateu, ăsta moare asa, dihor."

Petre Tutea

• Like 3
  • Minus 4
Postat

"O babă murdară pe picioare, care stă în fata icoanei Maicii Domnului în biserică, fată de un laureat al premiului Nobel ateu - baba e om, iar laureatul premiului Nobel e dihor. Iar ca ateu, ăsta moare asa, dihor."

Petre Tutea

Când am citit o babă murdară pe picioare m-am gândit instant ca ne spui ceva despre Anonna.

Postat

Singura concluzie care pot sa o trag în ce-l privește pe Isus,din punctul de vedere al Bibliei,este ca a fost o ființă evoluata care s -a "coborât "pana aici sa ne învețe câte ceva.

A venit și a plecat.

A promis că se întoarce. ;)

• Minus 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...