Sari la conținut

Elena - 1.75cm - 72kg - 0725.857.561 - 20 anisori - Noua in domeniu

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Cred ca trebuie sa schimbati ceva, daca nu chiar mai multe...pai voi nu vedeti ca nu se inghesuie nimeni la luxul asta?

Nu cred ca trebuie sa schimbam nimic. Atata timp cat exista clientii, si se reintorc, inseamna ca totul este ok.

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Să revenim la recenzii!  =))

• Like 1
  • Oras:.
  • Oras:.
Postat

NU a reusit sa o mute la testate ??!!  Cred ca nu are timp , de clienti .

Pacat , pizda nu e rea !

• Oras:Buc
  • Oras:Buc
Postat

Hai si cu recenzia. 

Am vizitat-o pe domnisoara noaptea in jurul orei 1:00. 

Avand in vedere penuria de fete de calitate (mai ales noaptea) as caracteriza raportul calitate pret ca fiind unul echiunitar. 

Desi nu a fost neaparat o experienta memorabila, e departe de a fi una rea. Plm.. un futai decent. 

Hai cu notele si descrierea: 

Locatie: 9. Doar pentru ca-i departe si cam greu de gasit far instructiuni clare. Altfel, inauntru e curat. Au geluri de dus, nu e dezordine. Patul e OK, baia la fel. 

Aspect fata: 8.5. Pozele zic eu ca sunt reale. E mare dar are carnea tare. Adica nu e nimic lasat. Genul in care poti da tare fara teama ca ai strica ceva. Are si un choker care contribuie la aspect. Aduce cu aia din 2 and 1/2 men care era satanista si l-a dus pe Charlie la orgie ca sa zamileasca baby Gilgameshes. https://vignette3.wikia.nocookie.net/twohalfmen/images/8/8b/Isabella.jpg/revision/latest?cb=20110314203253 

Oral: 8. Nimic spectaculos dar facut cu simtul raspunderii. Suficient de bun cat sa o scoale. 

Normal: 8,5. Nu comenteaza la pozitii. Sta si deasupra, se misca. Face ce ii spui. 

Atitudine: 9. Complianta, docila. Nu comenteaza, nu se grabeste sa te dea afara. Raspunde la intrebari plurisilabic. 

Pret 300 RON / 2 fin. 

In concluzie e o alternativa viabila noaptea dar nu una la care sa-ti faci abonament. E OK cand te mananca si n-ai ce fute. Repet, in contextul "panaramic" actual, relativ la oferta calitativa, respectiv financiara, si coroborand faptul ca e disponibila noaptea raportul Value for Money as zice ca e echiunitar.

• Like 8

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...