Sari la conținut

Fete 18-24 ani pentru ieșiri in oraș,sprijin financiar

Postări Recomandate

• Oras:Arad
  • Oras:Arad
Postat

Caut fete ( prieteni cu benefici) pentru ieșiri in oras, pe scurt am 20 de ani dețin masina ,ma pot deplasa oriunde! Discreție maxima, in functie de aspect va fi si sponsorizarea! Ieșiri in cluburi,cafenele,etc! Daca cunoașteți voi pe cineva, poate imi este de folos:)) Merci

Postat

Caut fete ( prieteni cu benefici) pentru ieșiri in oras, pe scurt am 20 de ani dețin masina ,ma pot deplasa oriunde! Discreție maxima, in functie de aspect va fi si sponsorizarea! Ieșiri in cluburi,cafenele,etc! Daca cunoașteți voi pe cineva, poate imi este de folos:)) Merci

ce masina ai?

• Like 2
  • Oras:NY
  • Oras:NY
Postat

20 de ani? Cred că ai strâns 100 ron și vrei să-i spargi.

• Like 3
  • Minus 4
Postat

Ce mă?! Va ofticați sau care e treaba la voi! Nu mai comentați aiurea daca nu puteți sa ajutati

besin pulele noastre sarmanule

• Like 1
  • Oras:Undeva
  • Oras:Undeva
Postat

Ai gresit locul.
  • Like 1
Postat

te costa mai putin sa te duci la curve, zic si eu.. :D

• Like 1
Vizitator p1ctorul
Reputație: 0
Postat

ce masina ai?

post-228508-0-09424400-1492009246_thumb.png

• Like 7
Vizitator p1ctorul
Postat

Incearca la emisiunile Din Dragoste, Mireasa pentru fiul meu si Te vreau langa mine.

• Like 6
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Un nume ceva,careva?

Cât timp nu ai contribuit cu nimic pe aici, e cam aiurea să soliciți ajutor. Mai mult decât miștouri, mă tem că nu vei primi.

• Like 4
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Doriti și pungă?

'ai și tu acuma... Ce te faci dacă cere la pachet și prenadez?

• Like 1
Vizitator
Postat

Donează banii la biserica,nu-i arunca pe curve. :pope

Nu la orice biserică!

• Like 1

• Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

Noi credeam că este trafic pentru topic :)

• Like 4
  • Minus 8

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...