Sari la conținut

Eveline si Roman - 0732442434

Postări Recomandate

• Oras:Ibiza
  • Oras:Ibiza
Postat

ce repede te ataci nepoate, nu te supara acum pe mine ca imi mai bat pula de tine prieteneste, dar tu esti prea obosit sa observi asta

Postat

Fiecare are libertatea de a-și alege unde vrea sa locuiască. Nu vad care îți este problema.

e buna zona, il trimiti pe Roman sa se plimbe in parc vreo 2 ore

• Minus 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Pentru cei care inca nu ne-au cunoscut, serviciile sunt totale, indiferent de varianta aleasa: URO activ, dubla penetrare,oral, anal și normal protejate. Amândoi suntem bi, Roman este și activ și pasiv. 600 lei ora , ne poți găsi în zona mall Promenada in fiecare zi de la 10-22 avem posibilitatea de a accepta programări însă cel mai bine ne poți anunța cu o zi înainte deoarece avem programul extrem de limitat și ne-ar părea rău să nu reușim să ne vedem 😘😘

• Like 1
Postat

RECENZIE

Am fost de 2 ori la ei in mai putin de cateva zile in ambele variante

Aspect: 9 (foarte frumoasa, undeva la 1.70 cm, dantura perfecta, zambet superb, corp armonios, sani micuti, picioare lungi, fund frumos, tatuaj discret, piele alba ca laptele)

Oral: 8.5 (neprotejat, bun, umed, incearca deep, atentie la sateliti, swallow pana la ultima picatura)

Normal: 9 (protejat, se implica, propune pozitii, da contre, se umezeste natural, squirt)

Anal: 10 (foarte stramta, da contre)

GFE: 9.5 (FK, DFK, pisicioasa)

Atitudine: 10 (placuta, deschisa la discutii)

Igiena: 10 (foarte curata si piele fina)

Halatul: cel specificat de Eveline in anunt pentru varianta cu si fara Roman

(1)varianta Eveline, fara Roman

Am legatura cu Eveline pe whatsapp si am planificat o intalnire, varianta doar cu ea, fara Roman. In locatie am facut cunostinta cu Eveline si Roman, amandoi foarte ok. Ea m-a asteptam intr-un body rosu sexy pe tocuri, cu un zambet superb, tinuta care scoatea in evidenta funduletul frumos, parfumata discret. Eveline este foarte frumoasa, undeva la 1.70 cm, dantura perfecta, zambet superb, corp armonios, sani micuti, picioare lungi, fund frumos, tatuaj discret. Em vazut ca si manichiura si-o face corespunzator ulterior, este atenta cum se imbraca si privirea ei te indeamna la nebunii. De fata cu Roman, am stat de vorba in engleza, omul este foarte ok, open mind, jovial, prietenos, nu ne-a deranjat pe durata actiunii, a stat in living room privind un film la TV.

Intors de la dus, Eveline a inceput sa imi faca oral, bun, s-a arcuit foarte frumos si am putut privi fundul ei in forma de inimioara (,care este piesa de rezistenta). O atractie si mai mare am avut-o cand am vazut-o in constumei Evei, piele alba ca laptele, pisicuta frumoasa, fund apetisant.

Oralul a fost neprotejat, bun, umed, incearca deep, atentie la sateliti, swallow la final pana la ultima picatura, ramasese putin pe buze si am ajutat-o sa curete tot :)

La normal (protejat) am schimbat mai multe pozitii, Eveline chiar a preluat initiativa. Ii place ce face, se umezeste natural, da contre. Un element nou in intalnire a fost prezenta unui vibrator folosit de Eveline pentru a avea orgasm urmat de squirt, ea facandu-mi oral in acelasi timp. Ii place mult pe la spate, sincer si mie mi-a placut mult sa o simt ca vrea sa fie penetrata adanc. Pisicuta ei este foarte frumoasa, un POV foarte reusit cand sta cu spatele la tine in asteptarea ta.

Nu m-am simtit deloc inhibat de faptul ca Roman era in living room la cativa metri de noi. Eveline a facut tot posibilul sa ma simt bine in compania ei si a reusit :)

(2)varianta Eveline si Roman

Si de aceasta data am fost intampinat de un catelus simpatic, foarte jucaus, urmand Roman si Eveline. De aceasta data Eveline era imbracata intr-un body negru, gen plasa pe la spate care sa ii scoata in evidenta fundul frumos. Totul a decurs natural, nu m-am simtit deloc stanjenit de prezenta lui Roman (si el dotat) in preajma lui Eveline.

O sa prezint cateva momente excitante din parcursul intalnirii in 3:

- Intors de la dus Eveline ii face oral lui Roman pe pat, eu am avut grija de pisicuta ei frumoasa

- dubla penetrare a fost interesanta (piesa de rezistenta), in pat, Eveline in mijloc, o simteam cum tremura de placere; a trebuit un moment de sincronizare pentru alternare miscarilor.

- Eveline intinsa pe pat intre mine si Roman jucandu-se cu vibratorul pe clitoris pana cand a avut orgasm si squirt, eu si Roman fiind cu mainile pe ea

- Eveline facand oral, in timp ce era penetrata adanc de Roman

- pentru ca la prima intalnire nu am facut anal, am ales acum, am simtit cat de stramta este, in timp ce Roman ne privea cum era penetrata adanc

- o varianta interesanta de 69, in care o simteam pe Eveline cum se topea de placere

- punctul culminant, finalizarea cu swallow binenteles

A existat mereu comunicare in timpul intalnirii, in engleza binenteles. La cum a decurs intalnirea, un lucru e sigur, fac asta nu doar pentru bani (sau poate e doar un bonus), dar din placere. Mi-a placut mult si o fost o experienta interesanta aparte.

Notite)

1)Cadoul a fost oferit la inceput de fiecare data

2)Eveline este genul de femeie dupa care ai intoarce capul pe strada

3)Pe fundal rula o muzica placuta, antrenanta

4)Eveline arata mai bine in realitate decat in poze

5)Amandoi sunt foarte civilizati, politicosi si stiu cum sa conduca o discutie

6)Pozitia care o avantajeaza pe Eveline este doggy

7)Au un animalut simpatic (,o catelusa) care m-a intampinat inca de cand am intrat in apartament

8)Nu te grabeste, nu sta/stau cu ochii pe ceas

9)Roman e foarte norocos ca are o femeie precum Eveline, ma refer nu doar la look, dar ca personalitate/atitudine printre alte calitati observate in pat :)

M-am simtit bine cu Eveline/Eveline + Roman, voi reveni

Imi place recenzia ta. M-a convins si in scurt timp le voi face o vizita. Am vazut ca ai spus ca vorbeai in engleza. Sa inteleg ca Roman nu e roman?
  • Oras:California Sacramento
Postat

Imi place recenzia ta. M-a convins si in scurt timp le voi face o vizita. Am vazut ca ai spus ca vorbeai in engleza. Sa inteleg ca Roman nu e roman?

Roman e american

• Like 18
Vizitator votka-tuicar
Reputație: 0
Postat

Roman e american

Tot cu recenzi false umbli pizdadera aka votka--tuikar

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Tot cu recenzi false umbli pizdadera aka votka--tuikar

Ce facusi fratioare ai uitat de pe ce cont scrii ?

• Like 5
  • Minus 5
Vizitator votka-tuicar
Postat

Promovatorule asta e contul meu. Singuru care se incurca in conturi esti tu bucatare
  • Minus 2
Postat

e cretin saracu' si prost pe deasupra, ma vede peste tot :laugh2

• Like 19
Postat

Promovatorule asta e contul meu. Singuru care se incurca in conturi esti tu bucatare

Nu eu am scris ''Aka'' tu ai scris

• Like 5
  • Minus 5
Vizitator votka-tuicar
Postat

Nu eu am scris ''Aka'' tu ai scris

Pisdadera=votka--tuicar e unu si acelasi cum esti tu cu ale tale proxenwtule

• Minus 3
Postat

AKA = Also Known As (cunoscut ca fiind) 

• Like 5
  • Minus 5
Postat

Pisdadera=votka--tuicar e unu si acelasi cum esti tu cu ale tale proxenwtule

Poponarule vorbeste frumos ca o muiesc pe mata imediat

• Like 6
  • Minus 5
Vizitator votka-tuicar
Postat

Poponarule vorbeste frumos ca o muiesc pe mata imediat

Mata da am muito eu si o muiesc si acum proxenetule

=))

• Like 1
  • Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...