Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator Cory
Reputație: 0
Postat

pai nu? ce are? in loc sa fac bani si sa ma simt bine ii dau :)) ce sa ajustez bre? am 17ani juma pe un picior..n am zis cat am si pe celalalt :))

• Minus 1
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Motociclistule,ai grija tata,sub 18 ani intri sub incidenta penalului

• Like 1
Vizitator Cory
Postat

taci bre ca pe urma ma duc si declar ca m a violat si mi a furat banii si intra si la **spam editat** si viol si jaf =)))

ps: glumeam :D

Postat

pai nu? ce are? in loc sa fac bani si sa ma simt bine ii dau :)) ce sa ajustez bre? am 17ani juma pe un picior..n am zis cat am si pe celalalt :))

Si intre picioare cat ???????????????????????????????????????????????????????????????????? =)) =)) glumesc zapacealaaaaaaaa stii bine , dar un raspuns nu ar strica sa stii ......... =))

Vizitator Cory
Postat

intre picioare se fac acus 7 ani de la prima vizita autorizata =))

• Telefon: m.motociclistul
  • Oras:Iasi
Postat

Nu am mai practicat aceasta meserie pana acum, insa ma pot caracterizat ca fiind experimentat.

Postat

Pai cam cate fomei ai tras pe cosor?

• Like 1
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Eu l-as intreba cate femei mai in varsta a avut in viata lui partenere de sex.

Postat

Am avut partenere mai mari decat mine, insa doar cu un an, doi.

Cea mai recenta partenera mai mare ca mine, 35 de ani.

Postat

Dupa experienta mea barbatii care in viata lor au avut relatii cu femei cu destui ani mai in varsta ca ei sunt mai ok la pat.

Postat

O, din experienta mea pot spune ca o femeie mai in varsta decat mine e mult mai ok la pat :))

Postat

Am o vecina de 71 de ani,care face ochi dulci postasului. Am inteles de la Radio Sant ca a fost mare nimfomana la viata ei...Te bagi? :laugh2

• Like 1
Postat

Cred ca tutror ne-ar palce daca ne-ai descrie cum iti inchipui ca ar decurge o intalnire, cum ai putea sa oferi BFEde exemplu.

Postat

@picon. zic pas.

@casnica

BFE-boyfriend experience, presupun.

Sunt atatea de scris si parca ma destainuie. Nu e mai interesant sa afle clienta pe piele ei decat sa citeasca?

Vizitator Cautatorul
Postat

Hmmm... motociclistule, aici esti ca in vanzari si acum trebuie sa-ti convingi clienta sa-ti cumpere "produsul". In locul tau as fi mai atent la doleantele suratelor forumiste pentru ca asa iti poti gasi calea spre succes... nu uita ca ele sunt "fomei" si abia apoi forumiste... Anda, Cory, Casnica, ajutati baiatul...

• Oras:Fix unde vreau eu...
  • Oras:Fix unde vreau eu...
Postat

BFE e greu de definit.Si daca cineva ar trebui sa ne spuna in ce consta,cred ca doar el o poate face ,motociclistul!In definitiv,cand sunt vizitata de cineva,nu mi se spune ce si cum si-ar dori,incerc sa-mi dau seama,dar daca as fi intrebata,sigur mi-as gasi cuvintele!Asa ca,dragul meu motociclist,convinge-ne cumva.....O poza in piele si cu o casca,nu spune prea multe,sincer....

Postat

Daca as gasi un tip pe care as fi tentata sa il platesc cred ca nu as tine neaparat sa finalizez, decat daca reuseste sa ma faca dornica rau de tot. De fapt maiestria unui barbat bun la pat in asta consta, sa ne face dornice, innebunite.

Dar... cea mai buna cale in cazul meu sa se obtina asta sunt mangaierile in locuri nesexuale, multa atentie, imbratisari. Chiar nu-i invidiez pe barbati, cateodata au o treaba al naibii de grea.

A, si inca ceva, cand simt ca un barbat nu se stapaneste si imi invadeaza prea repede spatiul intim, imi piere orice chef de altceva. Poate sunt eu mai altfel, fetelor, voi ce parere aveti?

• Like 1
Vizitator Cory
Postat

@Vyyp...18,5-19 e mic a? :))

@ Cautatorul...ne am pierdut..daca am auzit ca vrei sa te faci gigolo...ne ai dat pe spate...

:D

• Minus 1

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.