brett10 Reputație: -2329 Postat Mai 23, 2018 Oras:// Oras:// Postat Mai 23, 2018 mos damblagit, cum de ai facut pace cu raybolovan?
ultravox Reputație: 191 Postat Mai 23, 2018 Postat Mai 23, 2018 Bă puțoiule, tu câți ani ai, cu puștismele astea?Hsi pe DG să-ți mai dau niște muie și să lăsăm topicul fetei, istericule!Hi, hi, pentru tine sunt prea profunde postarile mele. N-ai cum sa-ntelegi. Stii de ce ? Esti prea prost :laugh2Ba, da' prost mai esti, grasule !Fata s-a retras , mancatorule de rahat, te-n noroc de mincinos :laugh2 :laugh2
picon Reputație: 1046 Postat Mai 23, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 23, 2018 mos damblagit, cum de ai facut pace cu raybolovan?Adică? Nu am mai conversat cu el de câteva luni. Și chiar dacă ar fi, care e treaba? Doar cretinii ni pot găsi o cale pentru a fsce măcar, un armistițiu. Dar, ce poate înțelege un puțoi și retardat, pe deasupra? Hi, hi, pentru tine sunt prea profunde postarile mele. N-ai cum sa-ntelegi. Stii de ce ? Esti prea prost :laugh2Ba, da' prost mai esti, grasule !Fata s-a retras , mancatorule de rahat, te-n noroc de mincinos :laugh2 :laugh2Vai, cât de profund ești, cretinoidule! Din puțul gândirii, un puț cu adevărat profund!Și de ce sunt, retardatule, mincinos? Mai du-te-n p.m. de puțoi cordit ce ești! 1 3
mutter Reputație: -16 Postat Mai 24, 2018 Postat Mai 24, 2018 Adică? Nu am mai conversat cu el de câteva luni. Și chiar dacă ar fi, care e treaba? Doar cretinii ni pot găsi o cale pentru a fsce măcar, un armistițiu. Dar, ce poate înțelege un puțoi și retardat, pe deasupra? Vai, cât de profund ești, cretinoidule! Din puțul gândirii, un puț cu adevărat profund!Și de ce sunt, retardatule, mincinos? Mai du-te-n p.m. de puțoi cordit ce ești!*ni ??*fsce ??Agramatule!
picon Reputație: 1046 Postat Mai 24, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 24, 2018 *ni ??*fsce ??Agramatule!Sugi pula! ...și înghiți. 3
mutter Reputație: -16 Postat Mai 24, 2018 Postat Mai 24, 2018 Bună seara, tembelule! Ești bine? Iar nu ți-ai luat tratamentul?Ai păpat o virgulă!Un substantiv în vocativ, indiferent de locul său în propoziție, se desparte prin VIRGULĂ de cuvântul sau cuvintele învecinate. Vocativul exprimă o interpelare a unei persoane prin folosirea unui apelativ, fie el nume propriu sau termen de adresare (jignire în cazul grobianului forumului, adică al tău).Învață, bă, transpiratule, gramatica limbii române! AGRAMATULE! 2 1
picon Reputație: 1046 Postat Mai 24, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 24, 2018 Ai păpat o virgulă!Un substantiv în vocativ, indiferent de locul său în propoziție, se desparte prin VIRGULĂ de cuvântul sau cuvintele învecinate. Vocativul exprimă o interpelare a unei persoane prin folosirea unui apelativ, fie el nume propriu sau termen de adresare (jignire în cazul grobianului forumului, adică al tău).Învață, bă, transpiratule, gramatica limbii române! AGRAMATULE!Extraordinar! Să mă piș și pe tine și pe ăla care te-a punctat! P.S. Înghiți? Mai bine înghițea! 2
ultravox Reputație: 191 Postat Mai 24, 2018 Postat Mai 24, 2018 Adică? Nu am mai conversat cu el de câteva luni. Și chiar dacă ar fi, care e treaba? Doar cretinii ni pot găsi o cale pentru a fsce măcar, un armistițiu. Dar, ce poate înțelege un puțoi și retardat, pe deasupra? Vai, cât de profund ești, cretinoidule! Din puțul gândirii, un puț cu adevărat profund!Și de ce sunt, retardatule, mincinos?Mai du-te-n p.m. de puțoi cordit ce ești!De ce ti se spune mos damblagit ? A dat damblaua-n tine ? :laugh2 :laugh2Ba da' prost mai esti ! Cum dracu' ai trecut clasa mah ? Ia zi, de cate ori ai ramas repetent ? Ai trecut cu spaga, este ?Al dracu' prost care esti =))Trebuia sa fii aruncat de pe stanci la nastere, se vedea ca vei fi un mare tantalau ! Asa a fost =)) =))
mutter Reputație: -16 Postat Mai 24, 2018 Postat Mai 24, 2018 Extraordinar! Să mă piș și pe tine și pe ăla care te-a punctat! P.S. Înghiți? Mai bine înghițea!Agramatule, șterge-ți chelia slinoasă!
picon Reputație: 1046 Postat Mai 24, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 24, 2018 De ce ti se spune mos damblagit ? A dat damblaua-n tine ? :laugh2 :laugh2Ba da' prost mai esti ! Cum dracu' ai trecut clasa mah ? Ia zi, de cate ori ai ramas repetent ? Ai trecut cu spaga, este ?Al dracu' prost care esti =))Trebuia sa fii aruncat de pe stanci la nastere, se vedea ca vei fi un mare tantalau ! Asa a fost =)) =))Agramatule, șterge-ți chelia slinoasă!V-ați găsit! Doi retardați! Mai împrăștiați-vă bă, că puțiți! 2
ultravox Reputație: 191 Postat Mai 24, 2018 Postat Mai 24, 2018 V-ați găsit! Doi retardați! Mai împrăștiați-vă bă, că puțiți!Hai ca te-ai suparat. Bine ma, nu esti prost. Esti groaznic de prost :laugh2 :laugh2 =)) 1
picon Reputație: 1046 Postat Mai 24, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 24, 2018 Hai ca te-ai suparat. Bine ma, nu esti prost. Esti groaznic de prost :laugh2 :laugh2 =))Dacă vrei să mă piș iar pe tine, hai pe DG! 2
ultravox Reputație: 191 Postat Mai 24, 2018 Postat Mai 24, 2018 Dacă vrei să mă piș iar pe tine, hai pe DG!Sari de la etaj, maimutoiule ! Crezi ca sunt la cheremul tau, babuinule ?In canal cu tine, futu' te-n noroc de aripel ! :laugh2 :laugh2
mutter Reputație: -16 Postat Mai 24, 2018 Postat Mai 24, 2018 V-ați găsit! Doi retardați! Mai împrăștiați-vă, bă, că puțiți!Tocmai ți-am explicat cum stă treaba cu vocativul și virgulele. Persiști în imbecilitate!
sincario Reputație: 0 Postat August 1, 2018 Oras:Drobeta Turnu Severin Oras:Drobeta Turnu Severin Postat August 1, 2018 Un nr de telefon ceva?
Vizitator Reputație: 0 Postat August 1, 2018 Postat August 1, 2018 Un nr de telefon ceva? :laugh2 :laugh2 :laugh2 Nu are. De doi ani de zile beneficiezi de recenzii fara sa scrii si tu vreo una si nici macar nu stii unde e numarul de telefon.
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2018 Postat Noiembrie 28, 2018 Mai stie careva ceva de domnisoara Denisa? Eu chiar ma simteam bine cu ea, nu m-a grabit niciodata, purtam conversatii pe diverse teme... Nu prea am mai gasit o tipa ca ea, sa stie si meserie, dar sa o duca si capul.Daca nu ma insel, ea prestase prin afara, a venit o perioada la noi, dar eu fiind plecat nu am mai tinut legatura cu ea.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum