Sari la conținut

Denisa 0765959277 Nerva Traian

Postări Recomandate

Postat

e buna de tras pe ciocan cumatra

hai ca poate incet incet incep sa mai apara si variante ok si corecte pe forumul asta ca in ultima vreme o cam luase razna lucrurile si noile aparitii

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Disponibila la TEPE !

Daca e matroana si isi permite, de ce sa nu dea.

• Minus 2
Postat

Daca e matroana si isi permite, de ce sa nu dea.

Ba da prost esti ! E doar o boarfa jegoasa care pune oamenii pe drumuri aiurea. Dar daca e incurajata de cretini ca tine, ce sa mai zic !

• Like 3
  • Minus 5
Postat

Disponibilă

Ti-e foame, PANARAMA ? De ce pui oamenii pe drumuri si apoi nu mai raspunzi ? Explica, boarfa penala !

• Like 1
  • Minus 4
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat

Ti-e foame, PANARAMA ? De ce pui oamenii pe drumuri si apoi nu mai raspunzi ? Explica, boarfa penala !

Învață sa vorbesti frumos,sau citește codul bunelor maniere si după mai stam de vorbă,nu cred ca ti am vorbit urât asa ca nu cred ca vrei sa intrăm in polemici amândoi,sau stau in zona ta si te incurc
  • Like 7
  • Minus 1
Postat

Învață sa vorbesti frumos,sau citește codul bunelor maniere si după mai stam de vorbă,nu cred ca ti am vorbit urât asa ca nu cred ca vrei sa intrăm in polemici amândoi,sau stau in zona ta si te incurc

Cu cine sa vorbesc frumos, zdreanto ? Cu tine ? Ma pui pe drumuri si apoi nu raspunzi ? Pierd 3 ore aiurea ca sa iau teapa de la o curva ordinara ? Nici macar nu ti-ai cerut scuze si ma trimiti tu la codul bunelor maniere ? O sa scriu zilnic aici pana o sa-ti ceri scuze .

• Like 1
  • Minus 6
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Cu cine sa vorbesc frumos, zdreanto ? Cu tine ? Ma pui pe drumuri si apoi nu raspunzi ? Pierd 3 ore aiurea ca sa iau teapa de la o curva ordinara ? Nici macar nu ti-ai cerut scuze si ma trimiti tu la codul bunelor maniere ? O sa scriu zilnic aici pana o sa-ti ceri scuze .

Critic-o bă, dacă e de criticat, dar nu mai jigni ca un neam de târlă! 

• Like 10
  • Minus 9
Postat

Critic-o bă, dacă e de criticat, dar nu mai jigni ca un neam de târlă! 

Si aici ai actiuni, labagiule ?

• Like 1
  • Minus 5
Postat

Si aici ai actiuni, labagiule ?

Nu bă, am la mata'!  :laugh2

• Like 6
  • Minus 9
  • Oras:.
Postat

O MARE TEPARA ! Fugiti cat puteti de boarfa asta .

Cred ca te-ai facut inteles de prima data ! Acum ce faci o trollezi zilnic ?

PLM , cine incearca sa ajunga la ea isi asuma ! Poate ai avut tu ghinion si nesansa cu ea .

Postat

Cred ca te-ai facut inteles de prima data ! Acum ce faci o trollezi zilnic ?

PLM , cine incearca sa ajunga la ea isi asuma ! Poate ai avut tu ghinion si nesansa cu ea .

Adevar graiesti ! Dar sa-si ceara scuze este posibil ? Pot sa inteleg ca s-a intamplat ceva dar faptul ca nu-si cere scuze ma determina sa scriu zilnic. Am venit din Baneasa sa stau ca prostu 30 min in Vitan  si tu tot pe mine ma certi ?

• Like 2
  • Minus 6
Postat

Adevar graiesti ! Dar sa-si ceara scuze este posibil ? Pot sa inteleg ca s-a intamplat ceva dar faptul ca nu-si cere scuze ma determina sa scriu zilnic. Am venit din Baneasa sa stau ca prostu 30 min in Vitan  si tu tot pe mine ma certi ?

Nu te cert !!

Daca nu isi cere scuze si nu incearca sa aplaneze situatia , las-o balta e greseala ei  ! Ii s-o fi parut ceva ciudat la tine si nu te-a vrut sau pur si simplu nu a avut chef , chestii greu de recunoscut pe forum , asta sa nu sara lumea cu pula pe ea . In general daca nu le place ceva la noi , cum vb , cum reactionam face2face , etc . cu greu ne mai lasa sa ajungem la ele .

Ps: ce ai patit tu , cred ca o patim cu totii !

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...