condition Reputație: 7276 Postat Aprilie 24, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat Aprilie 24, 2017 Marta, promit ca este ultima postare pe topicul tau, bulangiul o cere insa ... cu dedicatie pt el,,,,! Multumesc pentru intelegere! 13 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Aprilie 24, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Aprilie 24, 2017 bine avocatelule distrus si cu creierii imprastiati ti-am aratat calea , de ce nu dispari Lingaule de 2 parale ? Sa te iei de ma-ta mai boule . Deja ai trecut la atacuri de parinti impocrit mincinos si fara scrupule . Nu degeaba ai fost prostul forumului pe contul Advanced pana la banare . 6 13
condition Reputație: 7276 Postat Aprilie 24, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat Aprilie 24, 2017 bine avocatelule distrus si cu creierii imprastiati ti-am aratat calea , de ce nu dispari Lingaule de 2 parale ? Ai tupeu mai zdreanta? Hai bulangiule, din cate stiu esti un alcoolist terminat, intalnirea este obligatorie la cont m si chiloti curati! Iti permiti.sau iti achit eu nota de plata? La cati idioti am avut in grija,tu esti ultimul! Promit sa iti dau ceva sa mananci, esti trist, abtut si daca vrei ajutor, ascut bine sisul mizerie! M-ai amenintat, ai belit pula sarantocule! Marsh cu oile pe imas bulangiule! 12 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Aprilie 24, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Aprilie 24, 2017 dispari ma sifiliticule ca te cheama Violeta la masa 5 13
marta Reputație: 219 Postat Aprilie 24, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Aprilie 24, 2017 dispari ma sifiliticule ca te cheama Violeta la masa de ce nu faci tu un topic unde sa te certi cu cine vrei tu ? sau de ce nu incerci mai bine o curatare energetica pentru furia asta virtuala ? pierzi energie aiurea asa :wallbash mai bine fa o plimbare scurta , in lumea reala si ai sa vezi ca indata nu mai dai 2 bani pe polemica virtuala 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Aprilie 24, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Aprilie 24, 2017 baaa, astia cu scandalul si bataliile la lopata ,sunteti Daca ai stii si sa te exprimi poate ca am intelege, unii ....zic si eu de ce nu faci tu un topic unde sa te certi cu cine vrei tu ? sau de ce nu incerci mai bine o curatare energetica pentru furia asta virtuala ? pierzi energie aiurea asa :wallbash De la tine nu am nevoie de nimic ...sunt ZEN de dimineata pana seara , asa ca ....PASS , as zice ....am deja un impostor de avocatel pe cap , nu-mi mai trebuie si-un "doctoras" la fel de fals , ca tot nu am inteles din toata polologhia pe care ai scris-o ce esti de fapt 10 15
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 24, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 24, 2017 baaa, astia cu scandalul si bataliile la lopata ,sunteti On topic: după sex, curățați-vă (spălați-vă) pe pulă! 3 1
condition Reputație: 7276 Postat Aprilie 24, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat Aprilie 24, 2017 dispari ma sifiliticule ca te cheama Violeta la masa Si daca vin la mata acasa, cu tot ceea ce numesti tu "familie"', iti place laba? In doua minute iti daram usa gunoiule! Vrei? O fuck pe mata labagiule. IA SPUNE COAIE, VREI SA SUN LA USA MATII!? 12 2
condition Reputație: 7276 Postat Aprilie 24, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat Aprilie 24, 2017 Daca ai stii si sa te exprimi poate ca am intelege, unii ....zic si eu De la tine nu am nevoie de nimic ...sunt ZEN de dimineata pana seara , asa ca ....PASS , as zice ....am deja un impostor de avocatel pe cap , nu-mi mai trebuie si-un "doctoras" la fel de fals , ca tot nu am inteles din toata polologhia pe care ai scris-o ce esti de fapt Inainte sa vorbesti cu mine , te rog sa te asiguri ca nu ai cacat in gura labagiule! O dai in balade, vai de curul tau de bulangiu, muie cata o sa iti iei tu, nici Dunarea nu te mai spala husen prost! 12 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Aprilie 24, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Aprilie 24, 2017 Si daca vin la mata acasa, cu tot ceea ce numesti tu "familie"', iti place laba? In doua minute iti daram usa gunoiule! Vrei? O fuck pe mata labagiule. IA SPUNE COAIE, VREI SA SUN LA USA MATII!? Da ce-ai zice sa pun o poza cu moaca ta aici sa vada toti cum arata un drogat de avocatel 5 13
condition Reputație: 7276 Postat Aprilie 24, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat Aprilie 24, 2017 Da ce-ai zice sa pun o poza cu moaca ta aici sa vada toti cum arata un drogat de avocatel Esti invitatul meu, sa vad pe unde te mai ascunzi dupa aceea bulangiule!
condition Reputație: 7276 Postat Aprilie 24, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat Aprilie 24, 2017 Asta a fost maxima, apanajul omului prost! Te rupi in figuri zdreanta, vrei poze, golaneli, alea, alea? Hai mah laba trista, sa o facem si pe asta, fiecare cioara ca tine, pe limba ta piere!
miky77 Reputație: -1394 Postat Aprilie 24, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Aprilie 24, 2017 strafuieste-te intens si vei vedea ce glume de santier fac eu cu tine 5 13
condition Reputație: 7276 Postat Aprilie 24, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat Aprilie 24, 2017 strafuieste-te intens si vei vedea ce glume de santier fac eu cu tine De santier ai fost tot timpul! Hai sa te vad bai muie scurta! 12 2
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Aprilie 24, 2017 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Aprilie 24, 2017 Promit sa nu mai raspund machidonului idiot.Nu te-ai ținut de promisiune 1
condition Reputație: 7276 Postat Aprilie 26, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat Aprilie 26, 2017 Nu te-ai ținut de promisiune Cand se dau date personale despre mine nu am cum sa imi tin promisiunea. Daca ciobanul de mai sus o dadea in golaneli, alea, alea, era ok,ne balacaream ca idiotii, ne calmam si toata lumea era zen. In momentul in care nu a mai putut face fata, a dat-o pe date personale. Reactie de om handicapat si prins cu prostia la purtator! Daca esti de acord cu dezvaluirea unor date personale aici, inseamna ca esti aidoma lui!
marta Reputație: 219 Postat Aprilie 27, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Aprilie 27, 2017 bah
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 27, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 27, 2017 Fah 3 1
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Aprilie 27, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Aprilie 27, 2017 Cu ce?!
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Aprilie 27, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 27, 2017 Eu după fiecare futai beau 100 de Black Label ca să mă curăț energetic și sufletește. Funcționează de fiecare dată.
marta Reputație: 219 Postat Aprilie 30, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Aprilie 30, 2017 Eu după fiecare futai beau 100 de Black Label ca să mă curăț energetic și sufletește. Funcționează de fiecare dată.
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2017 Postat Aprilie 30, 2017 Eu după fiecare futai beau 100 de Black Label ca să mă curăț energetic și sufletește. Funcționează de fiecare dată.Mie imi ajunge doar o țigară 1
marta Reputație: 219 Postat Aprilie 30, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Aprilie 30, 2017 Mie imi ajunge doar o țigară
condition Reputație: 7276 Postat Mai 3, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat Mai 3, 2017 Daca ai stii si sa te exprimi poate ca am intelege, unii ....zic si eu De la tine nu am nevoie de nimic ...sunt ZEN de dimineata pana seara , asa ca ....PASS , as zice ....am deja un impostor de avocatel pe cap , nu-mi mai trebuie si-un "doctoras" la fel de fals , ca tot nu am inteles din toata polologhia pe care ai scris-o ce esti de fapt Tu sti..i sa te exprimi bai analfabetule!? Singurul impostor de aici esti chiar tu labagiule! In rest, cauta-ma la coaie, vei vedea cat de inpostor sunt. Tu nu te intelegi pe tine insuti zdreanta, nimeni nu area vreo pretentie de la tine!
masaj_iony Reputație: -425 Postat Mai 3, 2017 Postat Mai 3, 2017 Tu sti..i sa te exprimi bai analfabetule!? Singurul impostor de aici esti chiar tu labagiule! In rest, cauta-ma la coaie, vei vedea cat de inpostor sunt. Tu nu te intelegi pe tine insuti zdreanta, nimeni nu area vreo pretentie de la tine! Ai apărut bulangiule?Cine te cordeste mai nou 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum