Sari la conținut

Fetele de pe seekingarrangement

bbg

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Am vazut ca are poze cu unul pe facebook.Plm,credeam ca e doar manager :)

• Oras:Vatican, The Holy See
  • Oras:Vatican, The Holy See
Postat

Care e site-ul legit de la seekingarrangement ca vad ca sunt zeci de clone...  :laugh2 

• Oras:Craiova
  • Oras:Craiova
Postat

Otomanul... nu te pot contacta in privat... nu folosesti cumva casuta postala ?? .. Vroiam sa te intreb si eu cate ceva despre  o domnisoara din Craiova..  Daca se merita...m-ar tenta si pe mine o intalnire...

• Oras:Am,dar clandestin.
Postat

Otomanul... nu te pot contacta in privat... nu folosesti cumva casuta postala ?? .. Vroiam sa te intreb si eu cate ceva despre o domnisoara din Craiova.. Daca se merita...m-ar tenta si pe mine o intalnire...

Salut.Nu am mesagerie.Ori lasi adresa ta aici,ori ii trimiti colegului de mai sus un mail sa ti-o dea pe a mea.Dai un mail si promit sa-ti raspund.

Postat

Imi scrie BiancaSS pe un facebook "de backup",ca e majora, ca sa ne vedem din nou ca vine cu CI.O anunt cand sunt in Bucuresti si imi spune ca nu poate ajunge sa ne vedem,dar sa-i dau 2000 Ron imprumut :) si mi-i da ea inapoi.M-am amuzat teribil,cat de naivi ne cred pustoaicele astea.Cred ca,cu asta se ocupa individa si nu ofera nimic in schimb.Data trecuta am luat-o tare si nu a apucat sa-si joace rolul.Mare atentie de 2 ori in cazul ei.

• Like 4
  • Oras:Europa
  • Oras:Europa
Postat

Merci de informatia utila Otomanule! In urmatoarele zile ma voi vedea cu Carola77, dupa recomamdarea ta.

Postat

Si eu ii multumesc otomanului pt informatia oferita.

M-am intalnit cu Caroline sa bem o cafea, insa dupa gusturile mele fata e chiar uratica. Inalta si slaba, fara forme, dar uratica la fata.

Mai si cere 200 euro :)) cand i-am zis ca e enorm cat cere a dat-o ca o face cu mine si pe mult mai putin daca vreau... Insa chiar nu e pe placul meu asa ca am zis pas.

• Like 2
Postat

Da am intalnit-o. E cea din poze, arata chiar bine desi vine beata si nearanjata :) s-a mai vb de ea aici. Eu i-am dat 300 lei pt doar oral

Postat

Interesat de un tip dotat sa imi futa prietena si eu sa o ling in pizda ..zenzen1168 @yahoo.com adresa de mail. .anunt serios

• Minus 3
Postat

Interesat de un tip dotat sa imi futa prietena si eu sa o ling in pizda ..zenzen1168 @yahoo.com adresa de mail. .anunt serios

post-240608-0-06065800-1501692403_thumb.jpg

• Minus 3
Postat

post-240608-0-89189800-1501692476_thumb.jpg

• Minus 3
Vizitator alex_xx
Reputație: 0
Postat

Kendra mai e pe baricade? ca nu reusesc sa dau de ea.

Vizitator
Postat

tu glumesti?

• Minus 1
Vizitator
Postat

Baieti..dar voi aveti bani de spart..nu gluma..

• Minus 1
Vizitator
Postat

Va faceti si voi mila de userii mai saraci si puneti si voi niste poze cu fetele astea pe care le.ati tras.o si merita (nu poze personale...cele de pe SA)...nu toti au banii vostri..ne mai clatim ochii..:)

• Minus 1
Vizitator
Postat

Dar doar tipi dotati..

cati cm minim?

• Minus 1
Postat

Otomanul... vroiam sa intreb ceva despre fata din craiova, vreau ceva de durate cu ea si vreau sa stiu daca se merita? Ms

Postat

Otomanul... vroiam sa intreb ceva despre fata din craiova, vreau ceva de durate cu ea si vreau sa stiu daca se merita? Ms

Salut.Intreaba-ma.

• Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...