Vizitator hexp02 Reputație: 0 Postat Mai 30, 2018 Postat Mai 30, 2018 Salut, am fost astazi la Teodora si pot spune ca a fost o experienta placuta. Programare la telefon, vocea super ok (primul lucru de care tin cont inainte de a merge). Locatia: 8 (scad din din cauza micilor probleme de la dus si situarii usii de la intrare. In rest, apartament curat, super ok) Aspect 9.5 (personal, mi-a placut foarte mult atat la corp cat si la față, bruneta, ten bronzat, foarte draguta, forme frumoase, estimez 1.75m)Oral: nu sunt fan, am sarit pesteNormal: 9.5 (are un mod aparte de a te excita, era de 10+ daca eram mai compatibili la marime)Igiena: 10 (nimic de reprosat)Atitudine: 10 (tipa era vesela, cu chef de joaca, ai ce vorbi cu ea)Amenda 100 lei/finPacat ca ai sarit peste oral, asta este punctul ei forte, are un fel anume cand o scoate din gura!La normal nu accepta anumite pozitii, se fereste, dar nu din cauza marimii!
brett10 Reputație: -2329 Postat Mai 30, 2018 Oras:// Oras:// Postat Mai 30, 2018 Nu, nu era labartata. Eu o am mai groasa. In unele cazuri fetele nu au nici o problema cu asta iar in altele, ca cel de fata, sunt limitat la anumite pozitii.Cat despre note, ca exista sau nu 10+, nu sunt primul de pe forum care vorbeste de acest calificativ. Recenzia a fost obiectiva. Ei sunt un contraexemplu
Vizitator pion325 Reputație: 0 Postat Mai 30, 2018 Postat Mai 30, 2018 Pacat ca ai sarit peste oral, asta este punctul ei forte, are un fel anume cand o scoate din gura!La normal nu accepta anumite pozitii, se fereste, dar nu din cauza marimii!Asta e nebunia mea, nu sunt atras de oral chiar si la Izabela sex&bdsm am sarit peste si apoi cand am revenit la colega ei, Delia m-a intrebat care a mai fost scopul vizitei, plm sa ma fut :))
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 31, 2018 Postat Mai 31, 2018 Salut, am fost astazi la Teodora si pot spune ca a fost o experienta placuta. Programare la telefon, vocea super ok (primul lucru de care tin cont inainte de a merge). Locatia: 8 (scad din din cauza micilor probleme de la dus si situarii usii de la intrare. In rest, apartament curat, super ok) Aspect 9.5 (personal, mi-a placut foarte mult atat la corp cat si la față, bruneta, ten bronzat, foarte draguta, forme frumoase, estimez 1.75m)Oral: nu sunt fan, am sarit pesteNormal: 9.5 (are un mod aparte de a te excita, era de 10+ daca eram mai compatibili la marime)Igiena: 10 (nimic de reprosat)Atitudine: 10 (tipa era vesela, cu chef de joaca, ai ce vorbi cu ea)Amenda 100 lei/finMa bucur ca te-ai simtit bine in prezenta mea te pup
Membru Premium only-me Reputație: 17125 Postat Iunie 4, 2018 Oras:Bucale Oras:Bucale Membru Premium Postat Iunie 4, 2018 â¤â¤â¤Baga si tu o actualizare de preturi si servicii,de program,zona in care ai locatia,chestii "deastia" care nu prea au importantaðŸ˜ðŸ˜˜
brett10 Reputație: -2329 Postat Iunie 4, 2018 Oras:// Oras:// Postat Iunie 4, 2018 n-ai vazut ca ii pune pe drumuri pe futaci; nu le mai raspunde cand vin si ei sa-i dea la buci 1
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 4, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 4, 2018 n-ai vazut ca ii pune pe drumuri pe futaci; nu le mai raspunde cand vin si ei sa-i dea la buciIeși afară javră ordinară! 3
miky77 Reputație: -1394 Postat Iunie 4, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iunie 4, 2018 Ieși afară javră ordinară!Javra esti doar matale lingaule atarnator cu sticla de vin de 12 lei in brate :kotzen 4
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 4, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 4, 2018 Javra esti doar matale lingaule atarnator cu sticla de vin de 12 lei in brate :kotzenJavra esti doar matale lingaule atarnator cu sticla de vin de 12 lei in brate :kotzenVezi tu cum ți-o cauți, rujatule? Ce treabă ai tu, de te bagi în seamă? Apoi, spui că am ce am cu tine și te piș în freză! Păi, nu ești tu al dracu', aschimodie?P.S. Cum a fost vremea sâmbătă, în stațiune? 1 3
miky77 Reputație: -1394 Postat Iunie 4, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iunie 4, 2018 Ai dat in balbaieli ratatule de ragai de 2 ori ? Pisa-te pe chelia ta , babacule atarnator cu sticla de vin de 10 lei in brate :kotzen 2
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 5, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 5, 2018 Ai dat in balbaieli ratatule de ragai de 2 ori ? Pisa-te pe chelia ta , babacule atarnator cu sticla de vin de 10 lei in brate :kotzenDe pișat, ne pișăm cu toții pe tine, maimuțoiule! 3
miky77 Reputație: -1394 Postat Iunie 5, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iunie 5, 2018 Tu nu te pisi decat in plosca pe care o ai agatata de crac , ratatule . 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2018 Postat Iunie 6, 2018 Vezi tu cum ți-o cauți, rujatule? Ce treabă ai tu, de te bagi în seamă? Apoi, spui că am ce am cu tine și te piș în freză! Păi, nu ești tu al dracu', aschimodie?P.S. Cum a fost vremea sâmbătă, în stațiune?Acest fenomen fascinant al forumului ,nu stie nici pe ce lume este.In ce an , luna etc.Nu vezi ca umbla mereu la vechituri ca sa mai traga flegme , he !
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 14, 2018 Postat Iunie 14, 2018 Buna dimineata❤❤❤Buna dimineata belle Teodora , Omagiile mele sincere !Cu prima ocazie vin sa te omagiez , trup si suflet.Brunettes rules , och , jaaa!Apropo , vin recomandat..din partea lui A....cu ochii verzi si cu succes la dame...ihih ( chicoteala ) O zi ZEN !I pup you !
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 14, 2018 Postat Iunie 14, 2018 Buna dimineata belle Teodora ,Omagiile mele sincere !Cu prima ocazie vin sa te omagiez , trup si suflet.Brunettes rules , och , jaaa!Apropo , vin recomandat..din partea lui A....cu ochii verzi si cu succes la dame...ihih ( chicoteala )O zi ZEN !I pup you !:) Te astept cu drag te pup si eu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 20, 2018 Postat Iunie 20, 2018 Disponibilă pentru programari ❤❤❤ 1
freezarr14 Reputație: 138 Postat Iunie 20, 2018 Oras:..... Oras:..... Postat Iunie 20, 2018 Buna ! Cum se poate face o programare? ca te tot sun si nimic. ðŸ˜
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 22, 2018 Postat Iunie 22, 2018 Buna ! Cum se poate face o programare? ca te tot sun si nimic. Buna :)) ma poti suna sau imi poti lasa un sms te pup
cerrone Reputație: -1104 Postat Iunie 23, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 23, 2018 tzeparo !Aoleo, tocmai vroiam s-o ating, nu stiu daca e pe baricade azi .Cum fu ?
brett10 Reputație: -2329 Postat Iunie 23, 2018 Oras:// Oras:// Postat Iunie 23, 2018 Aoleo, tocmai vroiam s-o ating, nu stiu daca e pe baricade azi .Cum fu ? citeste si tu, fetita are obiceiul uneori sa nu mai raspunda la telefon desi programarea era facutaunii au si scris aicidepinde cum are ea chef, daca vrea vreun vip sa vina la ea, "uita" de tine :laugh2 2 13
yren23 Reputație: 30967 Postat Iunie 23, 2018 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Postat Iunie 23, 2018 citeste si tu, fetita are obiceiul uneori sa nu mai raspunda la telefon desi programarea era facutaunii au si scris aicidepinde cum are ea chef, daca vrea vreun vip sa vina la ea, "uita" de tine :laugh2Iar ai prea mult timp liber? 29
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum