andreeatransex Reputație: 57 Postat Septembrie 9, 2017 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2017 Esti superba,cand treci pe la cluj?Buna ! Nu știu când voi ajunge in Cluj , dar voi anunța pe forum. Te pup ! Link spre comentariu
andreeatransex Reputație: 57 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2017 Poze noi 💋â¤ï¸ðŸ’‹â¤ï¸ðŸ’‹â¤ï¸ Link spre comentariu
pickammer Reputație: 12 Postat Septembrie 16, 2017 Partajează Postat Septembrie 16, 2017 esti tare draguta,incepi sa fi din ce in ce mai bine.....felicitari Link spre comentariu
giveuss Reputație: 10 Postat Septembrie 16, 2017 Oras:laMata Oras:laMata Partajează Postat Septembrie 16, 2017 tto cu laudatu ai ramas?platitor ceva????pe cand? Link spre comentariu
andreeatransex Reputație: 57 Postat Septembrie 16, 2017 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2017 esti tare draguta,incepi sa fi din ce in ce mai bine.....felicitariÎți mulțumesc foarte mult pentru compliment. Îți urez o seara frumoasa ! Te pup dragul meu ! 1 Link spre comentariu
andreeatransex Reputație: 57 Postat Septembrie 16, 2017 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2017 tto cu laudatu ai ramas?platitor ceva????pe cand? Nu înțeleg ce vrei să-mi spui. 1 Link spre comentariu
flaviusadrianus Reputație: 214 Postat Septembrie 24, 2017 Oras:BUH Oras:BUH Partajează Postat Septembrie 24, 2017 Tare dulce adevrat. Faci progrese. Esti in Buc? Link spre comentariu
andreeatransex Reputație: 57 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2017 Tare dulce adevrat. Faci progrese. Esti in Buc?Salut ! Mulțumesc mult pentru compliment . Sunt in București . Te pup ! Link spre comentariu
omanid Reputație: 209 Postat Septembrie 25, 2017 Partajează Postat Septembrie 25, 2017 Poze noi 💋â¤ï¸ðŸ’‹â¤ï¸ðŸ’‹â¤ï¸ Intr-adevar arati din ce in ce mai bine. Iti vin bine colantii aia negri. Link spre comentariu
andreeatransex Reputație: 57 Postat Septembrie 26, 2017 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2017 Intr-adevar arati din ce in ce mai bine. Iti vin bine colantii aia negri.Mulțumesc mult pentru compliment . Te pup ! Link spre comentariu
puloiulbeton Reputație: -402 Postat Septembrie 26, 2017 Oras:Your mom's bedroom Oras:Your mom's bedroom Partajează Postat Septembrie 26, 2017 Cine dracu' m-a pus să intru aici, acum o să am coșmaruri câteva nopți la rând... : Link spre comentariu
andreeatransex Reputație: 57 Postat Septembrie 26, 2017 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2017 Cine dracu' m-a pus să intru aici, acum o să am coșmaruri câteva nopți la rând... : Eu una nu te-am pus sa intri , dar fiecare om arată in felul sau. Mulțumesc ! Link spre comentariu
puloiulbeton Reputație: -402 Postat Septembrie 26, 2017 Oras:Your mom's bedroom Oras:Your mom's bedroom Partajează Postat Septembrie 26, 2017 Eu una nu te-am pus sa intri , dar fiecare om arată in felul sau. Mulțumesc !Păi mai întâi trebuie să stabilim dacă faci parte din specia homo sapiens... Tu mai mult ca sigur ești dintr'un alt regn... Link spre comentariu
andreeatransex Reputație: 57 Postat Septembrie 26, 2017 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2017 Păi mai întâi trebuie să stabilim dacă faci parte din specia homo sapiens... Tu mai mult ca sigur ești dintr'un alt regn... Ha ha ha !!!! Am uitat sa rad . Link spre comentariu
andreeatransex Reputație: 57 Postat Septembrie 28, 2017 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2017 Poze noi Link spre comentariu
andreeatransex Reputație: 57 Postat Septembrie 29, 2017 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2017 Buna ! In acest wekeend sunt in Constanța . Va pup ! ❤️❤️❤️ Link spre comentariu
johnnybravo86 Reputație: -393 Postat Septembrie 29, 2017 Partajează Postat Septembrie 29, 2017 Buna ! In acest wekeend sunt in Constanța . Va pup ! ❤️❤️❤️Nu avem nevoie de poponari in cta ) 2 1 Link spre comentariu
tigaiez Reputație: 23 Postat Septembrie 29, 2017 Oras:Heaven Oras:Heaven Partajează Postat Septembrie 29, 2017 lasa ca astia va plac Link spre comentariu
andreeatransex Reputație: 57 Postat Septembrie 29, 2017 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2017 Nu avem nevoie de poponari in cta )Tu ce crezi , ca ești ?! Tot poponar o data ce te duci la transexuali/Travestiți. Ai comentat și tu sa te afli . Link spre comentariu
johnnybravo86 Reputație: -393 Postat Septembrie 30, 2017 Partajează Postat Septembrie 30, 2017 Tu ce crezi , ca ești ?! Tot poponar o data ce te duci la transexuali/Travestiți. Ai comentat și tu sa te afli .Never! Nu ma voi duce nici moka 1 Link spre comentariu
andreeatransex Reputație: 57 Postat Octombrie 18, 2017 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2017 Vineri voi fi disponibilă in București . â¤ï¸â¤ï¸â¤ï¸ðŸ’‹ðŸ’‹ðŸ’‹ Link spre comentariu
andreeatransex Reputație: 57 Postat Octombrie 20, 2017 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2017 In fiecare wekeend (vineri ,sambata si duminica ) activez in Bucuresti . Pozici noi Link spre comentariu
andreeatransex Reputație: 57 Postat Noiembrie 2, 2017 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2017 Pozicii noi. â¤ï¸ Locuiesc singura in zona centrală a Bucureștiului . Sunt discreta și igienica .Fac tratament de câteva luni. Sânii , par natural ( nu peruca ) și fund bombat . Te aștept intr-un cadru intim sa pertrecem momente unice împreuna . Pun suflet in ceea ce fac și nu Ma uit pe ceas. Lucrez vineri , sâmbătă și duminica . Mai multe detalii la telefon. 💋 0762588862 1 Link spre comentariu
antonellatx Reputație: 301 Postat Noiembrie 3, 2017 Telefon: [email protected] Oras:București Telefon: [email protected] Oras:București Partajează Postat Noiembrie 3, 2017 O fetita minunata care nu isi neglijeaza cariera :-) bravo Link spre comentariu
andreeatransex Reputație: 57 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 O fetita minunata care nu isi neglijeaza cariera :-) bravoÎți mulțumesc foarte mult pentru susținere. Fac și eu ce pot . Te pup !!! 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum